1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Club Drago Park

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Poul,
THEM

+
-
all incl. drinks levede ikke op til forventninger, virkede meget søde, smagte syntetiske. udvalget for lille( kun fire forskellige slags ellers måtte man betale!

Bekræftet køb : 2019-03-24


10 ud af 10

Michael,
Lemvig

+
Fin Hotel, godt og varieret mad, meget sød/venlig personale, meget rene fælles restaurant/wc/pool områder, dog et lille udvalg af drinks på "All Inclusive" (4 drinks), samt ok Wi-Fi, så vi havde en god ferie, dog en del vind.
-
Intet udover Wi-Fi hopper ud hele tiden, men måske kun på min mobil. :-)

Bekræftet køb : 2019-03-24


9 ud af 10

Lene,
Ketting

+
Positivt og arrangeret personale Dejligt med rigelige solsenge Boede super i stue etage mod poolen
-
At der er mulighed for lidt varme på værelserne. Puderne kunne med fordel udskiftes til nogle lidt blødere.

Bekræftet køb : 2019-03-18


2 ud af 10

Mette,
Hovedgård

+
Der var for det meste et venligt og smilende personale, især en ældre mand der sad i receptionen. Han var venlig og imødekommende.
-
Det ville være godt hvis der stod glutenfri brød fremme ligesom der står alm. Brød til alle måltider. Jeg spurgte efter det en morgen hvorefter overtjeneret kommer med en pakke glutenfri brød han smed i mine hænder. Så kunne jeg selv finde ud af at åbne den pakke brød. Det er på ingen måde at være serviceminded og ikke i orden. Det ville være rigtigt godt at man kunne spritte sine hænder affør man tog mad og at det”tagtøj” man bruger til at tage pålæg mm. Blev skiftet ofte. Det er mange hænder der rører ved det. Jeg håber at denne konstruktive kritik bliver mødt og taget imod fra jeres og hotellets side.

Bekræftet køb : 2019-03-17


7 ud af 10

Grete,
Holbæk

+
-
Meget koldt værelse

Bekræftet køb : 2019-03-11


8 ud af 10

Morten ,
Vejle

+
Service fra personalet
-
Drinks kort var utrolig dårligt, med kun 4 cocktail at vælge imellem og de smagte alle 4 forfærdeligt. Det varme mad (i sær morgenmad) var lunken.

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Vibeke,
Højby

+
-
Frokosten når ikke samme standart som morgenmad og aftensmad

Bekræftet køb : 2019-03-10


8 ud af 10

Allan,
Vojens

+
Poolområde
-
Bedre og mere underholdning om aftenen

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

alex,
hvalsø

+
servicen
-
har ingen forslag

Bekræftet køb : 2019-02-11


8 ud af 10

,

+
-
Mange værelser får ingen sol

Bekræftet køb : 2019-02-10


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 3/5 Sted
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

64% af gæsterne anbefaler

1040 bedømmelser
Meget godt
 
239
Godt
 
426
Middel
 
226
Mindre godt
 
82
Dårligt
 
67

5 nyeste bedømmelser

03-04-2019

Indlæg af EmilieNiielsen

En uforglemmelig rejse!

Boede på dette smukke hotel fra d. 26 marts - 2. april med min familie. Vi bestilte vores rejse igennem Spies, og vores værelser var placeret lige imod poolen. Det betød at vi havde en FANTASTISK udsigt lige ned til poolen. Værelserne var fine. Rengøring hver dag. Dog var sengene lidt hårde, men det havde vi forventet. Vi havde all inclusive og det var alle pengene værd! Meget billigt ift. det vi fik ud af det. Der var både morgen, frokost og aften-buffet. Desuden var der drikkevarer tilgængelige hele tiden nærmest. Derudover var der gratis cocktails om aftenen i baren. Tjenerne var mega søde, sjove og hjælpsomme. Poolen var dejlig, ren og ja.. perfekt. Fliserne blev rengjort hver morgen. Selvom det “kun” var 20-22 grader, var det stadig tilpas varmt, og man kunne bade og solbade hver dag! Området omkring hotellet var okay. Der er indkøbsmuligheder, et lille afrikansk marked, spisesteder, en lille park og en pæn strand. Dog brugte vi mest tid på hotellet, da området var en smule kedeligt til sidst. Dog tog vi i Oasis Park en dag, hvilket kan anbefales + hotellet har en aftale med zoo’en, så man GRATIS kan komme med bus derhen. Så skønt! Alt i alt et mega hyggeligt hotel. Ret mange tyskere, men det gjorde os ikke det store. Kan kun anbefales!

 
12-03-2019

Indlæg af Tussen11 Randers Kommune, Danmark

Dejligt

Er for anden år i træk, super dejligt hotel, god mad, dejlige drinks og god underholdning, gode store senge på værelserne, rengøringen er i top flinke ansatte, underholdning for børn og voksne, kommer helt klart igen

 
13-02-2019

Indlæg af Lailasilke K Frederikssund, Danmark

Fantastisk hotel og personale

Forstår godt citatet: Ferier du ikke vil hjem fra. Hotel Drago Park er en fantastisk oase. Personalet er meget venlige og især Yordan fra underholdningsteamet er fuldstændig fantastisk. Vi har haft den bedste ferie på det dejligste sted. Turen til stranden tager kun 10 min. på gåben ellers har hotellet busser til/fra. Vi oplevede dog at vi mest bare havde lyst til at være på hotellet. Hvis vi absolut skulle finde noget der trak lidt ned, så var det sengene, at der var lidt for køligt på værelserne og at fitness rummet er meget slidt (men det fungerer). Der er meget rent og pænt og lækker mad. Kan kun anbefale stedet!

 
26-01-2019

Indlæg af slutprutfinale Slagelse, Danmark

Vinterferie

Dejligt hotel, venligt personale og lækker mad. Værelse og balkon/terrasse er rummelige. Poolen er stor og velpasset. Barerne er velassorterede. Rengøring er upåklageligt. Var der for anden gang, og kommer gerne igen. Absolut 4 1/2 stjerne

 
12-12-2018

Indlæg af SanderB_6709 Costa Calma, Spanien

Dejligt hotel

Meget flot og rent hotel. Perfekt for børnefamilier, venner og par. Mange fine aktiviteter og søde entertainer. Entertainerne kommer engang imellem og spørger om man vil deltage i en aktivitet, hvilket godt kan være en smule frustrerende. De er tilgengæld forstående for hvis man siger nej tak. Hotellet ligger en smule isoleret, så der er en lille gåtur til alt, men der er supermarkedet og små shops i en gå afstand derfra. Deres personale er super flinke. Vi er bare blevet trætte af deres receptionister, som virker uforstående på forskellige områder. De er ikke så godt til at give informationer. Men så er det godt der er en informationstouchtavle lige ved siden af 💪🏼 Deres mad i restauranterne er ok, og der er også mad til børnefamilier. Deres desserter er ikke gode og bliver aldrig gode, og det er tydeligt at det er isen som forsvinder først. Pas på hvad I spiser. Jeg har på fornemmelsen af at det var deres muslinger som fik mig sendt til en lokal læge. (Lægerne var utrolige søde og hjælpsomme, så det skal man heller ikke være nervøs for) 😉 I det store hele er det her et dejligt sted. Og det lyder nemt at tage bussen, og taxaerne er nogle flotte biler og rare chauffører. Man skal bare være opmærksom på at hotellet også et meget tyskpræget. God fornøjelse ☀️