1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Deluxe-værelser

Elegante deluxe-værelser som ligger på øverste etage med smuk havudsigt. Mulighed for ekstraseng. Bemærk at når ekstrasengen anvendes, bliver der trangt i værelset. Tv, telefon og køleskab/minibar. Gratis aircondition. Deponering og wifi mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstra opredning.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Elegante dobbeltværelser med mulighed for ekstraseng. Bemærk at når ekstrasengen anvendes, bliver der trangt i værelset. Tv, telefon og køleskab/minibar. Gratis aircondition. Deponering og wifi mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med udsigt mod haven eller poolen. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstraopredning.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Elegante enkeltværelser med tv og køleskab/minibar. Vaskeservice mod betaling. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Wifi mod betaling. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse, nogle med udsigt mod haven eller poolen.
Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Pæne familie-værelser med mulighed for ekstraopredning på sovesofa. Tv og køleskab/minibar. Gratis aircondition. Deponering og wifi mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstraopredning.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Store junior-suiter med separat opholdsrum med mulighed for ekstraopredning på sovesofa. To tv og køleskab/minibar. Gratis aircondition. Deponering og wifi mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstraopredning.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Store suiter med separat opholdsrum. Mulighed for ekstraopredning på sovesofa. Tv både i soveværelset og i opholdsrummet. Køleskab/minibar mod betaling. Gratis aircondition. Deponering og wifi mod betaling. Badekåber. Hårtørrer. Bad/brus med hydromassage og toilet. Balkon med havudsigt. Bemærk, at børn under 2 år regnes som en person i ekstraopredning. Gæster i suiter har adgang til hotellets VIP-program, som inkluderer speciel morgenmad i restaurant Traviatta, fire timers gratis adgang til spa, daglige aviser samt privat solterrasse med jacuzzi.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.