Bedømmelse af Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 78 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Mogens Flemming,
Viby sjælland

+
Stille og roligt, rent og pænt.
-
Serveringspersonalet gik mere op i at få ryddet bordet end at gæsterne havde det godt, vi oplevede flere gange at bordet var ryddet, når vi var oppe ved buffeten (restaurant Gaudí) Værelset var fint, men udsigten fra terrassen ! 5 meter til en hvid mur og aldrig sol, det kunne vi godt have ønsket os bedre

Bekræftet køb : 2019-12-01


8 ud af 10

Allan,
Farum

+
Separat voksenafdeling både hvad angår pool område samt egen restaurant.
-
Vedligeholdelse af bygningerne (værelserne var helt OK) Bedre justits mht. nogle enkelte gæsters manglende forståelse for "regler" for reservering af solsenge. Mange voksenhoteller har nu forstået at indføre løbende kontrol med dette, som f.eks. ingen håndklæder (reservation) før kl. 08:00 og såfremt solsenge henstår reserverede men ubrugte i mere end én time så fjernes håndklæderne af personalet - det virker rent faktisk til de flestes glæde :-)

Bekræftet køb : 2019-11-21


9 ud af 10

Birthe,
Hemmet

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-11


7 ud af 10

Thorkild,
Kolding

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-17


8 ud af 10

Jesper,
Gentofte

+
Premium afdelingen som vi opgraderede til. Eneste minus i denne afdeling var at køleskabet på vores værelse larmede en del.
-
Maden i den almindelige afdeling, hvor vi boede de første 2 dage var simpelthen for dårlig, det var volumen frem for kvalitet og lignede samt smagte som cafeteria mad. Vi havde en uheldig oplevelse i Spa området, hvor min kone havde en elendig behandling af sine negle, der gav hende neglebånd der blødte og en del smerter i de følgende to dage. Hotellet gav ingen kompensation for dette. Resortet er uheldigt med at der ligger et 6 år gammel ufærdigt hotel/resort byggeri lige ved siden af, det skæmmer udsigten.

Bekræftet køb : 2019-02-18


10 ud af 10

Anne,
Holstebro

+
-

Bekræftet køb : 2019-02-03


9 ud af 10

Else,
Varde

+
2-delte rum, som kunne lukkes af, hvis den gerne ville sove. Dejlige mega brede senge.
-
Dyner i stedet for tæpper

Bekræftet køb : 2019-01-20


9 ud af 10

Lennart Lindberg,
Esbjerg ø

+
god atmosfære
-
når de lukker for hovedrestauranten om middagen som de gjorde kunne maden godt være bedre i poolbaren var lidt kedeligt

Bekræftet køb : 2019-01-13


10 ud af 10

Filip,
Holbæk

+
-

Bekræftet køb : 2018-12-30


9 ud af 10

Daniel,
Aarhus c

+
-

Bekræftet køb : 2018-12-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

5691 bedømmelser
Meget godt
 
2245
Godt
 
2208
Middel
 
810
Mindre godt
 
279
Dårligt
 
149

5 nyeste bedømmelser

24-10-2019

Indlæg af Kirsten C København

Dårlig Wi-Fi og dårlig rengøring

Boede 14 dage på hotellet. Fremragende buffet restaurant. God skift af håndklæder når de lægges på gulvet i badeværelset. Sengelinned blev ikke skiftet i de 14 dage, vi var der, det har vi aldrig oplevet før på ferier andre steder. Wi-Fi fungerer enormt dårligt, vi gik i receptions området for at få signal. Af et 4 stjernet hotel burde Wi-Fi virke bedre. Rengøringen af værelset var meget mangelfuld, det gik i rask tempo og hurtigt var det overstået. Ofte var klokken over 16.30 før værelset blev gjort rent. Vores terrasse blev fejet 2 gange på 14 dage. Vi finder andre muligheder for hotel ferie en anden gang. På dette hotel kommer vi ikke mere.

