1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Playitas Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Elsebeth,
Vordingborg

+
Sammenhæng. Smilende personale på hotellet. Miljøvenligt
-
Det er et sports ressort hvor tingene skal vedligeholdes, - og gøres rene. Nye maskiner er kommet, dejligt, de blev bare ikke pakket ud og sat i brug til trods for at det blev sagt den første dag vi var der. Kan være undrende over at der hjemme fra er gratis yoga event for ugen og når man så ankommer koster det 7,5 euro pr. lektion. "Området virker lidt træt" i forhold til de 2 andre gange vi har været der.

Bekræftet køb : 2019-05-21


8 ud af 10

AIsha,
Købehavn V

+
Maden
-
Køleskabene burde virke på værelserne.

Bekræftet køb : 2019-05-21


9 ud af 10

Arne,
Faxe Ladeplads

+
Beliggenhed - Venligt personale
-
Åbning af jernlågen fra blok 1 til poolområdet

Bekræftet køb : 2019-05-21


9 ud af 10

Bodil ,
Helsingør

+
Der var rent og pænt
-

Bekræftet køb : 2019-05-21


10 ud af 10

Lisbeth,
Roskilde

+
Fantastisk smilende oersonale
-

Bekræftet køb : 2019-05-14


9 ud af 10

Ole,

+
De mange forskellige muligheder for udøvelse af sport, herunder Golf amt den forbedrerde og varienderende buffet
-
Bedre underlag til løberuter samt markeringer af de eksisterende. Bedre skiltning på området samt oversigtskortet kan godt være mere visuelt.

Bekræftet køb : 2019-05-14


10 ud af 10

Bendt,
Odder

+
Flot stand og super serviceminded staff
-

Bekræftet køb : 2019-05-12


9 ud af 10

Karina,
Boldsen

+
aktiviteterne og vejret. vi fik de skønneste værelser
-
skift nogle af spinninginsruktørerne ud. de er simpelthen for ringe.

Bekræftet køb : 2019-05-05


10 ud af 10

,

+
Jeg elsker det lidt spartanske og meget skandinaviske koncept :-) Og så er det et af de få steder, hvor folk er bedøvende ligeglade med, om jeg som kvinde rejser single og forbliver single under ferien - der er ingen platte tilbud eller skæve sideblikke, og jeg kan være helt mig selv og bare nyde ferien blandt søde mennesker :-)
-
Det lidt spartanske koncept er overdrevet, når det gælder sengene - seriøst, de er elendige!!! Derhjemme sover jeg i en usandsynlig dyr seng af mærket "Carpe Diem", og det er naturligvis ikke realistisk på et hotel, men helt ærligt - jeg sov i en slags opgraderet drømmeseng uden ramme, med hjul, der ikke kunne stå stille - og en bragende elendig madras, der ødelagde min nattesøvn (og min lænd) i dagevis...

Bekræftet køb : 2019-04-30


8 ud af 10

Jane,
Thisted

+
De mange muligheder der er i hotellet og det område der ligger i.
-
Altanernes størrelser skal gøres tydeligere. Vores var på størrelse med en skotøjsæske. Enten kunne man have to stole derude, eller også kunne tørrestativet være der. Når man betaler ekstra for havudsigt (hvilket er helt fair), forventer vi, at man faktisk kan sidde på altanen og nyde det. Kategorisering/præcisering af havudsigten/balkonen størrelse. Værelset var utæt, og det trak altid ind fra døren.

Bekræftet køb : 2019-04-28


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

468 bedømmelser
Meget godt
 
218
Godt
 
186
Middel
 
42
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

17-05-2019

Indlæg af BennyB307

dejligt hotel med super service og smilende medarbejdere

Vi boede på hotellet en uge i forbindelse med ophold på Playitas. Vi havde helpension, så vi indtog de fleste måltider ved buffetten. Dejlig morgenmad med masser at vælge imellem. Der var både frugt, smoothies, pandekager og æg/bacon mv. Det var også muligt at vælge glutenfri mad og mælk uden laktose. Frokosten var fin uden at være overdådig. Til aftenbuffetten var der igen masser at vælge imellem, herunder altid fisk. Vi havde ingen små børn med, men der var altid pommes frites, pasta og kødsovs. Super venligt personale, der var gode til at rydde bordet for brugte tallerkner. Hotellet bestod af små bygninger op ad skrænt, så mange trapper - ikke for gangbesværede, selv om der var elevator. Dejligt roligt poolområde med masser af liggestole, både i sol og i skygge.

 
06-05-2019

Indlæg af Frank K

Cykelferie

Alt var perfekt. Intet mindre end perfekt đź‘Ś Vi benytter kun cykelcentret og ikke de øvrige sportsaktiviteter. Uovertruffen kompetent og venlig betjening. Standarten og kvaliteten på Resortet lever 110% op til vores forventninger. Det er 6 gang vi er der siden 2017. Vi kommer helt sikkert retur et par gange om året fremadrettet. Frank Danmark

 
31-03-2019

Indlæg af carstenh889 Skovlunde, Danmark

Super god standard

Dejligt hotel. Morgenmaden i buffeten var skønt. Der er mange runde retter. Værelserne er i høj standard. Et tip - spiser I aftensmad i buffeten så er der mulighed for at I kan gemme noget af vinen til maden efter. Morgenmad udenfor er dejlig, men kom så ved 8:10 tiden, hvis I skal have en god plads i solen.

 
24-02-2019

Indlæg af Wiking110 Esbjerg, Danmark

Fantastisk hotel

Vi havde bestilt en uges ferie med Apollo rejser på Playitas Aparthotel (lejlighed med morgenmad). Efter at have hentet vores bil hos Cicar i lufthavnen (98 euro for hele ugen med forsikring og 2 chauffører !!) kørte vi til Playitas, hvor den søde dame i receptionen startede med at sige om vi var interesseret i et godt tilbud. De var åbenbart overbooket, så hvis vi ville tage en Juniorsuite med helpension og 100 euro kompensation på deres hotel, så var de tilfredse. Vi takkede selvfølgelig ja. Det var jo nærmest som at vinde i Lotto !! Efter en fantastisk uge med 3 gange golf (1150kr gennem Apollo) må vi desværre sige farvel til dette ferieparadis med rigtig god mad og et venligt personale. Golfbanen er teknisk krævende og meget kuperet. Medbring ikke eget udstyr, da der er granit i undergrunden. Stedet er perfekt til sport og afslapning. Kan varmt anbefales - we will be back !!

 
29-01-2019

Indlæg af glenstrup2000 Frederiksberg, Danmark

Perfekt til den sportsglade familie

Jeg kan ikke rigtigt forestille mig et bedre sted for familien, der søger er aktiv sportsferie. Professionelt udstyr til leje og top og the line faciliteter. Hele setuppet med nogle gratis og nogle betalte aktiviteter er lidt forvirrende, specielt når der også er fundet fitness weekend (som bestilles hjemmefra, så vidt jeg forstår). Jeg ville personligt foretrækker et simplere All inclusive koncept. Maden er i høj kvalitet, men buffet restauranten minder mere om en fodrestation. Senere på året kan man sikkert drage fordel af den store terrasse, men det kunne vi ikke i januar - det var for koldt når solen var gået ned. Alt i alt er det et meget fint hotel, med supervenligt personale. Vi kunne sagtens finde på at komme igen, men nok ikke før april/maj, så man også får noget ud af tiden efter solnedgang. Hvis man ikke leder efter sportsaktiviteter i ferien, er dette ikke den rigtige destination. PS Har læst flere anmeldelser med WiFi problemer. Det er tydeligvis blevet løst. Der er ingen problemer overhovedet.