Bull Reina Isabel & Spa

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Saltvandspool på taget
  • • Ved strandpromenaden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et legendarisk hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en saltvandspool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fine faciliteter, komfortable senge, hjælpsomt personale, god beliggenhed, fred og ro, tagterrassen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bull Reina Isabel & Spa har en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden ud for den herlige Las Canteras-strand i Las Palmas. Restauranter og caféer i omgivelserne. Kun 250 m til den hyggelige Santa Catalina-park. Her findes også en a la carte restaurant og snackbar. På taget findes opvarmet saltvandspool. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller samt poolbar. Gratis håndklædeservice, udskiftning af pool-/strandhåndklæder mode betaling.

Gratis fitness-faciliteter, sauna, hamam og jacuzzi for voksne over 16 år. Spa med gratis indgang for gæsterne, men behandlingerne er mod betaling. Computere med gratis internet i receptionen samt gratis wifi på hele hotelområdet. Et begrænset antal solstole findes på stranden foran hotellet for Reina Isabels gæster. Bytrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.