Bedømmelse af La Pared - Powered By Playitas

Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 982 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Pia,
Varde

+
Dejlig mad, meget imødekommende personale, ligger skønt og ugenert, flot udsigt.
-
liggestole på terrasserne

Bekræftet køb : 2019-10-13


10 ud af 10

Bodil,
Ølgod

+
Personalet og renligheden
-

Bekræftet køb : 2019-10-13


10 ud af 10

Leon,
Hirtshals

+
Venligt og imødekommende personale.
-
Kunne godt tænke os at der var en 25/50 m bassin, som man kunne træne i. Vi havde en lejlighed som var handicapvenlig, hvilket gjorde at køkkenbordet var meget lavt når man stod op, hvilket ikke var så hensigtsmæssig. Måske det skulle stå om lejligheden var handicapvenlig, så man evt. kunne vælge noget andet.

Bekræftet køb : 2019-10-06


9 ud af 10

Janni ,
Silkeborg

+
Det var super lækkert mad, pæn og vedligeholdt :-)
-
Bedre vedligeholdelse af cykler, ellers skal det bare ikke være muligt at leje

Bekræftet køb : 2019-10-06


9 ud af 10

Heidi,
København

+
-
Lidt flere aktiviteter F.esk fodbold, boldspil i poolen lidt mere for de unge

Bekræftet køb : 2019-10-01


9 ud af 10

Dorte,
Odense

+
Det er nemt at komme rundt og alt ligger tæt på. Meget søde, venlige og imødekommende medarbejdere - både rengøring, servering og i reception.
-
Ved aflysning af aktiviteter bør der komme personale ud og fortælle det. Ved henvendelse til receptionen sagde de blot at der var kommet nyt program...…

Bekræftet køb : 2019-10-01


10 ud af 10

Malene,
Frederiksberg

+
Sødt og meget servicemindet personale. Skøn mad. Dejlig lejlighed.
-
I min lejlighed nr. 603 lugtede det dårligt i garderobeskabet. Jeg valgte derfor at lægge tøjet på bordene i kufferten. Ellers super fint!

Bekræftet køb : 2019-10-01


6 ud af 10

,

+
Morgenmaden samt stort værelse.
-
Frokost og aftensbuffet var flere gange koldt/lunkent. Vi havde myrer på vores badeværelse sidst på ugen.

Bekræftet køb : 2019-09-29


8 ud af 10

Per,
Odense SV

+
Afslappende atmosfære, med gode muligheder for sport i landskabet
-
Bedre stole på terassen. De er solide, men man sidder bare ikke godt i dem.

Bekræftet køb : 2019-09-29


9 ud af 10

Anette,
Nibe

+
Utroligt dejligt personale (rengørings- køkken- og "teknik"-personale incl.)
-
Utopisk ønske ville være buslinie til øvrig del af øen!

Bekræftet køb : 2019-09-22


Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.