Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo

  • • Mange vandsportsfaciliteter
  • • Romantisk og afslappende
  • • Nyt sportshotel for dem, der ønsker en aktiv ferie

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Hvis du kan lide sol og strand og trænger til at slappe af, er Costa Calma det perfekte sted for dig. Stranden er ca. 30 kilometer lang og følger Jandiahalvøen helt ned mod sydspidsen. Du rejser til Tarajalejo for at koble af og bo godt. Playa Barca ligger ved en af øens smukkeste strande og er ligesom Costa Calma et paradis for stranddyrkeren!

Populære hoteller Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo

Stranden ved Hotel Melia Gorriones på Fuerteventura, De Kanariske Øer, Spanien

Melia Fuerteventura

Fra 3.748 DKK

Fakta om Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters menu ekskl. drikkevarer er ca. 130 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen til Tarajalejo tager det ca. 1 time, til Costa Calma ca. 1,5 time, til la Pared ca. 1 time og 40 min. og til Playa Barca ca. 1 time og 45 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surudstyr og golftaske. Du kan forudbestille plads i transferbussen (tur/retur) for specialbagage for 250 kr. eller betale 35 euro ved ankomst.

Strande

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Sorte lavastrande kan forekomme. Her kan man finde en øde og ganske urørt strand.

Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, samt vestlige, og medføre at sandet delvist forsvinder fra stranden.

Bemærk at det ikke er usædvanligt, at man soler og bader nøgen på strandene i Costa Calma. Den 900 meter lange, naturlige sandstrand i La Pared er perfekt for bølgesurfing. Stærk strøm gør dog, at stranden ikke er egnet for svømning.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c

Afrejselufthavne-billund-københavn

REJSETIPS FUERTEVENTURA