1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Playitas Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

,

+
-
Vi manglede et køleskab på hotelværelset. Vi gik i receptionen og fortalte at køleskabet ikke virkede og der kom en mand op og ordnede det...., men det virkede stadig ikke. Dagen efter gik vi igen i receptionen og fik da at vide, at det slet ikke var et køleskab..... Vi forsøgte derfor at blive flyttet til aparthotellet i stedet for, men det kunne desværre ikke lade sig gøre.

Bekræftet køb : 2019-07-21


8 ud af 10

Peter,
Randers

+
Lækker beliggenhed
-
Vi betaler små 1000 kr. ekstra for havudsigt og balkon/terrasse, vi får havudsigt, som alle andre, og så får vi en balkon på 1x2meter. ! Vi kunne dårligt nok være på balkonen, med to stole og et tørrestativ, det er simpelthen spild af penge. :-(

Bekræftet køb : 2019-07-17


8 ud af 10

Hanne ,
Middelfart

+
Alle sportsfaciliteterne
-
Jeg skrev og spurgte vedr. Seniortræning forud for turen, og jeg fik at vide, at derville være specielle hold for senioere, men det var der alligevel ikke, da vi kom derned - øv! Så er det alligevel bedre på La Santa. Hotellet er også ved at være lidt slidt, især på gange og værelser.

Bekræftet køb : 2019-07-17


7 ud af 10

Morten,
København

+
-
Værelset var slidt både møbler og med maling.

Bekræftet køb : 2019-07-17


10 ud af 10

Anne,
Århus

+
Udsigt, pool og beliggenhed
-
Bedre senge - de var virkelige dårlige

Bekræftet køb : 2019-07-17


10 ud af 10

,

+
Super beliggenhed, meget serviceminded personale, rigtig god mad og gode træningsomgivelser
-

Bekræftet køb : 2019-07-10


8 ud af 10

Dennis,
Frederiksberg

+
Fine værelser, god mad, venligt personale. Vi brugte ikke sportshold, så dem kan jeg ikke udtale mig om. Der var meget stille. Men det var rart.
-
Tv på værelset havde så dårligt signal, at det var ubrugeligt. Livredderen ved den lille pool, en blond kvinde, var ikke serviceminded og tyssede vredt på børn og voksne der formastede sig til at grine højlydt. Underligt. Hun var der dog kun et par dage.

Bekræftet køb : 2019-07-10


9 ud af 10

Ann-Sofie ,
København

+
Alle faciliteterne
-
Meget kedelig morgenmad

Bekræftet køb : 2019-07-10


9 ud af 10

Lisa,
Herlev

+
Dejlige værelser. Ro.
-

Bekræftet køb : 2019-07-09


9 ud af 10

Marlene,
Hvidovre

+
Fredeligt
-
Værelset kunne godt trænge til en opfriskning

Bekræftet køb : 2019-07-09


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

477 bedømmelser
Meget godt
 
222
Godt
 
186
Middel
 
45
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

17-05-2019

Indlæg af BennyB307

dejligt hotel med super service og smilende medarbejdere

Vi boede på hotellet en uge i forbindelse med ophold på Playitas. Vi havde helpension, så vi indtog de fleste måltider ved buffetten. Dejlig morgenmad med masser at vælge imellem. Der var både frugt, smoothies, pandekager og æg/bacon mv. Det var også muligt at vælge glutenfri mad og mælk uden laktose. Frokosten var fin uden at være overdådig. Til aftenbuffetten var der igen masser at vælge imellem, herunder altid fisk. Vi havde ingen små børn med, men der var altid pommes frites, pasta og kødsovs. Super venligt personale, der var gode til at rydde bordet for brugte tallerkner. Hotellet bestod af små bygninger op ad skrænt, så mange trapper - ikke for gangbesværede, selv om der var elevator. Dejligt roligt poolområde med masser af liggestole, både i sol og i skygge.

 
06-05-2019

Indlæg af Frank K

Cykelferie

Alt var perfekt. Intet mindre end perfekt đź‘Ś Vi benytter kun cykelcentret og ikke de øvrige sportsaktiviteter. Uovertruffen kompetent og venlig betjening. Standarten og kvaliteten på Resortet lever 110% op til vores forventninger. Det er 6 gang vi er der siden 2017. Vi kommer helt sikkert retur et par gange om året fremadrettet. Frank Danmark

 
31-03-2019

Indlæg af carstenh889 Skovlunde, Danmark

Super god standard

Dejligt hotel. Morgenmaden i buffeten var skønt. Der er mange runde retter. Værelserne er i høj standard. Et tip - spiser I aftensmad i buffeten så er der mulighed for at I kan gemme noget af vinen til maden efter. Morgenmad udenfor er dejlig, men kom så ved 8:10 tiden, hvis I skal have en god plads i solen.

 
24-02-2019

Indlæg af Wiking110 Esbjerg, Danmark

Fantastisk hotel

Vi havde bestilt en uges ferie med Apollo rejser på Playitas Aparthotel (lejlighed med morgenmad). Efter at have hentet vores bil hos Cicar i lufthavnen (98 euro for hele ugen med forsikring og 2 chauffører !!) kørte vi til Playitas, hvor den søde dame i receptionen startede med at sige om vi var interesseret i et godt tilbud. De var åbenbart overbooket, så hvis vi ville tage en Juniorsuite med helpension og 100 euro kompensation på deres hotel, så var de tilfredse. Vi takkede selvfølgelig ja. Det var jo nærmest som at vinde i Lotto !! Efter en fantastisk uge med 3 gange golf (1150kr gennem Apollo) må vi desværre sige farvel til dette ferieparadis med rigtig god mad og et venligt personale. Golfbanen er teknisk krævende og meget kuperet. Medbring ikke eget udstyr, da der er granit i undergrunden. Stedet er perfekt til sport og afslapning. Kan varmt anbefales - we will be back !!

 
29-01-2019

Indlæg af glenstrup2000 Frederiksberg, Danmark

Perfekt til den sportsglade familie

Jeg kan ikke rigtigt forestille mig et bedre sted for familien, der søger er aktiv sportsferie. Professionelt udstyr til leje og top og the line faciliteter. Hele setuppet med nogle gratis og nogle betalte aktiviteter er lidt forvirrende, specielt når der også er fundet fitness weekend (som bestilles hjemmefra, så vidt jeg forstår). Jeg ville personligt foretrækker et simplere All inclusive koncept. Maden er i høj kvalitet, men buffet restauranten minder mere om en fodrestation. Senere på året kan man sikkert drage fordel af den store terrasse, men det kunne vi ikke i januar - det var for koldt når solen var gået ned. Alt i alt er det et meget fint hotel, med supervenligt personale. Vi kunne sagtens finde på at komme igen, men nok ikke før april/maj, så man også får noget ud af tiden efter solnedgang. Hvis man ikke leder efter sportsaktiviteter i ferien, er dette ikke den rigtige destination. PS Har læst flere anmeldelser med WiFi problemer. Det er tydeligvis blevet løst. Der er ingen problemer overhovedet.