1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Village Club Fuerteventura Origomare

  • • Mange pools og sjovt vandland
  • • Mange aktiviteter
  • • Tilkøb All Inclusive

Village Club Fuerteventura Origomare ligger nær havet på Fuerteventuras nordlige kyst. Det store hotelområde er opdelt i fem villaområder med fantastiske pools og et sjovt vandland. Her arrangeres mange aktiviteter for både voksne og børn, og her er fitness, tennisbaner og minigolfbane på området.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder i bungalow for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder superior i bungalow for 1-4 personer. 3-værelses villaer for 4-6 personer. 3-værelses suiter superior i villa for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Rummelige huse, rolige omgivelser, badeland og legefaciliteter til børnene.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Village Club Fuerteventura Origomare er et stort hotelområde bygget op som en by med en hovedbygning samt 323 villaer og bungalows. Villaerne er bygget 2007, og fælles områder såsom pools og restaurant blev bygget i 2014. Der kan være op til 10 min. gåafstand fra lejligheder til hovedbygning, alt efter hvor på området man bor. Villaerne er opdelt i fem områder, og til hvert villaområde hører en pool (1,60 meter dyb) og en lille børnepool (0,40 meter dyb). Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling og depositum.

Ved hovedbygningen er en opvarmet pool (1,50 meter dyb) kun for voksne over 18 år. På hotellet ligger der også en sjov vandpark med vulkantema (Craterpark). I vandparken er der 4 pools, vandfald, vandrutsjebane og bølgemaskiner.

Legeplads og gratis børneklub for børn og unge 3-12 år/13-17 år i hotellets regi. Spillerum. Mange dagsaktiviteter for både voksne og børn. Vaskeservice og vaskemaskiner mod betaling. Computere med internet mod betaling i receptionen. Gratis wifi på fælles områder. Supermarked, bibliotek og hæveautomat. Vær opmærksom på at vandparken er lukket pga. renovering i perioden 9. nov. til 6. dec. 2017.

Gratis fitnessfaciliteter, basket, fodbold, bordtennis og dart. Tennis, padel tennis, boccia, billard, petanque og minigolf mod betaling. Vandsport som kajak, kitesurfing, surfing, dykning og snorkling mod betaling (ikke i hotellets regi). Cykeludlejning (ikke i hotellets regi).

Buffetrestaurant Mauna Loa med temabuffet og børnebuffet. To poolbarer, lobbybar og en sportsbar. Natklub og underholdning i form af shows.

Gratis hotelbus til sanddynerne i Las Dunas alle dage, undtagen fredag (ca. 22 km). Om fredagen kører bussen til stranden El Cotillo istedet. Strand for surfing ca. 1,5 kilometer herfra. Nærmeste badestrand ligger i El Cotillo, ca 16 kilometer herfra. Den lille fiskerbyen Majanicho ligger ca. 1 kilometer herfra. I den lille by Lajares, ca. 10 kilometer herfra, er der caféer og butikker. Til Corralejo med et større udvalg af restauranter, barer og butikker er der ca. 18 kilometer. Vi anbefaler dig at leje bil (afhentning og aflevering i lufthavnen).

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension og All Inclusive mod tillæg. Du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive under jul og nytår. Ekstratillæg for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
- Snacks mellem måltiderne i poolbaren samt i vandparken
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 09.30-24.00

Vær opmærksom på at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Vandlandet på Village Club Fuerteventura Origomare er lukket på grund af renovering i perioden 9/11- 6/12 2017.

Afrejselufthavne-billund-københavn