Bedømmelse af La Pared - Powered By Playitas

Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 1124 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Grethe Mariann,
Aalborg

+
sport og beliggenhed
-
jeg fik smerter i kroppen to netter i træk, gik op i reseptionen om natten. De kunne ikke give mig en Ipren, som var mit behov, samt håndkøb af medecin. De spurgte om jeg ville bestille en taxi for at komme til apotek . Dårligt . Og I må gerne informere om at man frit kan skifte hotel mellem jeres steder, om plads. Rejste alene derfor kunne det været aktuelt. Derfor også hårdt vist du bliver syg ig uke får hjælp. Guiden svarede meget sent på min sms. Søde gæster hjalp, så det gik

Bekræftet køb : 2020-01-13


10 ud af 10

Jimmy,
Helsingør

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-13


8 ud af 10

Mogens Steffen,
Odense sv

+
Placeringen, gode lejligheder, dejlig natur omkring, venligt personale.
-
Beffuen. Maden er ikke varm nok.

Bekræftet køb : 2020-01-13


9 ud af 10

Jolanta Elzbieta,
Gilleleje

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2020-01-09


8 ud af 10

Corinna,
Frederiksberg

+
Hyggeligt, roligt, reglen med at IKKE må reservere liggestole blev næsten overholdt..FEDT. Personalet er søde.
-
Fitness lokalet bør opgraderes udfra at det seælges som en sport ferie. Flere gamle maskiner og få af dem. Ingen opsyn. Og må gerne rengøres lidt oftere end nu. Der stod nye usamlede spinning cykler og så blev der afholdt en bike time på cykler som jeg oplevede som farlige. Rustne og kunne ikke justeres og var ved at vælte. Så det droppede jeg efter 10 min, da der ikke kunne komme musik. Der burde efter min mening ikke afholdes bike timer, før de nye cykler var klar. Det sagde min veninde til instruktøren og i dagene efter gik nogen i gang med at samle dem. Vi nåede dem ikke.

Bekræftet køb : 2020-01-09


7 ud af 10

Martin,
Bjärred

+
-
Mer träningsfaciliteter t.ex volleyboll, riktiga pingisbord, padelbana etc. Mysigare restaurangmiljö och bar. T.ex bättre möbler, trevligare belysning osv.

Bekræftet køb : 2020-01-06


8 ud af 10

Anne Katrine,
Hellerup

+
Beliggenhed. Lille størrelse. Hyggeligt. Gode værelser
-
store problemer med vandtilførsel som først blev løst efter 4-5 dage. Dvs værelserne var uden vand (inklusive toiletskyl) i dagtimerne i 4-5 dage

Bekræftet køb : 2020-01-02


8 ud af 10

Vibeke,
Randers nø

+
Gode lejligheder. Gode undervisere på holdene
-
Maden. Meget ensformig og smagsløs mad. Stort ønske om mere sund og varieret mad af højere kvalitet. Der bør ske fornyelse og opgradering. Alt for dyr julemenu i forhold til kvaliteten. Jeg ville helt sikkert vælge stedet igen, hvis maden havde været bedre.

Bekræftet køb : 2019-12-30


9 ud af 10

Svend Erik,
Sønderbprg

+
Overall very satisfied. The hotel seemed in very good order.
-
Staffing in the hotel bar was poor. Very long waiting time for food and service

Bekræftet køb : 2019-12-30


8 ud af 10

Lars Svarre,
Slagelse

+
Muligheden for en aktiv ferie i rolige omgivelser, som ikke er så turistet.
-
Maden! Når man vælger en aktiv ferie går man typisk også op i mad der er tilberedt ordentligt og af gode råvarer. Nå man har et hotel som ligger så langt fra andre spisesteder, bør hotellet kunne lave bedre mad.

Bekræftet køb : 2019-12-26


Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.