Bedømmelse af Playitas Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 1227 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Ulrik,
Brandi

+
-
Utroligt at det er tilladt, at der må ryges på hotelværelset (vores underbo røg) og ved poolen dvs. både på inde og udeområderne. Det skulle forbydes på et så fantastisk sted som Playitas, hvor fokus er på velvære, sundhed og trivsel.

Bekræftet køb : 2019-10-15


9 ud af 10

Anders ,
Aarhus

+
Lokation og størrelse på værelset
-
Køleskab som virker...

Bekræftet køb : 2019-10-13


9 ud af 10

,

+
Variationerna av träningsmöjligheterna
-

Bekræftet køb : 2019-10-10


8 ud af 10

,

+
Personalet og faciliteterne
-
Mere overskuelig plan over aktiviteter evt digital

Bekræftet køb : 2019-10-10


2 ud af 10

Gitte,
København

+
God morgenmad
-
Minibar var ikke kold, sørg for at man kan køle drikkevarer. Evt. installer automater på etagerne. Airkøler/lufter virkede ikke. (Fik dog en tekniker til at rense Airkøleren, så der kom lidt luft) Male og rengøre værelserne.

Bekræftet køb : 2019-10-08


8 ud af 10

Igor,
København K

+
Ro og afslapning
-

Bekræftet køb : 2019-10-08


7 ud af 10

Kenneth ,
Hvidovre

+
-
Det er ikke acceptabelt at vi har betalt for balkon og hav udsigt og så får et værelse længst væk fra vandet H2309 med en altan/balkon hvor der kun kan stå et tørrestativ. det er vi meget utilfredse med.

Bekræftet køb : 2019-10-01


9 ud af 10

Britt,
Birkerød

+
Pæne værelser med høj rengøringsstandard, gode senge og smuk udsigt. Meget varieret buffet af god kvalitet. God plads både i og omkring poolen.
-
Gerne et lille tørrestativ til tørring af tøj på altanen. Også gerne et lille bord på altanen. Rigtig køleskab på værelset (evt. at det nuværende minibarskab kan køle lidt mere.

Bekræftet køb : 2019-10-01


8 ud af 10

Jesper,
Horsens

+
Aktivitetsniveau og service.
-
Hotelets interne mini tog, til de værelser der ligger længst oppe og væk fra receptionen/restauranten, kræver god tålmodighed.

Bekræftet køb : 2019-09-29


10 ud af 10

Gitte,
Hadsund

+
Beliggenhed og pænt og rent overalt
-
Evt solsenge og parasoller v stranden

Bekræftet køb : 2019-09-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

483 bedømmelser
Meget godt
 
226
Godt
 
187
Middel
 
46
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

07-10-2019

Indlæg af 753madsh Fuerteventura, Spanien

Fantastisk fitness ophold og sølvbryllups arrangement

Tak Playitas. Vi er en familie på 5 voksne og et spædbarn. Vi har inviteret vores børn/svigerbarn og vores dejlige lille barnebarn med på rejsen. Vi boede på Playitas Aparthotel. Anledningen for rejsen er vores sølvbryllup. Til netop vores sølvbryllup skabe Playitas de bedste rammer til os på denne store dag. Lige fra bryllupskage til champagne på værelset, smuk opdækning til både morgenmad og frokost. Det var Playitas Hotel restauranten som stod for disse arrangementer. Fantastisk entusiatiske fitness instruktører lige fra WOD/crossfit om morgenen henover dagen med alle mulige andre fysiske træninger/programmer. Endnu engang tak for jer. I har været med at gøre vores rejse og dag uforglemmelige. Rejser lykkelige hjem. Vi kommer helt sikkert tilbage

 
17-05-2019

Indlæg af BennyB307

dejligt hotel med super service og smilende medarbejdere

Vi boede på hotellet en uge i forbindelse med ophold på Playitas. Vi havde helpension, så vi indtog de fleste måltider ved buffetten. Dejlig morgenmad med masser at vælge imellem. Der var både frugt, smoothies, pandekager og æg/bacon mv. Det var også muligt at vælge glutenfri mad og mælk uden laktose. Frokosten var fin uden at være overdådig. Til aftenbuffetten var der igen masser at vælge imellem, herunder altid fisk. Vi havde ingen små børn med, men der var altid pommes frites, pasta og kødsovs. Super venligt personale, der var gode til at rydde bordet for brugte tallerkner. Hotellet bestod af små bygninger op ad skrænt, så mange trapper - ikke for gangbesværede, selv om der var elevator. Dejligt roligt poolområde med masser af liggestole, både i sol og i skygge.

 
06-05-2019

Indlæg af Frank K

Cykelferie

Alt var perfekt. Intet mindre end perfekt đź‘Ś Vi benytter kun cykelcentret og ikke de øvrige sportsaktiviteter. Uovertruffen kompetent og venlig betjening. Standarten og kvaliteten på Resortet lever 110% op til vores forventninger. Det er 6 gang vi er der siden 2017. Vi kommer helt sikkert retur et par gange om året fremadrettet. Frank Danmark

 
31-03-2019

Indlæg af carstenh889 Skovlunde, Danmark

Super god standard

Dejligt hotel. Morgenmaden i buffeten var skønt. Der er mange runde retter. Værelserne er i høj standard. Et tip - spiser I aftensmad i buffeten så er der mulighed for at I kan gemme noget af vinen til maden efter. Morgenmad udenfor er dejlig, men kom så ved 8:10 tiden, hvis I skal have en god plads i solen.

 
24-02-2019

Indlæg af Wiking110 Steinsfeld, Tyskland

Fantastisk hotel

Vi havde bestilt en uges ferie med Apollo rejser på Playitas Aparthotel (lejlighed med morgenmad). Efter at have hentet vores bil hos Cicar i lufthavnen (98 euro for hele ugen med forsikring og 2 chauffører !!) kørte vi til Playitas, hvor den søde dame i receptionen startede med at sige om vi var interesseret i et godt tilbud. De var åbenbart overbooket, så hvis vi ville tage en Juniorsuite med helpension og 100 euro kompensation på deres hotel, så var de tilfredse. Vi takkede selvfølgelig ja. Det var jo nærmest som at vinde i Lotto !! Efter en fantastisk uge med 3 gange golf (1150kr gennem Apollo) må vi desværre sige farvel til dette ferieparadis med rigtig god mad og et venligt personale. Golfbanen er teknisk krævende og meget kuperet. Medbring ikke eget udstyr, da der er granit i undergrunden. Stedet er perfekt til sport og afslapning. Kan varmt anbefales - we will be back !!