Bedømmelse af La Pared - Powered By Playitas

Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 1075 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Allan,
Odense C

+
At det lå ved vandet.... men for hullen hvor er det isoleret... møgkedelige omgivelser udenfor, naturligvis bortset fra hav og vand
-
Det burde præciseres, at hotellet er så ensomt. Aftenbuffet var pivringe....

Bekræftet køb : 2019-09-15


8 ud af 10

Louise,
Haderup

+
Dejlige store værelser.
-
Rengøring hver dag.

Bekræftet køb : 2019-09-15


7 ud af 10

Jan ,
Sorø

+
Stille hotel hvor man hurtigt lærte de øvrige gæster at kende.
-
Sports aktiviteterne var ikke så gode. Man kunne sagtens mærke at Playitas er moderhotellet og at aktiviteterne var nedprioriteret på Le Pared. Instruktørerne var ikke for gode og ville man lidt mere, var det stort set ikke en option. Vi oplevede også at en af instruktørerne aflyste en aqua træning fordi folk ikke var i vandet. Hun havde ikke en gang spurgt om der var nogen, der ville være med. Da vi så efter noget tid spurgte hende om ikke vi skulle i gang, sagde hun at nu var det for sent, og så gik hun. Cykeludlejningen er alt for dyr på hotellet. Man kunne leje cykler i Costa Calma for næsten det halve. Instruktøren til den ene ugentlige MTB cykeltur var i øvrigt totalt ny på MTB. Så er det jo kun for helt nye. Intet for lidt mere erfarne. Guiderne på intro mødet var for grønne. De vidste ingenting, talte for lavt og hurtigt på deres modersmål. Jeg forstår både svensk og norsk, men når det bliver talt med en lav tone og meget hurtigt, er det ikke til at forstå. Det galt også for den danske guide i forhold til de svenske gæster.

Bekræftet køb : 2019-09-10


5 ud af 10

SuZanne-Marie ,
Gentofte

+
Solnedgangen
-
Bedre service Personale der taler en smule engelsk Bedre mad Bedre trænings faciliteter Flere sol stole Renovering

Bekræftet køb : 2019-09-10


8 ud af 10

Helle,
Faaborg

+
-
Der var to yogauger med svensk yogalærer og hun var meget dygtig. Ville ønske, jeg havde vidst der var yogauger på det tidspunkt og ved mange var irriterede over de ikke vidste det, for de manglede andre mere udfordrende klasser... Jeg var positvi overrasket.

Bekræftet køb : 2019-09-08


8 ud af 10

Peter,
Herning

+
God mad
-

Bekræftet køb : 2019-09-08


8 ud af 10

Annette,
Charlottenlund

+
Lille, lav bebyggelse og afsidesliggende.
-
Rygeforbud ved pool, poolbar og i restaurant - helt åndsvagt, at der i kan ryges i restaurantens omgivelser. Det er klamt, når man sidder og spiser og generelt irriterende . I det hele taget burde der være totalt rygeforbud og alternativt dedikerede rygeområder, hvor rygning ikke generer andre. Udvidede serveringstidspunkter i poolbaren. Det stopper simpelthen for tidligt og man risikerer ikke at kunne få frokost hvis man fx har surfet. Bedre viden i receptionen om området og stier/spor! Jeg spurgte om, der var sti/rute, som man kan gå på over til Costa Calma - det vidste de ikke rigtigt. den en havde fra sin bil set, at der vist var noget spor noget af vejen. Der findes "kort" med ruter. Disse er meget svære at arbejde med. Kortet er skåt og ruten markeret meget stort. Beskrivelsen er ar spor og rute er nærmest ubrugelig. Receptionen skal vide hvordan man kommer til Costa Calma til fods og på cykel på alternativ rute/spor til vejen. De skal vide hvor sporene/ruterne er i Nationalparken etc. i langt større udstrækning end det er tilfældet idag. En Cash maskine på stedet ville være smart. Man skal jo helt over til Costa Calma for at få kontanter.

Bekræftet køb : 2019-09-03


8 ud af 10

Pia,
Slagelse

+
Pænt og stort dobbeltværelse. Rent på hotelområdet. Varieret morgen,- og aftenbuffet. Venligt personale i reception og restaurant. Store terrasser i stueplan. Dejligt tæt på strand
-
Gratis shuttlebusser til Playitas. Der er langt til nærmeste by.

Bekræftet køb : 2019-09-03


7 ud af 10

Olivia,
Vanløse

+
Morgenmaden
-
Når gæster siger oksekødet er råt, så skal man ikke sige imod og sige det er fint, når det ikke er.

Bekræftet køb : 2019-09-03


8 ud af 10

Kristoffer ,
Mejlby

+
Beliggenheden, det store udvalg af aktiviteter og personalet.
-
At informationsmødet er på enten dagen man ankommer eller dagen efter og ikke når 60% af en ferie er overstået.

Bekræftet køb : 2019-09-01


Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.