1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Playitas Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Tomas,
Hundested

+
-
Værelset var i meget dårlig stand slidt !!, paneler var gået stykker og gået fra og fineren på gerichter var gået fra og i det hektarer lidt kedeligt , værelser var kontra det vi havde sidste år , meget lille men tilgengæld dyre , lidt ærgerligt

Bekræftet køb : 2019-01-13


9 ud af 10

Arne,
Faxe Ladeplads

+
Beliggenhed
-
Flere aftenarrangementer

Bekræftet køb : 2019-01-06


9 ud af 10

Dennis,
Frederiksberg

+
Maden, personalets venlighed. Det hele fungerer bare som en velsmurt maskine.
-

Bekræftet køb : 2019-01-06


10 ud af 10

Mette,
København

+
Der er en helt generel generositet over stedet: Overdådigt meget forskelligt mad i høj kvalitet, sød og imødekommende service, mad til kattene, rengøring af værelser, selv om man ikke har bedt om det.
-
Det ville være dejligt, om man kunne få adgang til værelserne ved ankomst. Der kunne også godt være en smule mere skiltning: De første par dage anede vi ikke, hvordan vi nemmest kom fra niveau 3 til stueplan.

Bekræftet køb : 2019-01-06


9 ud af 10

Birgit ,
Hillerød

+
Stort værelse og kæmpe altan Badekar og bruser der virker Fine senge
-
Vores altan var på 40 kvm tror jeg, men kun møbleret med 2 stole, et bord og et par solsenge ville have været rart. Restauranten kunne gøres hyggeligere, kæmpestor kantineagtig med fuld knald på belysningen

Bekræftet køb : 2019-01-06


10 ud af 10

Mette,
Esbjerg

+
Maden i restauranten (Hotel) er blevet meget bedre.
-
Vi fik en værelse hvor det trak fra ventilationen, som iøvrigt larmede meget (selv om alt var slukket). Vi fik et nyt værelse dagen efter uden problemer. Det var dejligt :-) Playitas skal være OBS på de værelser, hvor motordelen ligger lige ovenpå værelset. Der må være et i hver blok i hoteldelen.

Bekræftet køb : 2019-01-06


9 ud af 10

Lotte,
Kerteminde

+
-
Vi boede på hotellet, her kunne godt ønskes et større køleskab - evt. m. fryser til isterninger. Desuden et par drinksglas og et par knive. Meget spartansk kun med 2 vandglas(badeværelse), 2 vinglas og 2 kopper.

Bekræftet køb : 2018-12-30


8 ud af 10

Lone,
Greve

+
-
Vores dør til badeværelset kunne næsten ikke lukkes. Døren var meget vandslået forneden.

Bekræftet køb : 2018-12-30


10 ud af 10

Helle,
Århus

+
Poolområdet
-
Direkte vej fra værelser til reception

Bekræftet køb : 2018-12-30


9 ud af 10

Igor,
København K

+
Ro
-
Hvorfor var der så mange børn på voksenhotellet? (Voksne = Hotel, Børn = Aparthotel).

Bekræftet køb : 2018-12-23


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

439 bedømmelser
Meget godt
 
194
Godt
 
182
Middel
 
42
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

12-08-2018

Indlæg af elnov denmark

Aktiviteter for alle

Skønt sted med masser af mulighed for aktiviteter for hele familien. Personalet imponerede med service og masser af smil. De fleste aktiviteter gratis, men fx cykling, dykning, svømning i olympisk pool kostede ekstra. WiFi fungerer ikke optimalt, men ok i receptionsområdet. Maden fin og varieret i buffet restaurant. Dog forstår jeg ikke frugter fra dåse? Dem burde I droppe af hensyn til miljø og generel sundhed.

 
23-07-2018

Indlæg af Ann-Britt67 Hadsund, Danmark

sports ferie resort

super lækkert sports resort, hvor der er mulighed for at deltage på forskellige træningshold og fitness center, som er med i prisen, der er også mulighed for at leje cykler, samt andre træningsmuligheder mod mindre gebyer. Fantastisk mad, flotte omgivelser. mulighed for afslapning ved pools med gratis solsenge. bestemt et sted jeg kommer igen.

 
21-07-2018

Indlæg af Renekf20 Aabybro, Danmark

Super sportshotel - Aktiviteter for alle og service i særklasse.

Kan varmt anbefale hotel Play Itas. Vi havde booket på hotel La Pared power by Play Itas, men der var overbooket. Vi fik tilbud at blive flyttet til Hotel Play Itas, da der var ledige værelser. Vi takkede JA til at flytte og som kompensation fik vi værelse med havudsigt og hel pension - Servicen på hotel Play Itas er i særklasse. Altid imødekommende betjening og personalet er virkelig servicemindet. Der er mange aktiviteter på hotellet og hvis man er til aktiv ferie, så er Play Itas stedet.... Vi er helt sikkert gæster igen. Tak for en god ferie. Hilsen Anette & René

 
19-07-2018

Indlæg af JHanel92 Århus, Danmark

En uges familieferie

Fint hotel med masser af aktiviteter hver dag. Hotellet indbyder både til aktiv ferie og afslapning ved poolen. Stranden er placeret i forlængelse af hotellet. Man skal dog være opmærksom på, at nogle aktiviteter ikke er inkluderet i prisen, men koster et par euros. Man kan få skrevet alle sine tilmeldinger og køb på sit værelse, på den måde undgår man, at skulle rende rundt med sin pung hele tiden. God og varieret buffet restaurant. Selvom der er gratis wi-fi fungerer det ikke så godt på de øverste værelse. Andre steder på hotellet fungerede internettet udmærket.

 
04-05-2018

Indlæg af Keld H

Aktiv gerie

Valgte Playitas hotel på grund af placeringen, ca. midt på øen, vendt mod syd , som skulle være "læ siden" det blæser altid på øen, hotellet er specielt for sportsfolk, der er alt, hvad man kan forvente, vi brugte hotellet som opholdt, kørte rundt på hele øen, hotellet har et dejligt personale, alle er søde, venlige og smilende, morgenmaden er super god, det mangler intet, restauranterne på hotellet er ok, værelserne er alle med havudsigt, og udmærket badeværelse, men sengene er lidt brugte, selvom man ikke er til sport, er det et udmærket opholdssted sted, kommer her gerne igen.