1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Riviera Vista

  • • Lejligheder for 7 personer
  • • Tilkøb halv- eller helpension
  • • Nær stranden

På Hotel Riviera Vista kan du se frem mod en dejlig ferie i gåafstand til det lille centrum. Fra hotellets poolområde har du en skøn udsigt over havet. Hvis du foretrækker at bade i havet, så er det bare at krydse broen og tage elevatoren ned, så er du ved Playa del Cura. Hvis du vil til livlige Puerto Rico, så er der kun ca. 4 km dertil.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer. 4-værelses lejligheder for 4-7 personer. Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Altanen, fitnessrum, poolen, god plads på hotelværelset, venligt personale, god restaurant.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Riviera Vista har et skønt poolområde med en fin udsigt over havet. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og en poolbar. Gratis poolhåndklæder (udskiftning mod betaling). Du kommer til stranden via en bro og en elevator (du skal bruge det nøglekort, som du bruger til din lejlighed til elevatoren).

Hotellet har en restaurant, som tilbyder morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra en à la carte-menu. Reception døgnet rundt. Gratis wifi i receptionen. Gratis lille fitnessrum og bordtennis. I forbindelse med hotellet findes et lille spa med gratis sauna og hamam (bookes via receptionen). Spabehandlinger er mod betaling. Et mindre centrum ligger ca. 100 meter fra hotellet. Det større centrum Puerto Rico ligger kun 4 km fra hotellet.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension eller helpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du vil tilkøbe halvpension over jul og nytår. Der kommer et ekstra tillæg for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.