1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso

 • • Udsøgt luksushotel
 • • Thalasso-spa
 • • Unique - book værelser med ekstra fordele

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso er et fantastisk luksushotel ved strandpromenaden, nær golfbanen i Meloneras. Arkitekturen på hotellet er inspireret af den lille by Agüimes på Gran Canaria, og den majestætiske reception er en kopi af byens stolthed, en af Gran Canarias ældste kirker.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Værelse og beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso har 6 pools, hvoraf 4 er opvarmede til mindst 20 grader fra oktober til marts. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Den ene pool er saltvandspool (ikke opvarmet) Separat opvarmet børnepool. Poolbar, solstole, parasoller og poolhåndklæder.

Dags- og aftenaktiviteter flere gange om ugen. Børneklub i hotellets regi. Fitnessfaciliteter og frisør. Spa og thalassoterapi for voksne over 18 år. Natklub, butikker og vaskeservice. Gratis hotelbus (faste tider/antal ture) til Maspalomas & Meloneras Golfbane.

Gratis wifi ved La Plaza, området omkring buffetrestauranten. Tennisbane med instruktør. Bowling, billard og bordtennis. Nogle aktiviteter er mod betaling. Internethjørne mod betaling. Niveauforskelle på hotelområdet. Ca. 300 m til grus-/stenstranden i Meloneras og ca. 1 km til den finkornede sandstrand i Maspalomas. Gåafstand til kasino og shoppingcentret i Meloneras. Lokaltrafik.

Unique
Gæster der booker junior-suiter eller suiter får del i hotellets koncept Unique. Dette indebærer priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffétrestauranten, reserveret område ved poolområdet med luksuriøse solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi. Ved ankomst får Unique-gæster 2 (små) flasker vin på værelset, pudemenu og kit med duftlys, badesalt og badeolie i badeværelset.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 7013 3300, hvis du vil tilkøbe halvpension over jul og nytår. Der kommer et ekstra tillæg for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Altid på vores eksklusive hoteller
 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde