Bedømmelse af Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 64 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Leif,
Brørup

+
Flot og meget velholdt park og pool områder.
-
På et hotel af den kaliber i et varmt land forventer man minimum at få skiftet sengetøj en til to gange i løbet af en uge - det blev ikke skiftet i den tid vi var der.

Bekræftet køb : 2019-02-16


7 ud af 10

Erik,
Tåstrup

+
Placeringen i forhold til vand og "byen"
-
Jeg ved ikke om det er Apollo ikke er noget stort selskab, men både vi og vores venner fik nogle helt ok værelser, men placeringen var vel noget af det dårligste hotellet kan præstere. Vi boede på 1. sal kun med udsigt over restaurantens tag, og med tilhørende støj fra personalet, når de begyndte arbejdet kl. 0600. Vores værelse burde kun benyttes som lager eller kontor.

Bekræftet køb : 2018-12-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

6926 bedømmelser
Meget godt
 
4156
Godt
 
1825
Middel
 
591
Mindre godt
 
181
Dårligt
 
173

5 nyeste bedømmelser

03-02-2018

Indlæg af John L København, Danmark

Beliggenhed og faciliteter

Har besøgt dette sted i januar 2016, 17 og 18, og heller ikke denne gang skuffede det. Tæt ved Maspalomas klitter og strand samt promenaden med restauranter og butikker. Hotellet er stort, men med masser af "gemmesteder" (3 store pools, spa, barer og restauranter, grønne områder med sun-beds, putting green, tennis, petanque, mini-golf m.m.). Ældre klientel (ganske få børnefamilier) og fred og ro trods de mange gæster. Rummelige, veludstyrede værelser. Stor balkon. Effektivt personale. Half-board: bugnende morgen- og aftenbuffet. 2 store restauranter (ude/inde). Vor favorit: Restaurante Atlantico. Hvis du vil ud af "reservatet": busterminalen ligger 5 min. væk. Masser af forbindelser til resten af Gran Canaria (lufthavnsbus €5.10). Gode spisesteder og barer (også med TV, hvis du er til fodbold m.v.). 2 store supermarkeder med toldfrie priser - mange luxusbutikker, hvis shopping-genet skal aktiveres. Og vejret: endnu en gang var vi heldige - 20-23* og sol hele ugen. Vi vender tilbage...( P.S. Værelserne omkring patio 2 (lige numre, f.eks. 4190) har sol- og havudsigt og forstyrres ikke af musikken fra aftenens dansant.)

 
19-03-2017

Indlæg af 387mette Silkeborg, Danmark

Fantastisk hotel og omgivelser

Hotellet kan varmt anbefales. God mad. Fantastiske omgivelser. Lækker kæmpe pool. Betjening i top. Værelserne er gode og store. Fin aften underholdning. Ingen larm af muzak ved pool. Rent og pænt overalt.

 
02-03-2017

Indlæg af Nete M Hellebæk, Danmark

Afslapning og en super, fin 100m lang infinity pool

Dejligt hotel med mange muligheder for at slappe af. Flere forskellige poolområder i dejligt park/strandområde - noget for enhver smag. Lækker mad og et imponerede udvalg i hotellets 2 buffeter - vi havde half board. En rigtig hyggelig udendørs café i parkområde og med udsigt over havet - lige til en Aperol Spritz efter en dejlig soldag ved poolen. Hotellet ligger i et hyggeligt, afslappet men cool miljø med lækre butikker, gode restauranter,barer og caféer - fx Café Del Mar. Topfedt at holde ferie, slippe afsted fra den danske vinter og få syv dage med sommertemperaturer.

 
13-02-2017

Indlæg af andersen2017 Aarhus, Denmark

Smukt Hotel, men med enkelte mangler

Rigtigt flot luksus hotel med fantastisk palmepark og masser af pools. Super restaurant med buffet til rimelig pris. Arrogant personale i receptionen, ellers var alle flinke. Rigtigt gammelt og dårligt fitnesscenter, som burde rives ned pga sundhedsfare. Man kan dog bruge SPA fitness for 8 euro/dag, det syntes jeg ikke er helt ok.

 
21-01-2016

Indlæg af Ken Z København, Danmark

Elegant med mange skønshedsfejl

Hotellet er simpelthen alt for stort, selv om bygningen er flot og haven udsøgt, for man nemt en fornemmelse af en feriefabrik. Selv om forplejningen er omfangsrig, indtages den i meget store lokaler hvor alle fare rundt som i en myretue og det er "uhørt" at tjenerne råber til hinanden. Haven er elegant men det er svært at finde et sted med sol, fordi beplantningen er ikke holdt nede, til gengæld er der rigeligt med solsenge ligesom mange poll hvor nogle er opvarmet til ca 24-25g, men den eneste der ikke er opvarmet, er den der sandstrand til ( grus) ubetænktsomt i forhold til små børn. Hotellet er med fri internet i lobbyen, som ikke virker, men det gør den på værelset og alle andre steder, men det koster også det hvide ud af øjnene, ligesom man skal betale for drikkevand på værelset og også for saftyboksen, men det værste er, at man skal min. betale 600 kr for brug af deres varme pool 28-30 g i 4 timer ( min. Tid) for 2 personer. Jeg vil klart anbefale det lidt mindre Lopesan hotel som ligger 400 m mod vest Lopesan villa del Conde. Her er forplejningen også med mange flere små overraskelser hver dag . Desværre har meloneres mange skønshedsfejl som indikere mangelfuld ledelse. Det er bestemt ikke et dårligt hotel, men der mulighed for forbedring, start med fri internet, selv den mindste lille cafe med 5 borde hvor kaffen koster 10kr har gratis internet.