Bedømmelse af Arco Iris

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 303 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
4,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Linda,
Dragør

+
Beliggenheden og roen omkring hotellet
-
Besked om hvilke dage der ikke er rengøring

Bekræftet køb : 2019-10-05


9 ud af 10

Birthe,
Brøndby

+
Roen, et dejligt sted.
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


2 ud af 10

Martin,
KBH

+
Udsigten fra altanen var sublim og adgang til poolen var meget fin.
-
Der er så fugtigt og klamt på værelset at vi lagde vore madrasser inde på gulvet foran altanen, hvilket vi fik besked på vi ikke måtte, men ellers kunne man ikke sove der.. Rengøringen var af dårligere karakter end de andre gange på hotellet, og jeg fik ødelagt 2 par shorts fordi der var noget på deres tørrestativ som smittede af på de shorts jeg vaskede op og havde hængt til tørre. Udover det lovede man i receptionen at rede op på sofaen i stuen for at undgå det klamme klima på værelset, det gjorde man blot aldrig..

Bekræftet køb : 2019-09-07


9 ud af 10

Emilie,
Højbjerg

+
dejlig rolig beliggenhed med en fantastisk udsigt
-

Bekræftet køb : 2019-08-31


8 ud af 10

Pia ,
Glostrup

+
Det var poolen og haven.. og den dejlige udsigt ud over havet. Det ligger tæt på indkøbs muligheder...
-
Der mangler aircondition. Efter at man kommer sent på hotellet, kunne man godt bruge en flaske vand i køleskabet.

Bekræftet køb : 2019-08-31


10 ud af 10

Bent,
Rønnede

+
rigtig dejlig beliggenhed , skønt at have en god udsigt, så vi boede på 2 etage supert . Har godt nok for 3 år siden boet på 3 etage , men dette var også godt. Så tak for denne gang.
-
syntes det var mærkeligt der kom rengøring om søndagen , når vi først var kommet søndag kl 01,30, men vi afviste det godt nok.

Bekræftet køb : 2019-08-24


8 ud af 10

Susanne,
Kongens Lyngby

+
I princippet værelset, mit lå bare forkert ( lige v indgang så færdsel foregik lige uden for soveværelsesvindue, hvilket vil sige snak, børn der venter på forældre, hoveddør der åbner og lukker og ikke mindst ganglys der tænder....selvom der var sat mørklægningsgardin op, så hindre det bare noget luft at komme ind... altså enten ganglys eller frisk luft
-
en elkedel

Bekræftet køb : 2019-08-17


9 ud af 10

Michael,
Nærum

+
At man kan se stranden fra balkon er alfa omega uden forhindringer. Vores udsigt var super duper. Beliggenhed og poolen
-
Bedre info om rengøringsdag og tidsrum. Info om helligedage. Bedre hovedepuder. Kunne være en god ide at sætte noget vand til os gæster på værelserne,når man ankommer om natten. Da man ikke har mulighed for at købe noget så sent. Vores fly var forsinket,så vi ankom ved halv 3 tiden om natten.

Bekræftet køb : 2019-08-17


8 ud af 10

Jesper,
Tune

+
Udsigten og placeringen ifh. til strand, byen, ørkenen, strandpromenaden osv.
-

Bekræftet køb : 2019-08-03


7 ud af 10

Helle ,
Faxe

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2019-07-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

131 bedømmelser
Meget godt
 
33
Godt
 
58
Middel
 
28
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

20-01-2019

Indlæg af StinneTaastrup Playa del Ingles, Spanien

Meget simpel basis hotel

Meget simpelt basis lejlighedshotel tæt på stranden. TV, wifi, safebox, extra dyne ect. skal tilkøbes på stedet. Køkkenudstyr er meget begrænset, bl. a. Er der ingen el kedel. Kold og skarp belysning i hele lejligheden. Flere lejligheder i bygning 1 ligger i skygge det meste af dagen. Pænt og rent. Venlig betjening i receptionen.

 
06-01-2019

Indlæg af BodilGjerlev Gjerlev, Danmark

Juleferie 2018 (22.-29.december)

Lækkert beliggende lejlighed på 2.sal med udsigt ( tillæg på 100kr/uge ved Apollo) til Dunas. Roligt og stille område.Rent og pænt. Dejligt der er aflåst til området og med pool og have ved hver blok. Nemt at komme af med affald. Nem adgang til 3 centre for indkøb af dagligvarer. Gode parkerings muligheder. Ønske om stole og borde i haven til hygge. Vi vender gerne tilbage :-)

 
31-08-2018

Indlæg af AnniE1033

Dejlig lejlighed og fantastisk udsigt

Vi rejste 2 par sammen og fik efter ønske lejligheder ved siden af hinanden. Dejlige store lejligheder og fin altan med den mest fantastiske udsigt. Rengøringen er helt i orden. Vi kunne godt have brugt en bedre kaffemaskine eller en elkedel - og nogle knive der kan skære. Ellers var alt helt perfekt og vi vender alle 4 tilbage til januar igen ūüėĄ

 
25-08-2017

Indlæg af cpnuller Brønshøj, Danmark

Arco Iris, Gran Canaria. Langt bedre end forventet

Vi var faldet over en del negative anmeldelser, efter vi havde bestil vores rejse. Og havde derfor nedskruet vores forventninger en del. Men det var der overhovedet ingen grund til. For vi oplevede ingen af de ting, som folk har beskrevet negativt. Vi fik en to-værelses med udsigt over sanddynerne, direkte ud til stranden. Der blev gjort rent på værelset dagligt, og vi fik skiftet håndklæder efter behov. Og hvis man magler noget, for eks. toiletpapir, så bad man bare om det. Og hvis man skulle have specielle behov, kan man på hotellet leje alt, lige fra safetyboks, og tv, til dvd afspiller, klapvogne, krøllejern osv. Pool'en bliver også rengjort hver dag, samt testet for pH og klor værdi. Vi havde heller ingen problemer med dyr, faktisk var det eneste dyr vi så på værelset, en lille bitte edderkop. Der var hvad vi skulle bruge af køkkenting, dog var kaffemaskinen enormt langsom. Der er vagt på området om aftenen og natten. Støj oplevede vi kun en gang under hele opholdet. Så alt i alt en super oplevelse for os, som vi sagtens kan anbefale alle. Hvis man skal nævne et minus ved dette hotel, kan det kun være, at vagten om aftenen kun kan tale spansk, hvilket kan give udfordringer i tilfælde af problemer, og så lige kaffemaskinen.

 
14-07-2017

Indlæg af marianneolsen2300 København, Danmark

Dejligt hotel og nær på alting

Dejlig service, og rengøring bare lidt utilfreds med kaffemaskinen, kaffen var ikke varm da vi havde lavet den, de kunne osse godt udskifte håndklæderne dem var jeg ikke begejstret for, men alt i alt et godt hotel anbefalingsværdig.