1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Melia Fuerteventura

  • • Et stenkast fra stranden
  • • Rolige omgivelser
  • • Indbydende All Inclusive

På Melia Fuerteventura (tidl. Gorriones) får du en skøn og afslappende ferie med meget sol og strandliv. Melia Fuerteventura ligger lidt for sig selv langs den lange sandstrand i Playa Barca. Har du ikke prøvet at dykke eller windsurfe før, har du alle chancer for at lære det nu!


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1-2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Melia Fuerteventura er et dejligt hotel med en rolig beliggenhed kun et stenkast fra den lange sandstrand i Playa Barca. Her findes 3 pools, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren (1. nov - 1. maj) til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er også en saltvandspool. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum, udskiftning mod betaling. Mindre legeplads. Pool-/snackbar. Buffetrestaurant.


Tennis og bordtennis mod depositum. Få gratis fitness-faciliteter. Spa, massage, hamam, sauna og billard mod betaling. Underholdning samt børneklub for de 5-12 årige i hotellets regi. Gratis wifi i receptionen og ved poolområdet. Minimarked. Hotellet samarbejder med en dykker/windsurfingskole, som er nabo til hotellet. Niveauforskelle på og omkring hotelområdet. Lokalbus til Costa Calma og Jandia. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Kontakt vores sælgere hvis du ønsker at tilkøbe halvpension eller All Inclusive under jul og nytår. Der er ekstratillæg for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmad, kl. 07.30-10.00
- Frokost, kl. 13.00-15.00
- Middag, kl. 18.30-21.30
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellets fitnessrum er pt. lukket pga. renovering. Der tilbydes andre former for træning på hotellet, fx pilates, cardio-boksning, aqua fitness, powerbike (2-3 forskellige pas dagligt).

Afrejselufthavne-billund-københavn