1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af IFA Buenaventura

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Birgitte,
Kolding

+
Service og rengøring var i top. Fantastisk personale
-

Bekræftet køb : 2019-02-09


8 ud af 10

Ilse,
Ebeltoft

+
Poolen
-
Ændre proceduren ved betjening af drikkevarer ved aftensmåltidet skal være selvbetjening som om morgenen

Bekræftet køb : 2019-02-02


9 ud af 10

Lisa,
Skive

+
Fin beliggenhed, sød og venlig personale
-

Bekræftet køb : 2019-01-26


10 ud af 10

Marianne,
Kbh.n.v.

+
Super underholdning og rigtig god service.
-
Måske sætte nogle lavere palmer rundt om poolen så de ikke skygger for solen.

Bekræftet køb : 2019-01-19


9 ud af 10

Finn,
Græsted

+
-
Ikke godt der er flyvende duer indendørs i restauranten

Bekræftet køb : 2019-01-12


10 ud af 10

,

+
det ligger godt
-
ingen

Bekræftet køb : 2018-12-08


10 ud af 10

,

+
Venligt og rigtig god service fra personalet
-

Bekræftet køb : 2018-11-24


8 ud af 10

Anna,
Egtved

+
Det bedste var morgen buffet.
-
Få personalet til at virke lidt gladere for der job . De har mega svært ved at smile . Vi følte os lidt skræmt af dem .

Bekræftet køb : 2018-11-17


5 ud af 10

Michael,
Fjellerup

+
Godt personale, der på alle måder sørgede for, at man følte sig velkommen.
-
At der blev etableret en rygeafdeling! Ganske få rygere forpestede luften for os andre ( over 80 % ikkerygere) Hvilket nemt kunne lade sig gøre, ved at gøre det ene poolområde røgfrit. Stilleområde i spisesalen ville også være ønskeligt, hvilket ligeledes nemt kunne etableres, med enkelte skillevægge, idet restauranten i forvejen er inddelt med halvmurer

Bekræftet køb : 2018-11-17


9 ud af 10

Anette,
Ryslinge

+
-
I beskrivelsen står at der er internet på værelset. Intet om at det er mod betaling. Virker meget misvisende.

Bekræftet køb : 2018-11-10


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

3911 bedømmelser
Meget godt
 
1122
Godt
 
1504
Middel
 
825
Mindre godt
 
272
Dårligt
 
188

5 nyeste bedømmelser

10-02-2019

Indlæg af Gerda H

Centralt beliggende hotel med fin standard

Godt hotel med venligt og hjælpsomt personale. Flot udsigt fra 7. etage og sol på balkonen det meste af dagen. Forslag til forbedring ville være lys på balkonen om aftenen. Værelset og hotellet generelt meget, virkelig meget, rent og pænt, sengene upåklagelige. Fint med mulighed for at leje køleskab til værelset. Pool områderne meget rene og tiltalende, og god mulighed for at vælge mellem "stille" pool område og det lidt mere højrøstede pool område. Jeg tilslutter mig en anden anmelders forslag om, at rydde lidt ud i de store palmer som skygger for solen ved poolen. Vi var meget tilfredse med maden og drikkevarer (all inclusive ). Der er shuttle bus til stranden mange gange daglig og desuden er stranden også i "gå-afstand", selv for lettere gangbesværede.

 
09-03-2018

Indlæg af Jan F København, Danmark

centralt beliggende hotel med mange aktiviteter

Hotellet er centreret omkring to pools hvoraf den store ligger i et mere aktivitetsmættes og støjende område og den mindre i det rolige område. Receptionisten sikrede, at vi kom over i det rolige område med udsigt ud mod havet. Det var vi rigtigt glade for, da vi ikke rejste med børn. Det gode ved hotellet er, at der er plas til alle former for gæster, både dem, der gerne vil feste/lege, og dem, der bare ønsker at nyde solen i stilhed. Værelserne ser måske lidt slidte ud, men renholdelsen er god og effektiv. Restauranten er måske lidt for lille til antallet af gæster, men også her er der en hurtig, venlig og effektiv afrydning, der om aftenen er kombineret med 3 valgfrie spisetider. Nok er både morgen- og aftensmad buffet, men der er rigtigt meget at vælge imellem, og maden smager lidt over gennemsnittet af tilsvarende buffetmad. Alt i alt er det et hotel, der har plas til alle typer gæster samtidig, ligger centralt og er rimeligt billigt at bo på.

