1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder af varierende stil og standard. Alle lejligheder har minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Satellit-tv. Wifi mod betaling. Bad/brus og toilet. Nogle lejligheder har strygefaciliteter. Balkon med havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder mod en lysskakt

1-værelses lejligheder af varierende stil og standard. Der er ingen terrasse eller balkon, og de vender mod en lysskakt. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Satellit-tv. Wifi mod betaling. Bad/brus og toilet.
Antal personer: 1-2 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder af varierende stil og standard med 2 separate soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Satellit-tv. Wifi mod betaling. Bad/brus og toilet. Nogle lejligheder har også strygefaciliteter. Stor tagterrasse på øverste etage med en vidunderlig havudsigt.
Antal personer: 2-5 personer.

Renoverede 1-værelses lejligheder

Renoverede 1-værelses lejligheder med to senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Sofa som kan anvendes som ekstraseng. Strygefaciliteter. Satellit-tv. Wifi mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer.

Større 1-værelses lejligheder

Lidt større 1-værelses lejligheder med to senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har også strygefaciliteter. Satellit-tv. Wifi mod betaling. Bad/brus og toilet. Stor balkon eller terrasse med havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer.