1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites - Sommer 2018

 • • Afslappende atmosfære
 • • Hotel for voksne over 16 år
 • • Perfekt til en romantisk ferie

Er du ude efter en rigtig afslappende ferie op tomandshånd med kæresten eller bedstevennen, så er R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites på Fuerteventura et rigtig godt valg. I hotellets have er der flere jacuzzier og en lækker, lagunelignende pool. Flere pools, spa, fitness, bar og restauranter kan benyttes på søsterhotellet, som også henvender sig til et voksens publikum.


Værelsestyper

Superior-suiter for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Roen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i rolige omgivelser ved sandstranden i den lille by Tarajalejo. Hotellet henvender sig kun til gæster over 16 år og deler faciliteter med søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa (en vej og parkeringsplads mellem hotellerne).

Et poolområde på hotellet og yderligere et på søsterhotellet, hvor en pool er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Der findes også flere jacuzzier i haven. Gratis morgenyoga 3-5 gange/pr. uge. Gratis wifi på hele hotellet.

På søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa er der en buffetrestaurant, poolbar og bar. Fitness som kan benyttes gratis. Fint spa med udsigt mod havet med sauna og indendørspool med jacuzzisektion. Gratis entré tre gange om ugen. Massage mod betaling. Skønhedssalon. Bordtennis, billard og dart. Hæveautomat og vaskeservice. Stationære computere mod betaling. Underholdning og livemusik et par gange om ugen. Diskotek der er åbent hver aften. Reception samt ind- og udcheckning på søsterhotellet. Begrænset lokal trafik.

Ca. 100 meter til sort sand-/grusstrand, som er en del af et naturreservat. På stranden er der solstole og parasoller, som du kan leje. Ca 250 meter til centrum i Tarajalejo, hvor der er supermarked, et par restauranter/barer og et lille torv. Ca. 12 km til Costa Calma (lokalbus en gang i timen om dagen).

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
- Frokost som består af suppe, salat, to pastaretter, kød og fisk, kl. 13.00-15.00
- Snacks, kl. 13.00-17.00
- Middagsbuffet, kl. 18.30-23.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-23.00

Bemærk at måltiderne nydes på søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa og at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for voksne
 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder