Bedømmelse af Playitas Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 1263 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Jesper,
København

+
Golfbanen
-
Varme i poolen

Bekræftet køb : 2019-11-07


9 ud af 10

Tinna,
Aarhus

+
Venligt og hjælpsomt personale, god morgenmad og dejlig pool.
-
Bedre muligheder for køb af restaurantmad, hvis man ikke har købt halvpension.

Bekræftet køb : 2019-11-04


9 ud af 10

Mette ,
Hundslund

+
Værelserne
-
Poolen var meget kold.

Bekræftet køb : 2019-11-04


10 ud af 10

Marianne,
Middelfart

+
Gennemtænkt og praktisk indretning. Smuk arkitektur og omgivelser. De mange aktiviteter.
-
AFFALDSSORTERING!!! Der bliver fx brugt et utal af plastikvandflasker - hvorfor er der ikke pant på, alternativt plastikaffaldscontainers og anden sortering? I det hele taget ønskes større fokus på miljøhensyn (synes mest det er noget Playitas reklamerer med ("love your planet") , men ikke gør så meget i praksis)

Bekræftet køb : 2019-11-04


10 ud af 10

Jytte,
Mårslet

+
Store værelser, dejlig balkon, god breakfast og dejlige rare personale
-

Bekræftet køb : 2019-11-04


10 ud af 10

Gitte,
Holstebro

+
Det søde personale, alting er bare pænt og rent. Og så den dejlige ro der er, når sportsfolk er trætte om aftenen. Og Lasse (PR-mand) var meget imødekommende og åben for forbedringer m.v.
-
Det ville være dejligt med et lille havebord på terrassen og måske en udskiftning af træstolene.... Og så håber vi at det lokale personale på bar/restauranter ikke er så presset året rundt. Uge 44 = svenskernes efterårsferie, mange mennesker.

Bekræftet køb : 2019-11-04


8 ud af 10

Niels,
Fredensborg

+
Golf banen
-

Bekræftet køb : 2019-10-31


8 ud af 10

,

+
Omgivelser og afslappet stemning. Dejlige udendørs arealer, beplantning m. m. Dejlig beliggenhed i det hele taget
-
Lavere lyd fra træningsmusikken

Bekræftet køb : 2019-10-28


9 ud af 10

Henrik,
København

+
Personalet og rigtig god stemning. Fantastisk tennis træning.
-

Bekræftet køb : 2019-10-24


8 ud af 10

Vibeke ,
Ballerup

+
Gode rummelige værelser . Fin rengøring .
-
Næsten alle borde i restaurant står ustabilt . Få en kaffe maskine med alm kaffe istedet for kø til special kaffe maskinen . Maskiner i fitnessrum lidt gamle . Man skal kunne tilmelding sig de forskellige træninger via app’en.

Bekræftet køb : 2019-10-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

488 bedømmelser
Meget godt
 
228
Godt
 
188
Middel
 
46
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

07-10-2019

Indlæg af 753madsh Fuerteventura, Spanien

Fantastisk fitness ophold og sølvbryllups arrangement

Tak Playitas. Vi er en familie på 5 voksne og et spædbarn. Vi har inviteret vores børn/svigerbarn og vores dejlige lille barnebarn med på rejsen. Vi boede på Playitas Aparthotel. Anledningen for rejsen er vores sølvbryllup. Til netop vores sølvbryllup skabe Playitas de bedste rammer til os på denne store dag. Lige fra bryllupskage til champagne på værelset, smuk opdækning til både morgenmad og frokost. Det var Playitas Hotel restauranten som stod for disse arrangementer. Fantastisk entusiatiske fitness instruktører lige fra WOD/crossfit om morgenen henover dagen med alle mulige andre fysiske træninger/programmer. Endnu engang tak for jer. I har været med at gøre vores rejse og dag uforglemmelige. Rejser lykkelige hjem. Vi kommer helt sikkert tilbage

 
17-05-2019

Indlæg af BennyB307

dejligt hotel med super service og smilende medarbejdere

Vi boede på hotellet en uge i forbindelse med ophold på Playitas. Vi havde helpension, så vi indtog de fleste måltider ved buffetten. Dejlig morgenmad med masser at vælge imellem. Der var både frugt, smoothies, pandekager og æg/bacon mv. Det var også muligt at vælge glutenfri mad og mælk uden laktose. Frokosten var fin uden at være overdådig. Til aftenbuffetten var der igen masser at vælge imellem, herunder altid fisk. Vi havde ingen små børn med, men der var altid pommes frites, pasta og kødsovs. Super venligt personale, der var gode til at rydde bordet for brugte tallerkner. Hotellet bestod af små bygninger op ad skrænt, så mange trapper - ikke for gangbesværede, selv om der var elevator. Dejligt roligt poolområde med masser af liggestole, både i sol og i skygge.

 
06-05-2019

Indlæg af Frank K

Cykelferie

Alt var perfekt. Intet mindre end perfekt 👌 Vi benytter kun cykelcentret og ikke de øvrige sportsaktiviteter. Uovertruffen kompetent og venlig betjening. Standarten og kvaliteten på Resortet lever 110% op til vores forventninger. Det er 6 gang vi er der siden 2017. Vi kommer helt sikkert retur et par gange om året fremadrettet. Frank Danmark

 
31-03-2019

Indlæg af carstenh889 Skovlunde, Danmark

Super god standard

Dejligt hotel. Morgenmaden i buffeten var skønt. Der er mange runde retter. Værelserne er i høj standard. Et tip - spiser I aftensmad i buffeten så er der mulighed for at I kan gemme noget af vinen til maden efter. Morgenmad udenfor er dejlig, men kom så ved 8:10 tiden, hvis I skal have en god plads i solen.

 
24-02-2019

Indlæg af Wiking110 Steinsfeld, Tyskland

Fantastisk hotel

Vi havde bestilt en uges ferie med Apollo rejser på Playitas Aparthotel (lejlighed med morgenmad). Efter at have hentet vores bil hos Cicar i lufthavnen (98 euro for hele ugen med forsikring og 2 chauffører !!) kørte vi til Playitas, hvor den søde dame i receptionen startede med at sige om vi var interesseret i et godt tilbud. De var åbenbart overbooket, så hvis vi ville tage en Juniorsuite med helpension og 100 euro kompensation på deres hotel, så var de tilfredse. Vi takkede selvfølgelig ja. Det var jo nærmest som at vinde i Lotto !! Efter en fantastisk uge med 3 gange golf (1150kr gennem Apollo) må vi desværre sige farvel til dette ferieparadis med rigtig god mad og et venligt personale. Golfbanen er teknisk krævende og meget kuperet. Medbring ikke eget udstyr, da der er granit i undergrunden. Stedet er perfekt til sport og afslapning. Kan varmt anbefales - we will be back !!