 
08-03-2018

Indlæg af Thyvej København, Danmark

Svær at bedømme

Godt hotel - Dog ikke nok til 4*** Utrolig venlig og hjælpsom og opmærksom personale. Hotelværelset godt og blev renholdt dagligt. Morgenmaden flot, frokosten ok, hvorimod aftensmaden var ensformig og spisesalen ikke særlig hyggelig Intertamentsteamet var fantastisk både i løbet af dagen, men også om aftenen. God ferie, men kommer ikke tilbage.

 
19-02-2018

Indlæg af Lisbet J

Fint ældre og stort hotel

Vi boede på 2 sal i den fløj længest væk fra hovedindgangen. Vi var afsted som par med en lille søn, vi fik et pænt værelse med babyseng og egen balkon. Hotellet er ikke det nyeste. Møblerne er lidt slidte at se på, men rengøringen var bare super fantastisk! Stor thumbs up til rengøringen! - Det kan betale sig at lægge et rullet håndklæde under døren til værelset, hvis man som jeg er sensitiv for gennemtræk :-) småbørnspoolen er ikke opvarmet, og ligger i skygge en stor del af dagen, det gør den mere eller mindre ubrugelig på denne tid af året. Der er en lille legeplads med gynger og ruchebane. Poolen ved animation scenen er opvarmet lidt. Massere af sol stole over hele hotellet, men man skal være tidlig på den for at få en stol nær et af poolområderne. Vi spiste morgenbuffet på hotellet og der var et godt udvalg og utroligt sødt personale. Ønsker man at sidde i en lidt mere stille atmosfærde, må man rykke udenfor hvor rygerne også er. Der er højstole nok! Igen thumbs up! Som info så tjekker man ind med sit væresleskort for at få adgang til buffeten. Hver dag er der underholdning fra et animation team, om eftermiddagen og tidlig aften er det mest forbeholdt børnene med numre fra fx tangled og beauty and the beast, og senere om aftenen kan voksne være mere på banen med karaoke og mere fest og drinks. Eneste finger jeg sådan kan sætte som jeg har været utilfreds med var, at hotellet ikke informerede os om, at der ville være renovation af balkonnerne i vores fløj. Så vi stod bare op en morgen for at finde ud af at balkonnen ikke kunne bruges, da der hang arbejdsmænd igang med at pudse balkonnerne op. - dette stod på i 2 dage, hvor balkonnen ikke var brugbar! En belastning for os, da vi havde håbet, at vores søn kunne sove til middag på enten værelset eller balkonnen. Vi klagede på dag 2 og fik lovning på et værelse til dagen efter, men kort derefter var arbejdsmændende færdige, og vi trak ønsket om at skifte værelse tilbage. Igennem dette har receptionen været søde og høflige, dog havde jeg ønsket fuld brug af vores værelse gennem hele ferien! - Jeg er bare glad for at vi ikke havde parkeret vores klapvogn på balkonnen, da den ville have været ødelagt af nedfalden mørtel og puds! - Så IFA B hvis I læser med, så advar lige gæste om sådan inden. Det er ikke alle gæster, der planlægger at slænge sig ved poolen midt i højsolen med en lille baby, der skal sove. Alt i alt et dejligt hotel og venligt personale.

 
05-02-2018

Indlæg af Ulla3454 Hvide Sande, Danmark

Dejligt hotel

Udmærket hotel. Stort hotel med meget lange gange, men nemt at finde rundt. Værelserne er dejlig store lidt slidte. Sengene er ikke noget at råbe hurra for. Vi lejer en bil dernede. Kørte øen rundt og op i bjergene. Tilbage på hotellet hvor der var lidt svært at finde en P-plads.