 
29-03-2018

Indlæg af kimp771 København, Danmark

Dejligt sted, men det kniber med serviceleverancen

Dejligt sted med gode værelser, rigtig pænt område og god mad. Boede på den børnefrie afdeling med all inclusive, separat restaurant og pøl. Det kneb dog noget med serviceleverancen og uddannelsen af personalet i både reception og flere andre steder. Alle var venlige, men receptionen var et studie i dårlig information og ineffektivitet ved både ind- og udcheckning. I restauranten kneb det med både bestilling og levering. Tjenerne var venlige nok og maden var god, men hverken bestillingssystemet eller engelskkundskaber var tunet ind. Alle kunne ekspedere alle borde, men det resulterede i uplanlagte ventetider eller dobbeltforespørgsler. Fadøllen var i top, men rød-, hvid og rosevin var ikke acceptable, selvom de blev serveret fra flaske. Det burde være muligt at finde en bedre standardvin. Ledelsen af hotellet var bortset fra nogle fine billeder i receptionen fraværende. De burde være ude i området og opdage / tage hånd om problemerne. Man kunne også spørge gæsterne, hvad de syntes. Stedet kan anbefales, og det vil være ret let at forbedre oplevelsen ved at oplære personalet til at fokusere på gæsterne fremfor egne problemer med systemerne (som nok skal forbedres lidt).

 
23-10-2016

Indlæg af ClausBredahl

Fantastisk efterårsferie

Helt igennem et fantastisk sted i et skønt område tæt ved en levende by både dag og nat samt den mest fantastiske stand ikke langt derfra. Dejligt hotel med masser af liv. Mange skønne aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Stor ros til annimation teamet der med smil og glæde gør en god dag endnu bedre. Især tak til Emily, Rocky, David, Silvia og ikke mindst danske Kathrine. Kan varmt anbefales.

 
10-08-2016

Indlæg af LindbergHansen Esbjerg, Danmark

Super skøn ferie

Vi havde en skøn uge på suite hotel Atlantis ressort premium afdelingen. Der var forkælelse i alle kanter. God mad og service. Altid høfligt personale. Underholdning var ok. Eneste minus var at man ikke kunne få en irisk coffe uden at skulle betale, på trods af at man havde All inclusiv.

 
03-08-2016

Indlæg af 219thomase Århus, Danmark

Godt aparthotel

Vi rejste der med flere familier. Hotellet ,ligger i et byområde nogle kilometer fra centrum og en kort gåtur fra vandet. Apartments er rene og pæne. Nøglekortene tåler ikke nærkontakt til iPhones, fik mit slettet flere gange og jeg var ikke den eneste. Der er flere swimmingpools, allesammen velpasset og rene. Personalet er flink og venlige Konceptet er at man får fri adgang til både restauranter og bar. Det tiltrækker desværre en bestemt klientel der forsøger at både spise og drikke så meget de kan i den tid de er der. Et meget stort restaurant til morgen- middag- og aftensmad, ikke speciel hyggelig. Man kan få alt hvis det skal være også pølser og røræg med tomater i bønnesauce til morgenmad. Men maden er frisk. Vin og øl kan hentes uden begrænsninger men det et meget simple bordvine, ok til den pris synes jeg. Man kan heldigvis bestille bord ved et af de temarestauranter der findes, speciel det spanske er rigtig godt. Der er aftenunderholdning. Blændet klientel desværre med rigtig mange fra den britiske underklasse. Nogle med støjende adfærd og de begyndte at hælde alkohol i ganen allerede kl. 8 om morgenen. De var også fulde om aftenen og nogle blev aggressive. Tøjstil kan diskuteres men lad os sige det var også en oplevelse. Måske var vi bare uheldige men hotellet ville være perfekt med færre af den type. Hotellet kan ikke vælge sine gæster men vi kan vælge hotellet og næste gang bliver det ikke Atlantis. Det er ikke et meget dyrt hotel, man får meget for pengene.