El Cotillo

  • • Fantastiske strande
  • • Hyggelig lille fiskerby
  • • Surfer-paradis

Telefonservice

På rejsemål med telefonservice har Apollo intet personale. Du kan dog altid komme i kontakt med skandinavisktalende rejseledere via telefon, og skulle en akut situation opstå, kommer personalet til rejsemålet hurtigst muligt. Aktuelt telefonnummer står...

El Cotillo er en hyggelig lille fiskerby på Fuerteventuras nordlige kyst med fantastiske strande og laguner. Selv om flere og flere får øjnene op for denne lille ferieperle, og nye hoteller åbner, er atmosfæren stadig rolig og hyggelig. Ca. 15 km fra El Cotillo ligger den lille fiskerby Majanicho.

Populære hoteller El Cotillo

Fakta om El Cotillo

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 130 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen til vores hoteller i El Cotillo er der ca. 1 time.

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surfudstyr og golftaske. Du kan forudbestille plads i transferbussen (tur/ retur) for specialbagage for 250 kr. eller betale 35 EUR ved ankomst.

Strande

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Sorte lavastrande kan forekomme. Her kan man finde en øde og ganske uberørt strand. Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, og medføre at sandet delvist forsvinder fra strandene. Der findes en del nudiststrande, især på Fuerteventuras strande i syd.

Flere fakta

Afrejselufthavne-billund-københavn

REJSETIPS FUERTEVENTURA