1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Dobbeltværelser

Rummelige dobbeltværelser med wifi mod betaling. Alle værelser har tv med musikkanal, telefon og minibar. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Rummelige enkeltværelser med tv hvor der er musikkanaler. Telefon og minibar. Gratis aircondition. Deponering og wifi mod betaling. Hårtørrer og badekåber. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle har havudsigt.
Antal personer: 1 person.

Junior-suiter, Unique

Moderne og meget rummelige suiter, der består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum. Tv med musikkanal, dvd-afspiller og telefon. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse med havudsigt. Gæster der booker junior-suiter, får del i hotellets koncept Unique. Priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffétrestauranten, reserveret område ved poolområdet med luksuriøse solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter, Unique

Moderne og meget rummelige suiter, der består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum. Der er tv med musikkanaler, dvd-afspiller og telefon. Kaffe-/te faciliteter og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med havudsigt. Gæster der booker suiter, får del i hotellets koncept Unique. Priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffétrestauranten, reserveret område ved poolområdet med luksuriøse solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.