1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Playitas Villas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

,

+
Vi boede i Villa, og her var vi meget begejstret for vores pool og teresse
-

Bekræftet køb : 2019-05-21


8 ud af 10

Mette,
Kbh

+
Villaen vi borde i
-

Bekræftet køb : 2019-04-30


9 ud af 10

Carsten,
Farum

+
Villa og sportsfaciliteter
-
Fitnesscenter åbent hele dagen App til at booke sportsaktiviteter

Bekræftet køb : 2019-04-22


9 ud af 10

Susanne,
Nuuk

+
Villaen med poolen
-
Giv kunderne mulighed for at vælge opvarmning af poolen hjemmefra, så den er varm, når man kommer. Maden var meget spansk. Der kunne med fordel være lidt mere fra det nordiske køkken, når nu mange gæster kommer herfra. Kødet var hver dag stegt helt i smadder. Grøntsager, frugt og desserter dejlige.

Bekræftet køb : 2019-04-14


10 ud af 10

,
København

+
Vi plejede tidligere at bo på hotellet mens jeg rejste sammen med veninderne, men da vi var 2 par denne gang, valgte vi at bo i en villa pga mere plads, køkken, egen terasse, pool og mulighed for at tilbringe mere tid sammen.
-
1) Vandtemperatur i bruseren/badkar var svingende, og man skulle vente >5 min for at få varmt vand. 2) Det ville være rart hvis der var opvaskemiddel og opvasktabletter i køkkenet. 3) matrasser på nogle af liggestolene holdt ikke fast og man gled ned hver gang man prøvede at sætte sig på dem.

Bekræftet køb : 2019-03-24


7 ud af 10

Per,
Roskilde

+
Lækkert udvalg af aktiviteter og god plads. -
-
Udvalget af restauranter.

Bekræftet køb : 2019-02-24


10 ud af 10

Addie ,
Espergærde

+
Beliggenhed, dejlig med plads, rart miljø
-
Gøre tydeligere opmærksom på hvor meget man kan forvente at betale ekstra for træning

Bekræftet køb : 2019-01-27


9 ud af 10

Mia,
København

+
Vi boede i en villa hvilket var helt fantastisk! Villaerne kan VARMT anbefales! Vi var 4 voksne og 1 barn på 4 år. Det var super dejligt at vi havde vores egen pool og at vi havde mulighed for at lave mad når vi ville. Værelsesfordelingen var rigtig god og der var plads både indenfor og udenfor. Det var også skønt med vaskemaskine og tørretumbler, så vi løbende kunne vaske træningstøj og børnetøj og dejligt med badekar på begge værelser. Poolen var opvarmet og der gjorde en kæmpe forskel, da vejret ikke var lige godt i den uge vi var der. Alligevel var det muligt at bade i poolen pga opvarmining- stort plus! Vi ringede til receptionen første aften, da det var køligt i huset og fik med det samme dyner med betræk. Super service fra hotellets side.
-
Vi savnede mere service i køkkenet, som ellers fungerede godt. Dog vaskede opvaskemaskinen ikke helt rent og vi måtte derfor vaske meget op i hånden. Belysningen var desværre også begrænset i opholdstuen og vi savnede en lille lampe i soveværelset så vi ikke skulle tænde for store lamper når barnet sov. Der var ikke særlig godt tryk på vandet i bruserne i huset. Men alt sammen småting ift. det samlede indtryk som var rigtig godt!

Bekræftet køb : 2019-01-27


10 ud af 10

,

+
-
Villaens pool var ikke opvarmet

Bekræftet køb : 2019-01-06


7 ud af 10

Tonny,
København

+
Egen terrasse. At kunne lave mad selv
-
Villaerne er efterhånden slidt. Mange defekter

Bekræftet køb : 2018-12-16


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

196 bedømmelser
Meget godt
 
81
Godt
 
87
Middel
 
18
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

26-07-2017

Indlæg af EKSchmidt København, Danmark

Fantastisk villa med ALT hvad hjertet begærer

Skøn villa med alt hvad man skal bruge. Egen pool, alt i køkkengrej, ca 500 meter til ALLE de fantastiske sportstilbud som Playitas tilbyder. Her er vitterlig noget for alle. Alt kan skrives på rummet, hvorfor man slipper for at gå rundt med kontanter. Et superlækkert sted der er perfekt til familier med teenagere, og villaerne - tilpas luksus. Et sted man ikke vil hjem fra. Eneste minus er rimelig sløvt personale i restauranterne.

 
05-07-2017

Indlæg af Jacob I Farum, Danmark

Super sted med et par minusser

Har været på Playitas talrige gange siden 2012 og har boet på hotellet, aparthotellet og nu villaerne. Villaerne er i sig selv lækre. Der er godt med plads og gode faciliteter. Nogle af dem ligger mere ugernert, mens andre ligger ud til vejen, hvilket ikke er så fedt. Køkkenet er rigtigt fint og med ordentlig emhætte og udstyr. Poolen er en børnepool og der er ingen afskærmning, så du skal (som altid) holde øje med børnene. Det der trækker ned er selve Playitas ressortet. For sportsfaciliteterne er der er færre hold, flere hold koster penge og der hvor der skulle betales er priserne er steget væsentligt. Restauranterne (ikke buffet) har dårligere åbningstider og dårligere menuer. Det virker som om serviceniveauet er på vej ned, hvor et konkurrerende ressort er på vej op. Børneklubben er absurd dyr, hvor den tidligere var gratis. Der mangler en løbebane på hotellet og et fitnesscenter på et sportressort bør være åbent 24/7, hvad det ikke er.

 
10-10-2016

Indlæg af charlesandre2016 Hornslet, Danmark

Fantastisk sted for sportfolk!

Vi synes rigtig godt om stedet! Hotellet har vældig fine muligheder for at dyrke sport, bade, og ellers hygge sig. Meget behagelig personale, god og sund mad, ro og afslapning! Værelserne er fine, rene. Solid morgenmad. Det er ikke sidste gang vi kommer der.

 
28-09-2016

Indlæg af wunderbra Århus, Danmark

Villa

Lækker villa (villa nr. 2) med gode faciliteter. 2 soveværelset og 3 badeværelset. Poolen er skøn og denne villa har sol næsten hele dagen. Der er ca 1 km fra villa til aparthotel og til hotel. Vi har hel pension med i prisen. Morgenbuffet er god. Frokost og aftensmad varierer ikke meget og er ikke noget særligt. Vi prøvede restaurant da luigi en aften og prisen her var fornuftig men standart af mad/pizza ikke god. Alt i alt et ok sted. Vi havde lejet bil i lufthavnen og havde bil hele ugen. Vi kørte til Costa calma som var meget blæsende men smuk strand med azurblåt vand. Tip: køb ikke fra supermarkedet på las playitas men kør til gran tranjal der er masser af lav pris supermarkeder ca. 4 km fra resortet.

 
07-09-2016

Indlæg af liangot Gentofte

Famile med 3 mdrs. baby - ikke noget problem

vi har været her 3 gange nu, denne gang var vi 2 familier, og derfor er villa det helt perfekte. Man har hver sig soveværelse og bad, og kan så ellers hygge sammen - enten udenfor ved den private pool, eller om aftenen i den fælles stue. Vi elsker dette sted