1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Suite Hotel Atlantis Resort Family

 • • Dejligt poolområde
 • • Mange aktiviteter
 • • Gode restauranter

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Family på De Kanariske Øer har flere dejlige pools og mange faciliteter. Hotellet er populært pga. sin tropiske have og de mange aktiviteter. De små kan se frem mod deres egen pool, legeplads og ikke mindst hotellets miniklub som arrangerer OL for børn og andre sjove ting, mens de voksne kan se frem til en afslappende stund under en parasol i relax-delen på hotellets spa.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses-suiter for 2-5 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

området for premium gæster (uden børn) og med lækre faciliteter
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Family er den del af Suite Hotel Atlantis Resort, som henvender sig til voksne og børn. Her er totalt 7 pools, hvoraf nogle pools er opvarmede. En pool findes i Premium Club-området, som kun er for voksne. To separate børnepools. Poolbar. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum.

Flere restauranter såsom hovedrestauranten El Gaudi, den spansk-inspirerede Atrium samt den asiatiske restaurant Rambutan. En af buffetrestaurant har temaaftener nogle dage om ugen. Nogle dage om ugen er der aftener kun for voksne på den asiatiske og den spanske restaurant. I Tropic Bar kan du nyde en drink, mens du genoplader din telefon eller iPad. Ved middage kræves pæn påklædning i alle restauranter, lange bukser for mænd. Allergitilpasset mad kan fås ved forespørgsel. 6 barer, hvoraf 1 er i Premium Club området, som kun er for voksne.

Smuk have med tropiske planter. Spa mod betaling for gæster over 16 år. Gratis fitnessfaciliteter (renoveret) og sauna for gæster over 16 år. Massage mod betaling. Gratis bordtennis, volleyball, aerobics og basket. Tennis mod betaling. Tennis- og svømmelektioner mod betaling. Cykeludlejning. Legeplads og børneklub med engelsktalende personale i hotellets regi for børn 4-6 år og 7-12 år. Her er også en teenageclub, Atlantis Teen Lounge med blandt andet tv-spil for børn mellem 12-16 år. Børnepasning for børn fra 4 år. Underholdning i form af musik, shows og dans.

Minimarked og souvenirshop. Gratis wifi. Vaskeservice mod betaling. Gennemkørselstrafik. Ca. 50 meter til en mindre strand uden solstole og 300 meter til den lokale strand, hvor der er solstole. Hotelbus der går dagligt til sanddynerne og Corralejo.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
- Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. Middagen kan også nydes på den asiatiske/vegetariske restaurant Rambutan og på den spanske restaurant Atrium mod reservation dagen inden
- Snacks, kl. 12.30-16.00
- Kaffe og kage, kl. 16.00-17.00
- Lokale forfriskninger som øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 11.00-24.00
- Prøve-dyk i poolen, 1 gang pr. ophold

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for børnefamilier
 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for ekstra store værelser med plads til min. 3-4 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder