1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Oasis Papagayo Sport & Family

 • • Aktiviteter for hele familien
 • • Varieret træning og olympisk pool
 • • Stort poolområde

Oasis Papagayo Sport & Family i Corralejo på Fuerteventura er et lejlighedshotel med gode træningsmuligheder, perfekt for dig som vil kombinere en afslappende familieferie med træning og wellness.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Fornuftige senge, flot anlagt område med en række sportsfaciliteter til rådighed. Her særligt god...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotelområdet er frodigt og har et stort, åbent poolområde med saltvandspool og separat børnepool (også med saltvand). Solstole og parasoller. Poolbar. Håndklæder mod betaling og depositum.

Restauranter, wifi og underholdning
To buffetrestauranter og to barer. Lidt udenfor receptionen findes et mindre supermarked. Gratis wifi i receptionen kl. 08.00-12.00, øvrige tidspunkter er mod betaling. Dags- og aftenunderholdning for store og små. Legeplads. Ca. 350 meter til butikker og 850 meter til større centrum.

Aktiviteter for hele familien
Hotellet tilbyder mange aktiviteter for hele familien. På hotellet findes et animationsteam, som arrangerer lettere aktiviteter såsom vandaerobics, vandpolo, stretching og boule. Boccia, beachvolley, bordtennis og tennis mod betaling. Mulighed for tennislektioner. Multicourtbane og en bane til strandfodbold. Hotellet har også et surfcenter, som tilbyder kurser og udlejning af udstyr. I nærheden findes Fuerteventuras bedste bølgesurfing, og der er ikke langt til Flag Beach for kite- og windsurfing.

Træn på hotellet
På hotellet findes et gratis fitnessrum. Gratis hold i spinning. Gratis lektion i GAP og stretching. Yoga og mange forskellige træningshold mod betaling. Personlig træner og kostrådgivning mod betaling.

Cykeltræning på Fuerteventura
Fuerteventura er en populær og vellidt cykeldestination. På Oasis Papagayo findes et cykelcenter med udlejning af cykler.

For dig som elsker at svømme, findes en olympisk 50 meters pool mod betaling og en gratis semiolympisk 25 meters pool. Den olympiske pool er opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde at dårligt vejr.

Måltider

Ingen. All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Snacks, kl. 13.30-16.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. På restauranten serveres nogle gange temabuffeter til middag
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale spritsorter ad libitum, kl. 10.00-23.00 (Efter kl. 23.00 er alle drikkevarer mod betaling.)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn