Corallium Dunamar

  • • Kun for gæster over 16 år
  • • Mange tilfredse gæster
  • • Smuk udsigt over stranden

Fra Hotel Corallium Dunamar har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stille og meget rolig. Stemning i top.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Corallium Dunamar består af 2 bygninger og et dejligt stort poolområde samt 2 mindre poolområder. Én pool er opvarmet om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Pool-/snackbar der byder på snacks og enkle retter.

Buffetrestaurant og a'la carte restauranten Mediterraneum (mænd skal bære lange bukser ved middag). På hotellet findes flere barer blandt andet Ancla Bar med en fantastisk udsigt over havet og vinbaren Maresia Sea & Wine.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik. Lyd fra nærliggende barer kan opfattes som forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension, halvpension inkl. drikkevarer eller All Inclusive mod tillæg. Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension eller All Inclusive, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Halvpension omfatter morgenmads- og middagsbuffet. Halvpension inkl. drikkevarer omfatter morgenmads- og middagsbuffet inkl. 2 drikkevarer til middagen (vin, øl, vand eller sodavand).

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellet blev totalrenoveret i 2018.