Bedømmelse af Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort - Vinter 2019/20

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 49 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Jesper,
Gentofte

+
Premium afdelingen som vi opgraderede til. Eneste minus i denne afdeling var at køleskabet på vores værelse larmede en del.
-
Maden i den almindelige afdeling, hvor vi boede de første 2 dage var simpelthen for dårlig, det var volumen frem for kvalitet og lignede samt smagte som cafeteria mad. Vi havde en uheldig oplevelse i Spa området, hvor min kone havde en elendig behandling af sine negle, der gav hende neglebånd der blødte og en del smerter i de følgende to dage. Hotellet gav ingen kompensation for dette. Resortet er uheldigt med at der ligger et 6 år gammel ufærdigt hotel/resort byggeri lige ved siden af, det skæmmer udsigten.

Bekræftet køb : 2019-02-18


9 ud af 10

Else,
Varde

+
2-delte rum, som kunne lukkes af, hvis den gerne ville sove. Dejlige mega brede senge.
-
Dyner i stedet for tæpper

Bekræftet køb : 2019-01-20


9 ud af 10

Hanne,
Esbjerg

+
god atmosfære
-
når de lukker for hovedrestauranten om middagen som de gjorde kunne maden godt være bedre i poolbaren var lidt kedeligt

Bekræftet køb : 2019-01-13


9 ud af 10

Johnnie ,
Vejen

+
Maden og sengen
-
Badeværelset kunne godt trænge til en renovering. Fitness center trænger til opdatering.

Bekræftet køb : 2018-11-11


7 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-17


10 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-02-03


10 ud af 10

Filip,
Holbæk

+
-

Bekræftet køb : 2018-12-30


9 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2018-12-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

5618 bedømmelser
Meget godt
 
2205
Godt
 
2195
Middel
 
804
Mindre godt
 
269
Dårligt
 
146

5 nyeste bedømmelser

29-03-2018

Indlæg af kimp771 København, Danmark

Dejligt sted, men det kniber med serviceleverancen

Dejligt sted med gode værelser, rigtig pænt område og god mad. Boede på den børnefrie afdeling med all inclusive, separat restaurant og pøl. Det kneb dog noget med serviceleverancen og uddannelsen af personalet i både reception og flere andre steder. Alle var venlige, men receptionen var et studie i dårlig information og ineffektivitet ved både ind- og udcheckning. I restauranten kneb det med både bestilling og levering. Tjenerne var venlige nok og maden var god, men hverken bestillingssystemet eller engelskkundskaber var tunet ind. Alle kunne ekspedere alle borde, men det resulterede i uplanlagte ventetider eller dobbeltforespørgsler. Fadøllen var i top, men rød-, hvid og rosevin var ikke acceptable, selvom de blev serveret fra flaske. Det burde være muligt at finde en bedre standardvin. Ledelsen af hotellet var bortset fra nogle fine billeder i receptionen fraværende. De burde være ude i området og opdage / tage hånd om problemerne. Man kunne også spørge gæsterne, hvad de syntes. Stedet kan anbefales, og det vil være ret let at forbedre oplevelsen ved at oplære personalet til at fokusere på gæsterne fremfor egne problemer med systemerne (som nok skal forbedres lidt).

 
23-10-2016

Indlæg af ClausBredahl

Fantastisk efterårsferie

Helt igennem et fantastisk sted i et skønt område tæt ved en levende by både dag og nat samt den mest fantastiske stand ikke langt derfra. Dejligt hotel med masser af liv. Mange skønne aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Stor ros til annimation teamet der med smil og glæde gør en god dag endnu bedre. Især tak til Emily, Rocky, David, Silvia og ikke mindst danske Kathrine. Kan varmt anbefales.

 
10-08-2016

Indlæg af LindbergHansen Esbjerg, Danmark

Super skøn ferie

Vi havde en skøn uge på suite hotel Atlantis ressort premium afdelingen. Der var forkælelse i alle kanter. God mad og service. Altid høfligt personale. Underholdning var ok. Eneste minus var at man ikke kunne få en irisk coffe uden at skulle betale, på trods af at man havde All inclusiv.

 
03-08-2016

Indlæg af 219thomase Quebec City, Canada

Godt aparthotel

Vi rejste der med flere familier. Hotellet ,ligger i et byområde nogle kilometer fra centrum og en kort gåtur fra vandet. Apartments er rene og pæne. Nøglekortene tåler ikke nærkontakt til iPhones, fik mit slettet flere gange og jeg var ikke den eneste. Der er flere swimmingpools, allesammen velpasset og rene. Personalet er flink og venlige Konceptet er at man får fri adgang til både restauranter og bar. Det tiltrækker desværre en bestemt klientel der forsøger at både spise og drikke så meget de kan i den tid de er der. Et meget stort restaurant til morgen- middag- og aftensmad, ikke speciel hyggelig. Man kan få alt hvis det skal være også pølser og røræg med tomater i bønnesauce til morgenmad. Men maden er frisk. Vin og øl kan hentes uden begrænsninger men det et meget simple bordvine, ok til den pris synes jeg. Man kan heldigvis bestille bord ved et af de temarestauranter der findes, speciel det spanske er rigtig godt. Der er aftenunderholdning. Blændet klientel desværre med rigtig mange fra den britiske underklasse. Nogle med støjende adfærd og de begyndte at hælde alkohol i ganen allerede kl. 8 om morgenen. De var også fulde om aftenen og nogle blev aggressive. Tøjstil kan diskuteres men lad os sige det var også en oplevelse. Måske var vi bare uheldige men hotellet ville være perfekt med færre af den type. Hotellet kan ikke vælge sine gæster men vi kan vælge hotellet og næste gang bliver det ikke Atlantis. Det er ikke et meget dyrt hotel, man får meget for pengene.

 
10-03-2016

Indlæg af Camilla g

det fedeste

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort er et af de bedste hoteller jeg nogensinde har været på! værelserene var gode rumlige og der er massere af plads til alt hvad man har med! animation teamet er klart dem der skaber liv på hotellet, hvilket de også er vildt dygtige til, de er virkelige dygtige til at få folk med til alle legene/spillene der er på stedet, de er altid glade, og får altid en i godt humør! specielt Ivan var med til at gør turen endnu federe, og mere fantastisk, med hans gode humør, og med en masse aktiviteter, for eksempel laver han en aften hvor man kan komme og lære at danse salsa, det er en oplevelse jeg syntes man skal opleve, da det er virkelig virkelig sjovt og hyggeligt, det er en oplevelse man ikke får ret mange andre steder... og så er der selvfølgelig også en hel masse andre aktiviteter :D :D :D det eneste der trækker hotellet ned, syntes jeg er maden, da jeg syntes er er for meget kantine agtigt mad, men det er helt fint hvis man tænker på at det er all inclusive, men alt i alt, er det et virkelig fedt hotel, som ligger mindre end 900m fra både strand og by. hotellet kan helt klart anbefales til andre, specielt familier :D :D :D