Bedømmelse af Cordial Mogan Valle - Vinter 2020/21

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

2836 bedømmelser
Meget godt
 
1285
Godt
 
1160
Middel
 
287
Mindre godt
 
64
Dårligt
 
40

5 nyeste bedømmelser

01-12-2019

Indlæg af MajaLaungaard Region Hovedstaden, Danmark

Fint familiehotel, kølig pool, sød personale

Vi havde en uges ophold på lejlighedshotellet, dejlig 2-værelses lejlighed med småt men godt mht køkkenindhold. Dejlig stor og rummelig terrasse med bruser. Fint rengøringsniveau. De tre pools var kølige men vi vidste godt at de ikke ville være specielt opvarmede. Det ville dog været et stort plus om de var varmede da vejret er til den kølige side i november. Børnepoolen var qua dens størrelse som den mindste den mest varme men stadig kølig. Buffeten bød på noget alle kunne lide. Dog syntes jeg at grøntsagerne var meget udkogte. Fint udvalg af både sunde og usunde ting på buffeten. Super fin lejeplads med bolde til børn.

 
01-04-2018

Indlæg af hislis Brøndby, Danmark

Første ferie på Gran Canaria

Vi gav den gas da vi bestilte vores rejse for snart et år siden, så forventningen var stor. Laaaaaang flyvetur men det var turen værd. Hurtig baggage udlevering og hurtig betjening ved bussen med guide, som dog ikke kørte med i bussen. Vi ankom til hotellet og blev budt velkommen med et glas champagne. Efter at vi fik udleveret to stk. nøglekort gik vi op til vores værelse på første sal. To værelser med en kæææææmpe terrasse med solvogne og havemøbler og med en dejligt blødt græsgulvtæppe. Alt i alt rigtig pænt men dog slidt på den gode måde. Morgenmad er et kapitel for sig selv, helt unikt og der manglede intet, heller ikke champagnen. Alt i alt en rigtig dejligt ferie på et fantastisk og servicerede hotel .

 
07-02-2018

Indlæg af katrinelunds Corfu, Grækenland

Perfekt familie hotel

Dette er 2. gange vi har boet på Cordial Mogan Valle, og det er stadig et af vores yndlings hoteller. Vi var afsted i uge 42 både i 2016 og 2017, og regner med at besøger hotellet igen i 2018. Lejlighederne er store, og køkken har en god størrelse. Der er mange aktivtiter som børneklub, vandland osv, som vores børn var super glade for . Der ligger et stort supermarked lige overfor, så vi spise en del i lejligheden. Morgenbuffet på hotellet var rigtig god. Kan anbefales.

 
01-02-2018

Indlæg af Rikke H Solrød Strand, Danmark

Rigtig rart sted, hvor man føler sig hjemme med det samme.

Boede her 3 nætter og havde en 2 vær. lejlighed med stor balkon beklædt med kunstgræs. Vores lejede bil parkerede vi på gaden - kostede ikke noget. Personalet var overalt smilende og meget service mindede. Da vi ankom meget sent og ikke havde noget vand, fik vi bare 5 L af receptionen og så kunne vi bare købe dem en ny dagen efter. Belligenheden er i gåafstand til strand og havn, og der ligger et fint supermarked lige overfor. Det er et rigtig rart sted, hvor man føler sig hjemme med det samme. I spa afdelingen fik vi dejlig massage. Kommer gerne igen.

 
18-01-2018

Indlæg af phu11 Vanløse, Danmark

Perfekt ferie

Skønt hotel med alt hvad en familie med 3 generationer kan forvente gode værelser store balkoner gode poolområder mange solsenge god service fra alle en ferie vi vil huske Ligeledes god morgenmad og frokostrestaurant