Udflugter, Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Fantastiske Fuerteventura

Fuerteventura er måske mest kendt for sine utroligt smukke strande, og kaldes ofte "Europas Hawaii" pga. de gode muligheder for at surfe. Øen er betydeligt mere end bare sand og strand. På denne tur får du et indblik i øens natur, historie og kultur. Vi besøger bl.a. Pepes Gedefarm, hvor der er mulighed for at prøve en lokal delikatesse; kiks med gedeost og kaktus marmelade.

Du kan også høre om aloe veraens dybdegørende og helende effekt. Vi stopper for at spise frokost i den hyggelige kystby Ajuy (ikke inkluderet i prisen). Her kan du gå langs kysten til de mægtige huler, hvor Kanarie Øernes beboere gemte sig under Anden Verdenskrig. En herlig dag for dig, som vil opleve mere af, hvad Fuerteventura har at tilbyde!

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Voksne (12+ år): 307 DKK
Børn (2-11 år): 161 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

En dag på stranden

Bussen tager os til den fine og populære strand i Morro Jable - også kendt som Europas Hawaii. Her spenderer du dagen (4 timer) på egen hånd. En dag fyldt med sol og kølende dukkerter! I nærheden af stranden findes der et lokalt marked, som også kan besøges.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer, dette kan købes på stedet.

Voksne (12+ år): 150 DKK
Børn (2-11 år): 75 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Til havs med katamaranen Magic

Tag med på en dag på havet om bord på katamaranen Magic. I løbet af dagen er der mulighed for at bade og der er gode chancer for at se delfiner, eftersom de trives godt i vandet ud for sydkysten.

Inkluderet: Frokost og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Afgår kun fra Tarajalejo om lørdagen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Markedsshopping på Lanzarote

Tag med til naboøen Lanzarote for shopping samt sol og bad. Vi starter med at besøge det lokale marked i Playa Blanca. Her finder du alt lige fra smukt håndværk til frisk frugt. Inden vi vender tilbage til Fuerteventura, gør vi et kort badestop, hvor vi bader fra båden ud for den dejlige strand Papagayo Beach.


Inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Timanfaya - den aktive vulkan

På naboøen Lanzarote ser naturen og landskabet anderledes ud på trods af, at øerne ikke ligger langt fra hinanden. Her vidner det sorte sand og den stenede natur om den tidligere vulkanske aktivitet. Tag med til Lanzarote og oplev de magiske vulkanlandskaber på nært hold i nationalparken Timanfaya. Vi besøger også en Aloe Vera fabrik samt en vinproducent.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe i løbet af dagen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Jeepsafari på Jandiahalvøen

Tag med på en tempofyldt jeepsafari til Jandiahalvøen på det sydlige Fuerteventura! Med jeeps kommer vi til svært tilgængelige steder med stejle bakker og gennem gamle byer og til mennesketomme sandstrande.

Vi afslutter dagen med at køre langs Jandiahalvøens vestlige kyst hvor strandene er fantastiske med hvidt sand og store bølger. Vi stopper i byen Cofete, som hverken har elektricitet,vand eller asfalterede veje. I Cofete ligger Vintervillaen, som er et lille øde hus, og vi skal høre byens fascinerede historie.

Engelsktalende guide er inkluderet i prisen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.