Bedømmelse af Canary Garden Club

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 83 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Aase,
Esbjerg v

+
Dejlig roligt sted. Fin pool og rigtig god mad
-
Renovering af lejlighed

Bekræftet køb : 2019-10-26


10 ud af 10

Lone,
Vig

+
Personalet, 1-plans huse og maden.
-
En legeplads.

Bekræftet køb : 2019-04-13


10 ud af 10

Karin,
Odense NV

+
hotellet lig er godt efter vores mening har været på dette hotel 5 gange så vi kendte det godt
-
gratis bussen til playa eingels standen var desværre taget fra så vi synes at det er en forbedring hvis den kom på igen

Bekræftet køb : 2019-04-06


9 ud af 10

Sonja,
København S

+
-
Der stod det var et familievenligt hotel men,der er INGEN faciliteter for børn ! Man måtte heller ikke have så meget som en badebold med i poolen ! Så der burde måske stå at dette hotel kun henvender sig til voksne +50 år ca.

Bekræftet køb : 2019-03-23


1 ud af 10

Ruth,
Glostrup

+
Det hele var godt
-
Der kunne godt gøres lidt ved lejlighederne de var meget slidte, og så kunne der godt stå på jeres hjemmeside at der var håndklæde service

Bekræftet køb : 2019-02-16


8 ud af 10

,

+
-
At der står en flaske vand ved ankomst. Det er især vigtigt når man kommer sent og alle butikker er lukket .

Bekræftet køb : 2019-02-02


10 ud af 10

Else,
Thisted

+
Lys velindrettet bungalow Stille og roligt
-
Poolbar ikke OK Ved ankomst sent på aftenen eller om natten ville lidt vand og frugt i køleskabet være ønskeligt, da hotellet ikke længere har en mini butik.

Bekræftet køb : 2019-02-02


10 ud af 10

Tove,
Varde

+
Venligt personale.
-
Mulighed for varme i stue/køkken

Bekræftet køb : 2019-02-02


10 ud af 10

Christian,
Kastrup

+
Fred og ro. Lyst og lækkert og sød betjening
-

Bekræftet køb : 2019-02-02


8 ud af 10

Ricki,
Virum

+
Poolen
-
Større variation i salatbuffen, den havde samme indhold hele ugen.

Bekræftet køb : 2018-12-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

881 bedømmelser
Meget godt
 
483
Godt
 
302
Middel
 
76
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

19-05-2019

Indlæg af ElseT23

Grand Canaria

Vi har nu været der for 6 gang. Denne gang har Hotellet fået ny reception , swimmingpool og restaurant, er bare blevet så flot. En rigtig stille og hyggelig hotel med bungalows , hvor der kører bus til stranden flere gange daglig

 
31-03-2018

Indlæg af Randi Brøker P

Ikke pengene værd

Husene er meget fine og dejlig rolig og private. Vi har rejst med en på 2 år så det har været fint at kunne komme ud på græs og lege lidt kontra hotel med altan. De er også gode til at gøre rent på værelset hver dag hvis man vil have det. Når det så er sagt. Så er legepladsen i ringe tilstand. Morgenmaden er ok men også kun ok. Osten glemmer de at pakke ind så den bliver serveret igen med tørre kanter. Middags mad fik vi ikke Men aftensmaden er virkelig dårlig. Salaten så jeg flere gange var brun og beskidt. Kødet er mega overcooked. Poolen var okay og vi kom lidt i fordi den var opvarmet. Men jeg så flere børn/babyer uden bade ble og sågar en der bare sætte sig og tissede i vandet. Jeg ved ikke om det er kulturen eller om vi er forvendt i dk men synes det er noget uhygiejniske. Også ift hvis der skulle komme lort ud. Alt i alt meget dyrt ophold hvor tingene slet ikke lever op til det der bliver lovet.

 
10-12-2017

Indlæg af Tinna H

Ikke pengene værd

Vi var afsted i december 2017, med all incl. Lejlighederne er små men er fine nok. Der var lidt larm i form af musik til kl 23. Morgenmadsbuffet'en er helt fin. Men frokost, som bliver serveret fra poolbaren er ret ringe. Fritterne og pizza har ikke fået nok, dette var sådan hele ugen. Vi opgav at få mad derfra. Aftenbuffet'en var ærligt talt heller ikke noget at skrive hjem om. Den ene pool var opvarmet hvilket var skønt for det gjorde at vi rent faktisk kom i vandet. Men vi kommer ikke tilbage hertil.

 
28-01-2017

Indlæg af anne mette n Kastrup, Danmark

Billigt, skønt,og frem for alt ROLIGT sted

Er du/i til rolige omgivelser, rent og billigt sted er dette sagen!! Små (kun egnede til max 3 pers) bungalows helt uden støjgener hverken fra omgivelserne eller fra naboerne. Fordelen ved bungalows kontra alm hotel er ingen støj fra hotelgange, værelser osv. Nydelige omgivelser og ualmindeligt hjælpsomt personale, nemt for gangbesværede at komme rundt. Vidunderlige senge med rigtige dyner! Ok pool område og rimelig restaurant, og nok det reneste hotel jeg har prøvet.. Man skal dog regne med at stedet liggger lidt afsides og der skal bruges en del transport hvis man ønsker at se lidt by. Hotellet har dog gratis bus til både strand og by som fungerer udemærket. Stedet kan varmt anbefales til folk der sætter pris på rolige omgivelser uden unødig støj, underholdning osv

 
21-02-2016

Indlæg af L7466UWphilipm Nykøbing Falster, Danmark

God pris

Vi har været afsted med 5 og har haft 2 bungalows. Vi valgte All inclusive hvilket var rigtig godt. Maden var afveklingsrig hver dag. Der er både ting man kender og andre ting som er værd at smage på. Personalet er superflink og meget hjælpsom. Området er meget roligt beliggende. Man kan godt høre en bil en gang imellem men ikke så tit. Bungalowerne er små men til 2 og i nødstilfælde 3 kan det godt gå. Man skal som regel ikke andet end sove der jo. Der er et blandet publikum med både børn, voksne og pensionister hvilket gør det meget afslappet. Indkøbscentrene ligger en tur med taxa til Ca 37 DKK væk. Til stranden går der en gratis Shuttlebus flere gange om dagen. Stedet kan Anbefales til alle der bare skal slappe af.