Bedømmelse af Lopesan Baobab Resort - Vinter 2020/21

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 26 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-
Lidt større ændringer i buffet'en, da det meget ofte var det samme mad, både til frokost og aften.

Bekræftet køb : 2019-09-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

7925 bedømmelser
Meget godt
 
5108
Godt
 
1791
Middel
 
652
Mindre godt
 
195
Dårligt
 
179

5 nyeste bedømmelser

13-01-2020

Indlæg af PRMDKDK

Pænt og flot udefra - hæsligt inde, kedelig mad og dårlig service - ikke 5 stjernet

Ingen legeplads Ingen opvarmede pools Slidt, defekt, mørkt børnpool hjørne Børnedisko er de samme 5 sange og danse der bliver afspillet hver aften Stor set samme mad i de 10 dage vi var der Ingen kaffemaskine på værelset Kun to stole på terrassen, selv om vi var 4 Meget lydt - papirstynde vægge - kunne høre alt fra andre værelser inkl. toiletbesøg Fik serveret burger med råt kød i De låste vores værelse, under vores ophold, da de havde problemer med deres betalingssystem.

 
19-04-2019

Indlæg af 901tineb Roskilde, Danmark

Formidabelt

Et helt igennem fantastisk resort. Flotte omgivelser og store og pæne værelser. Mange lækre pools og andre faciliteter. Alt pænt, velholdt og rent. Personalet meget imødekommen, hjælpsomt og venligt. Virkelig et sted at slappe af og nyde solen. Kan på det varmeste anbefales.

 
16-04-2019

Indlæg af 834kasp Aalborg, Danmark

Fantastisk gennemført hotel

Rigtigt flot hotel med meget gennemført stil, rigtigt pænt og velholdt. Værelserne flot udsmykkede, velholdte, rene og temmelig store. Pool områderne var flotte, med masser af liggestole, vand temperaturen i de 2 pools vi prøvede var meget tilpas, jeg vil gætte på at vandet i den ene pool var omkring 25 grander, og den anden mellem 27-29 grader afhængigt af tidspunktet på dagen. Vandet i poolsne var meget klart og rent, hvilket jeg synes er rigtigt positivt. Der var mange børn på hotellet, hvilket gør at man måske godt kunne ønske sig en adults only pool og restaurant. Morgenmad: Vi havde morgenmad inkluderet, hvilket vi var yderst tilfredse med, dog kunne man godt ønske krav om bedre hygiejne fra gæsterne i restauranten f.eks med krav om brug af håndsprit. Maden var god og med godt udvalg. I starten af vores ophold var der nogle super gode WMF kaffe maskiner, der kunne lave alt fra kaffe til kakao, desværre blev de udskiftet med nogle langsommere og ikke helt lige så gode i slutningen af vores ophold. Vi spiste frokost en enkelt gang på hotellets restaurant pili pili, servicen var som på resten af hotellet super god, desværre var burgerne vi bestilte ikke i særlig god kvalitet, det er derfor ikke et sted jeg vil spise en anden gang. Personalet på hotellet var meget imødekommende og super flinke, de gjorde et super stykke arbejde og talte rigtigt godt engelsk. Jeg kommer helt klart tilbage.

 
31-03-2019

Indlæg af Paradise55547537713 Værløse, Danmark

Fantastik

Udsøgt hotel, flot arkitektur, fantastisk have med oplevelser for både børn og voksne, gode senge, rent og pænt overalt, meget venligt og serviceminded personale, buffet med god variation, dejlig lille by med strandpromenade, gode butikker og restauranter. Alt it alt en virkelig god oplevelse. I marts (hvor vi var afsted) kan der være ret køligt om aftenen, så husk en trøje eller jakke.

 
30-03-2019

Indlæg af Annitta Wuertz P Copenhagen, Denmark

Dejligt hotel og omgivelser

Super hotel, store værelser, god service, pool områderne er fantastiske og de har et godt aktivitetsprogram med yoga, pilates, dans m.v. Maden lever desværre ikke op til et 5 stjernet hotel, her taler vi højst 3-4 stjerner. Meget lydt på værelserne