Las Palmas

  • • For shopping-elskeren
  • • Skøn strandpromenade
  • • Mange stamgæster

Telefonservice

På rejsemål med telefonservice har Apollo intet personale. Du kan dog altid komme i kontakt med skandinavisktalende rejseledere via telefon, og skulle en akut situation opstå, kommer personalet til rejsemålet hurtigst muligt. Aktuelt telefonnummer står...

Las Palmas er en perle på Gran Canaria. Her ligger øens bedste strand, du finder den billigste shopping og det bedste udbud af forlystelsesliv. Ønsker du at kombinere storbysliv med sol og strand skal du rejse til Las Palmas.

Udover vores charterrejser til Las Palmas kan du også skræddersy din rejse til Las Palmas, Barcelona eller Palma de Mallorca med vores pakkerejser med fleksibel rejselængde.

Populære hoteller Las Palmas

Hotel Don Carlos i Las Palmas på Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien.

Don Carlos

Fra 3.898 DKK
Hotel Cristina Las Palmas på Gran Canaria.

Cristina Las Palmas

Fra 4.248 DKK
Hotel Reina Isabel i Las Palmas, Gran Canaria.

Reina Isabel

Fra 5.998 DKK

Fakta om Las Palmas

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters menu inkl. drikkevarer koster ca. 150 kr. pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen med bus til de første hoteller i Las Palmas, er der ca. 30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

I Las Palmas ligger den legendariske Las Canteras-strand, hvor der er et naturligt rev lige udenfor, der dæmper bølgerne når de ruller ind. Den 800 meter lange strand Playa de las Alcaravaneras er populær blandt både lokalbefolkningen og turister. Her er der ofte strandfodbold og beachvolleyball.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c
Læs mere om vejret