1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

 • • Stort All Inclusive hotel
 • • Pool med havvand
 • • Skønt spa

R2 Pajara Beach er et lækkert All Inclusive-hotel hvor børnefamilien trives som fisk i vandet. Opvarmet pool med havvand, et godt spa-center og en legeplads danner rammen om den perfekte ferie. For den aktive findes der bl.a. fitness-rum, basketballbane og tennisbane. Hvis du vil slappe af på klippestranden, skal du bare følge trappen ned.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer eller for 2-4 personer heraf 2 børn. Familie-værelser for 3-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Glade og smilene personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

R2 Pajara Beach er et stort All Inclusive-hotel, ideelt for børnefamilier. Hotellet er opbygget i U-form, hvor hver side repræsenterer en blok. Her findes 4 pools, hvoraf den ene er med havvand og er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum (udskiftning mod betaling). Legeplads. Børneklub i hotellets regi for børn 5-12 år (engelsktalende personale). Flere barer, en restaurant med forskellige tema-buffeter og en a la carte-restaurant (lange bukser påkrævet til mænd ved middag).


Diskotek. Vaske- og renseservice, frisør og souvenirbutik. For den aktive er der et lille fitness-rum, beachvolley, basket og boule. Tennis og billard mod betaling. Lille spillerum med maskiner mod betaling. Dejligt spa-center, der tilbyder flere afslappende og opfriskende behandlinger mod betaling. Apollos gæster har gratis indgang til spaen en gang om ugen pr. person pr. uge (aldersgrænsen er 18 år for at besøge spaen. Nogle gange har spaen åben for familier. Gratis wifi i receptionen. Trapper fører ned til klippestranden. Begrænset trafik.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
- Frokostbuffet med drikkevarer, kl. 13.00-14.30
- Snacks, sandwiches og is i snackbaren, kl. 10.30-18.00
- Middagsbuffet med drikkevarer (lokal øl og vin), kl. 18.30-21.30
- Forfriskninger, lokale drinks, øl og sodavand ad libitum, kl. 10.30-18.00 i poolbaren og kl. 10.30-23.00 på Playa Larga, kl. 11.00-23.00 i lobbybaren samt kl. 20.00-23.00 i baren La Zarza. (La Zarza har åbent til kl. 01.00, men efter kl. 23.00 er drikkevarer mod betaling).

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at benytte hotellets identifikationskort, som fås ved ankomst til hotellet. All Inclusive gælder hele afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 2 børn kan bookes for vinteren 2017/2018.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for børnefamilier
 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for ekstra store værelser med plads til min. 3-4 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder