1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

apollo mondo duo

 • • Afslappende atmosfære
 • • Duo-hotel for voksne over 16 år
 • • Perfekt til en romantisk ferie

Er du ude efter en rigtig afslappende ferie op tomandshånd med kæresten eller bedstevennen, så er R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites på Fuerteventura et rigtig godt valg. I hotellets have er der flere jacuzzier og en lækker, lagunelignende pool. Flere pools, spa, fitness, bar og restauranter kan benyttes på søsterhotellet, som også henvender sig til et voksens publikum.


Værelsestyper

Superior-suiter for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Ro og let at finde rundt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dette stilrene Apollo Mondo Duo-hotel ligger i rolige omgivelser ved sandstranden i den lille by Tarajalejo. Hotellet henvender sig kun til gæster over 16 år og deler faciliteter med søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa (en vej og parkeringsplads mellem hotellerne).

Et poolområde på hotellet og yderligere et på søsterhotellet, hvor en pool er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller ved poolen. Poolhåndklæder mod depositum. Der findes også flere jacuzzi i haven. Gratis yoga 3-5 gange om ugen med uddannede instruktører. Gratis wifi på hele hotellet, (hurtigere og mere stabil forbindelse kan tilkøbes).

På søsterhotellet findes en buffetrestaurant, poolbar og bar. Fitness som kan benyttes gratis. Fint spa med udsigt mod havet med sauna og indendørs pool med jacuzzisektion. Apollos gæster får 10% rabat på entré til spaen og på udvalgte behandlinger. Massage mod betaling. Skønhedssalon. Bordtennis, billard og dart. Hæveautomat og vaskeservice. Underholdning og livemusik et par gange om ugen. Diskotek der er åbent hver aften. Reception samt ind- og udcheckning på søsterhotellet. Begrænset lokal trafik.

Ca. 100 meter til sort sand-/grusstrand, som er en del af et naturreservat. Ca 250 meter til centrum i Tarajalejo, hvor der er supermarked, et par restauranter/barer og et lille torv. Ca. 12 km til Costa Calma (lokalbus en gang i timen om dagen).

Her kan du læse mere om vores Apollo Mondo Duo-hoteller.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
- Frokost som består af suppe, salat, to pastaretter, kød og fisk, kl. 13.00-15.00
- Snacks, kl. 13.00-17.00. (Serveres på R2 Romantic Fantasia Dreams)
- Middagsbuffet, kl. 19.00-23.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-24.00

Bemærk at måltiderne indtages på søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa og at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Kun for voksne
 • Tilfredse hotelgæster
 • God beliggenhed
 • Gratis wifi