Jandia

  • • Kanarieøernes længste strand
  • • Delfiner og hvaler udenfor kysten

Telefonservice

På rejsemål med telefonservice har Apollo intet personale. Du kan dog altid komme i kontakt med skandinavisktalende rejseledere via telefon, og skulle en akut situation opstå, kommer personalet til rejsemålet hurtigst muligt. Aktuelt telefonnummer står...

Tag med på en rejse til Jandia - en fredfyldt ferieby med sol og strand. På den næsten 30 kilometer lange sandstrand, er der plads til alle. Jandia, såvel som hele øen Fuerteventura, er et roligt sted, hvor man slapper af og tager dagen, som den kommer.

Fakta om Jandia

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters menu ekskl. drikkevarer er ca. 130 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen til Jandia ca. 2 timer. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surfudstyr og golftaske. Du kan forudbestille plads i transferbussen (tur/ retur) for specialbagage for 250 DKK (sommer 2019) og 300 DKK (vinter 2019/20) eller betale 35 EUR ved ankomst.

Strande

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Sorte lavastrande kan forekomme. Her kan man finde en øde og ganske urørt strand.

Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, og medføre at sandet delvist forsvinder fra strandene.

Bemærk at det ikke er usædvanligt, at man soler og bader nøgen på strandene i Jandia.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c

Afrejselufthavne-billund-københavn

8,1 ud af 10 Jandia
Vores gæsters vurdering, Baseret på 121 anmeldelser

REJSETIPS FUERTEVENTURA