1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Suite Hotel Jardin Dorado

  • • Gratis bus til stranden
  • • Skønt poolområde
  • • Lige ved golfbanen

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Suite Hotel Jardin Dorado ligger i et roligt område nær golfbanen i Maspalomas. Poolområdet er stort og indbydende med palmer, der giver behagelig skygge. Når du vil bytte poolen ud med stranden, kan du hoppe på hotellets gratis bus til strandene i Maspalomas og Playa del Inglés.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4, personer heraf 2 børn. Suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Dejlig med hus og terrasse , og fladt , er dårligt gående , så der er perfekt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dejligt hotel beliggende midt på golfbanen i Maspalomas. Her er et poolområde med 2 pools. En pool med børnesektion og en som er opvarmet om vinteren. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Jacuzzi. Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum. Poolbar. En restaurant som har både buffet og a la carte. En snackbar.

Gratis wifi. Receptionen har åbent døgnet rundt. Legeplads. Gratis bordtennis. Billard mod betaling. Gratis lille fitness. Massage og behandlinger mod betaling. Hotellet ligger nær. Tennis Center Maspalomas hvor der er mulighed for at spille tennis og squash mod betaling. Gratis hotelbus til stranden i Maspalomas og Playa del Ingles.

Måltider

2-værelses lejligheder: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Suiter: All Inclusive inkl. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Kontakt vores salgskonsulenter på tlf.: 7013 3300, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension over jul og nytår. Der er et ekstratillæg for julemiddag og nytårsmiddag.

All Inclusive

- Morgenmad, kl. 08.00-10.30
- Varme snacks, kl. 12.00-13.00
- Frokost, kl. 13.00-15.00
- Afternoon tea  med kager og tærter, kl. 15.00-17.00
- Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
- Is, kl. 11.00-18.00
- Forfriskninger, kaffe, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00
- Frokostpakke til udflugter kan fås på bestilling.


Bemærk venligst, at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.