Bedømmelse af Playitas Villas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 123 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Annette,
Hillerød

+
Vi boede i villa. Dejlige omgivelser og lækker bolig. Noget slidt: mgl. hylde i køleskab, løs lampe over køkkenbord. Løs liste under køkkenskabe, der gjorde det meget svært at bruge køleskab og opvaskemaskine. Aircondition virkede ikke, men vi havde ikke så stort behov.
-

Bekræftet køb : 2019-09-17


9 ud af 10

Dorte,
Ringsted

+
At villaen var blevet istandsat.
-
I skal passe på de ikke bliver slidte igen.

Bekræftet køb : 2019-09-10


10 ud af 10

Flemming,
Allerød

+
Villaen og egen pool var fantastisk. Lidt for langt til resortet, men det vidste vi og lidt for få spise muligheder.
-

Bekræftet køb : 2019-09-10


10 ud af 10

Lone,
Køge

+
Vi boede i Villa. Det er anden gang vi prøver det og synes det er nogle fantastiske villaer. Der var dog virkelig problemer med vandtrykket og det var faktisk kun nogenlunde ok når pumpen til poolen blev slukket. Der var ikke rigtig noget at gøre ved det, men ret irriterende at man ikke rigtig kunne få skyllet sæben ud af håret.
-
Det er femte gang jeg er playitas og har altid været vild med buffet'en, men denne gang var den kedelig og ensformig. Det var ret ærgerligt.

Bekræftet køb : 2019-08-13


7 ud af 10

Susan,
Roskide

+
Super fin villa.
-
Stort køleskab i villa, når man bor mange er det meget småt. Indkøbsmuligheder alt for småt supermarked.

Bekræftet køb : 2019-07-30


9 ud af 10

Hanne ,
Ballerup

+
Vi boede ikke på hotel men i villa. Og det bedste var poolen og det fine udendørs område
-
Rengøring hver dag og meget gerne at der i løbet af ugen blev fejet på udendørs arealet

Bekræftet køb : 2019-07-23


1 ud af 10

Per,
Greve

+
Villaen vi boede i
-
Istandsættelse, styr på alt i restaurant (mangel på glas, tjenere mv.) Nye fitnessmaskiner, spinningcykler med pedaler der passer til DK, faste instruktører

Bekræftet køb : 2019-07-23


7 ud af 10

Anne,
Rungsted Kyst

+
Mulighed for at bo i villa. Pæne og velholdte udearealer
-
Villaerne trænger til renovering. Fittness center kunne med fordel udvide åbningstiderne. Mindre larm og gøgl. Lydreducering af støj fra "træningsteltet"

Bekræftet køb : 2019-06-18


9 ud af 10

Susanne,
København

+
Dejligt sted med masser af muligheder for at være aktiv men også muligheder for ro
-
Man må gerne på hjemmesiden noterer at der kun er 2 steder man kan spise aftensmad. Vi havde ikke valgt mad med i vores ophold, men på hjemmesiden virkede det som om der var flere restauranter at spise på. Men der var kun ved Bodega og ved buffeten. Dog var det dejlig mad de 2 steder.

Bekræftet køb : 2019-06-18


9 ud af 10

Anna Grethe,
Struer

+
Store rummelige værelser, En særdeles god terrasse, med mulighed for at være ude ved poolen
-
Der var ingen grill som kunne lånes/lejes. Air condition anlægget var defekt, virkede kun 2 dage udaf de 7 i hus 8014 og 8015, trods forsøg fra Playitas's side på reparation flere gange. Bedre køkkenknive. Rengøring af terrasse samt pool i løbet af ugen kunne godt være foretaget. Skygge sejl på MC1 arena

Bekræftet køb : 2019-06-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

203 bedømmelser
Meget godt
 
86
Godt
 
87
Middel
 
20
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

26-07-2017

Indlæg af EKSchmidt København, Danmark

Fantastisk villa med ALT hvad hjertet begærer

Skøn villa med alt hvad man skal bruge. Egen pool, alt i køkkengrej, ca 500 meter til ALLE de fantastiske sportstilbud som Playitas tilbyder. Her er vitterlig noget for alle. Alt kan skrives på rummet, hvorfor man slipper for at gå rundt med kontanter. Et superlækkert sted der er perfekt til familier med teenagere, og villaerne - tilpas luksus. Et sted man ikke vil hjem fra. Eneste minus er rimelig sløvt personale i restauranterne.

 
05-07-2017

Indlæg af Jacob I Farum, Danmark

Super sted med et par minusser

Har været på Playitas talrige gange siden 2012 og har boet på hotellet, aparthotellet og nu villaerne. Villaerne er i sig selv lækre. Der er godt med plads og gode faciliteter. Nogle af dem ligger mere ugernert, mens andre ligger ud til vejen, hvilket ikke er så fedt. Køkkenet er rigtigt fint og med ordentlig emhætte og udstyr. Poolen er en børnepool og der er ingen afskærmning, så du skal (som altid) holde øje med børnene. Det der trækker ned er selve Playitas ressortet. For sportsfaciliteterne er der er færre hold, flere hold koster penge og der hvor der skulle betales er priserne er steget væsentligt. Restauranterne (ikke buffet) har dårligere åbningstider og dårligere menuer. Det virker som om serviceniveauet er på vej ned, hvor et konkurrerende ressort er på vej op. Børneklubben er absurd dyr, hvor den tidligere var gratis. Der mangler en løbebane på hotellet og et fitnesscenter på et sportressort bør være åbent 24/7, hvad det ikke er.

 
10-10-2016

Indlæg af charlesandre2016 Hornslet, Danmark

Fantastisk sted for sportfolk!

Vi synes rigtig godt om stedet! Hotellet har vældig fine muligheder for at dyrke sport, bade, og ellers hygge sig. Meget behagelig personale, god og sund mad, ro og afslapning! Værelserne er fine, rene. Solid morgenmad. Det er ikke sidste gang vi kommer der.

 
28-09-2016

Indlæg af wunderbra Skanderborg, Danmark

Villa

Lækker villa (villa nr. 2) med gode faciliteter. 2 soveværelset og 3 badeværelset. Poolen er skøn og denne villa har sol næsten hele dagen. Der er ca 1 km fra villa til aparthotel og til hotel. Vi har hel pension med i prisen. Morgenbuffet er god. Frokost og aftensmad varierer ikke meget og er ikke noget særligt. Vi prøvede restaurant da luigi en aften og prisen her var fornuftig men standart af mad/pizza ikke god. Alt i alt et ok sted. Vi havde lejet bil i lufthavnen og havde bil hele ugen. Vi kørte til Costa calma som var meget blæsende men smuk strand med azurblåt vand. Tip: køb ikke fra supermarkedet på las playitas men kør til gran tranjal der er masser af lav pris supermarkeder ca. 4 km fra resortet.

 
07-09-2016

Indlæg af liangot Gentofte

Famile med 3 mdrs. baby - ikke noget problem

vi har været her 3 gange nu, denne gang var vi 2 familier, og derfor er villa det helt perfekte. Man har hver sig soveværelse og bad, og kan så ellers hygge sammen - enten udenfor ved den private pool, eller om aftenen i den fælles stue. Vi elsker dette sted