Udflugter, Corralejo

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Fantastiske Fuerteventura

Fuerteventura er måske mest kendt for sine utroligt smukke strande, og kaldes ofte "Europas Hawaii" pga. de gode muligheder for at surfe. Øen er betydeligt mere end bare sand og strand. På denne tur får du et indblik i øens natur, historie og kultur. Vi besøger bl.a. Pepes Gedefarm, hvor der er mulighed for at prøve en lokal delikatesse; kiks med gedeost og kaktus marmelade.

Du kan også høre om aloe veraens dybdegørende og helende effekt. Vi stopper for at spise frokost i den hyggelige kystby Ajuy (ikke inkluderet i prisen). Her kan du gå langs kysten til de mægtige huler, hvor Kanarie Øernes beboere gemte sig under Anden Verdenskrig. En herlig dag for dig, som vil opleve mere af, hvad Fuerteventura har at tilbyde!

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Voksne (12+ år): 307 DKK
Børn (2-11 år): 161 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Katamaranen Catlanza

Afgår fra: 

Tag med på en sjov dag på havet i katamaran. Når vi har forladt havnen i Corralejo er det bare at læne sig tilbage og nyde solens stråler. Der er mulighed for at låne snorkeludstyr, hvis du vil udforske livet under overfladen. Måske bliver der også plads til en tur på jetski? Glem ikke at holde øje med flyvefiskene, som plejer at dukke op foran båden!

Inkluderet: Mad og drikkevarer, der serveres i løbet af dagen.
Vær opmærksom på: Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Markedsshopping og badning på Lanzarote

Afgår fra: 

Tag med til naboøen Lanzarote for shopping samt sol og bad. Vi starter med at besøge det lokale marked i Playa Blanca. Her finder du alt lige fra smukt håndværk til frisk frugt. Inden vi vender tilbage til Fuerteventura, gør vi et kort badestop, hvor vi bader fra båden ud for den dejlige strand Papagayo Beach.

Inkluderet: Mad og drikkevarer.

Vær opmærksom på: Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Timanfaya - den aktive vulkan

På naboøen Lanzarote ser naturen og landskabet anderledes ud på trods af, at øerne ikke ligger langt fra hinanden. Her vidner det sorte sand og den stenede natur om den tidligere vulkanske aktivitet. Tag med til Lanzarote og oplev de magiske vulkanlandskaber på nært hold i nationalparken Timanfaya. Vi besøger også en Aloe Vera fabrik samt en vinproducent.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe i løbet af dagen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Jeepsafari på det nordlige Fuerteventura

Afgår fra: 

Tag med på en tempofyldt jeepsafari til det nordlige Fuerteventura! I Cotillo findes uberørt natur, mennesketomme strande med turkist vand og smukke små strande. Vi kommer nær vulkaner og det mægtige naturlandskab.

Engelsktalende guide er inkluderet i prisen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Med ATV blandt vulkaner og ørkenlandskab

Afgår fra: 

Tag med på en tempofyldt udflugt hvor vi med ATV'er kører forbi vulkaner og gennem mægtige ørkenlandskaber. Vi stopper i Parque Holandes, hvor der er tid til at få noget at spise og drikke. På vejen tilbage kører vi langs de hvide sanddyner.

Du kan vælge at køre ATV selv eller med chauffør.

Inkluderet: Hjelm og øvrigt udstyr. Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Udflugten er med engelsktalende guide og kan kun bookes på rejsemålet.