Cordial Mogan Playa

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Førsteklasses luksushotel
  • • Central beliggenhed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Cordial Mogan Playa er et luksushotel, som ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Det er svært at bo bedre end her!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Personalet - utroligt imødekommne, altid smilende og klar til at hjælpe med alt. Haven omkring h...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cordial Mogan Playa er et flot hotel bygget i kanarisk arkitektur, omgivet af eksotiske planter og blomster. Hele området ligner en kanarisk by med smukke haver, udsmykkede balkoner, fontæner, vandfald og en bykirke. Receptionen ligger i en flot bygning med glaskuppel i fantastiske farver. Der er 2 dejlige poolområder, som er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren med sandstrande rundt i poolkanten og jacuzzier. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og håndklædeservice. Separat børnepool samt legeplads. Børneklub i hotellets regi.

Spa (aldersgrænse 18 år) med opvarmet pool, massagebrusere, massage og en række forskellige behandlinger mod betaling. Jacuzzi, sauna og få fitness-faciliteter. På hotellet findes flere restauranter med både internationalt og kanarisk køkken. Barer og natklub. Aftenunderholdning arrangeres flere gange om ugen. For den aktive er der mulighed for bowling, squash og tennis. Spillehjørne mod betaling.

Computer med internet mod betaling samt gratis wifi på fællesområder. Roomservice. Ca 100 m til et lille centrum, og ca 800 m til stranden og den hyggelige havn med gode restauranter, caféer og supermarkeder. Man kan leje mountainbikes på hotellet og deltage i arrangerede cykelture mod betaling. Busstoppested i nærheden.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter hvis du ønsker at tilkøbe måltider over jul og nytår. Ekstra tillæg for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag tilkommer.

Værd at vide

Elevator findes kun i bygningen med dobbeltværelserne.