1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Playitas Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Henrik,
Brøndby

+
Dejlig positiv stemning. Super bufet med et appetitligt og varieret udbud af sunde retter.
-

Bekræftet køb : 2019-03-18


10 ud af 10

Christian,
Skodborg

+
At der var så rent
-
At der bliver fyldt noget mere sand i deres “bunkers”

Bekræftet køb : 2019-03-17


7 ud af 10

Esther,
København

+
Skøn beliggenhed.
-
Mit værelse var i skyggen og i en slags kælder. Der var koldt og klamt. Naboer røg hele tiden så jeg kunne ikke være på balkonen. Jeg hr boet på hotellet mange gange men dette værelse var så dårligt. Jeg kan ikke forstå at prisen ikke afhænger af kvalitet. En rigtig kedelig og dårlig oplevelse af hotellet.

Bekræftet køb : 2019-03-17


8 ud af 10

Peter,
København

+
God betjæning og gode træningsfaciliteter Hyggelige guider
-
Hotellet begynder at blive lidt slidt (løse fliser mv.). Kan med fordel fikses før det for alvor giver et dårligt indtryk

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

Mette,
Helsingør

+
at alt personale var imødekommende og afslappet venlige
-

Bekræftet køb : 2019-03-11


10 ud af 10

torben,
helsingør

+
alt var godt
-
ingen

Bekræftet køb : 2019-03-10


8 ud af 10

,

+
Aften og morgen buffeten var virkelig lækker. Gode faciliteter for sport.
-

Bekræftet køb : 2019-03-10


8 ud af 10

Henriette,
Hovedstaden

+
Mange aktiviteter. God stemning. Meget lækker og afvekslende buffet.
-
Det vil være godt med et lille bord på terrassen og måske skrue lidt op for komfort på værelserne.

Bekræftet køb : 2019-03-10


8 ud af 10

Jytte,
Albertslund

+
-
Vi fik et værelse med en meget lille balkon. Vi kunne se at vi var de eneste i vores række der havde så lille en balkon...man kunne dårligt kalde det en balkon. Det føltes ikke rimeligt med så stor forskel på værelser til samme pris..

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Malene,
Gilleleje

+
Helt klart alle ferciliteterne, og maden
-

Bekræftet køb : 2019-03-04


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

447 bedømmelser
Meget godt
 
200
Godt
 
183
Middel
 
42
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

24-02-2019

Indlæg af Wiking110 Esbjerg, Danmark

Fantastisk hotel

Vi havde bestilt en uges ferie med Apollo rejser på Playitas Aparthotel (lejlighed med morgenmad). Efter at have hentet vores bil hos Cicar i lufthavnen (98 euro for hele ugen med forsikring og 2 chauffører !!) kørte vi til Playitas, hvor den søde dame i receptionen startede med at sige om vi var interesseret i et godt tilbud. De var åbenbart overbooket, så hvis vi ville tage en Juniorsuite med helpension og 100 euro kompensation på deres hotel, så var de tilfredse. Vi takkede selvfølgelig ja. Det var jo nærmest som at vinde i Lotto !! Efter en fantastisk uge med 3 gange golf (1150kr gennem Apollo) må vi desværre sige farvel til dette ferieparadis med rigtig god mad og et venligt personale. Golfbanen er teknisk krævende og meget kuperet. Medbring ikke eget udstyr, da der er granit i undergrunden. Stedet er perfekt til sport og afslapning. Kan varmt anbefales - we will be back !!

 
29-01-2019

Indlæg af glenstrup2000 Frederiksberg, Danmark

Perfekt til den sportsglade familie

Jeg kan ikke rigtigt forestille mig et bedre sted for familien, der søger er aktiv sportsferie. Professionelt udstyr til leje og top og the line faciliteter. Hele setuppet med nogle gratis og nogle betalte aktiviteter er lidt forvirrende, specielt når der også er fundet fitness weekend (som bestilles hjemmefra, så vidt jeg forstår). Jeg ville personligt foretrækker et simplere All inclusive koncept. Maden er i høj kvalitet, men buffet restauranten minder mere om en fodrestation. Senere på året kan man sikkert drage fordel af den store terrasse, men det kunne vi ikke i januar - det var for koldt når solen var gået ned. Alt i alt er det et meget fint hotel, med supervenligt personale. Vi kunne sagtens finde på at komme igen, men nok ikke før april/maj, så man også får noget ud af tiden efter solnedgang. Hvis man ikke leder efter sportsaktiviteter i ferien, er dette ikke den rigtige destination. PS Har læst flere anmeldelser med WiFi problemer. Det er tydeligvis blevet løst. Der er ingen problemer overhovedet.

 
12-08-2018

Indlæg af elnov denmark

Aktiviteter for alle

Skønt sted med masser af mulighed for aktiviteter for hele familien. Personalet imponerede med service og masser af smil. De fleste aktiviteter gratis, men fx cykling, dykning, svømning i olympisk pool kostede ekstra. WiFi fungerer ikke optimalt, men ok i receptionsområdet. Maden fin og varieret i buffet restaurant. Dog forstår jeg ikke frugter fra dåse? Dem burde I droppe af hensyn til miljø og generel sundhed.

 
23-07-2018

Indlæg af Ann-Britt67 Hadsund, Danmark

sports ferie resort

super lækkert sports resort, hvor der er mulighed for at deltage på forskellige træningshold og fitness center, som er med i prisen, der er også mulighed for at leje cykler, samt andre træningsmuligheder mod mindre gebyer. Fantastisk mad, flotte omgivelser. mulighed for afslapning ved pools med gratis solsenge. bestemt et sted jeg kommer igen.

 
21-07-2018

Indlæg af Renekf20 Aabybro, Danmark

Super sportshotel - Aktiviteter for alle og service i særklasse.

Kan varmt anbefale hotel Play Itas. Vi havde booket på hotel La Pared power by Play Itas, men der var overbooket. Vi fik tilbud at blive flyttet til Hotel Play Itas, da der var ledige værelser. Vi takkede JA til at flytte og som kompensation fik vi værelse med havudsigt og hel pension - Servicen på hotel Play Itas er i særklasse. Altid imødekommende betjening og personalet er virkelig servicemindet. Der er mange aktiviteter på hotellet og hvis man er til aktiv ferie, så er Play Itas stedet.... Vi er helt sikkert gæster igen. Tak for en god ferie. Hilsen Anette & René