1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Oasis Papagayo Sport & Family

  • • Aktiviteter for hele familien
  • • Varieret træning og olympisk pool

Oasis Papagayo er et stort træningshotel som tilbyder et stort udvalg af aktiviteter og træningsformer. Hotellet er et supergodt alternativ for dig som ønsker en kombineret ferie-/træningsrejse og samtidig holde rejseudgifterne nede. Her bor du nemlig i lejlighed og kan købe det, du skal bruge i hotellets butik.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Poolområdet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Åbent poolområde

På hotel Oasis Papagayo er der masser af muligheder for at kombinere afslapning og træning på din ferie! Hotelområdet er frodigt og har et stort, åbent poolområde med saltvandspool og separat børnepool. Træningspool som koster 5 euro/dag. Solstole og parasoller. Poolbar. Håndklæder mod gebyr og depositum.

Restauranter, wifi og underholdning
Gratis wifi i receptionen kl. 08.00-12.00, øvrige tidspunkter er mod betaling. Internethjørne mod betaling. To buffetrestauranter og to barer. Lidt udenfor receptionen findes et mindre supermarked. Dags- og aftenunderholdning for store og små. Legeplads og børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år. Det er også mulighed for at booke svømmeinstruktør mod betaling. Ca. 350 meter til butikker og 850 meter til større centrum.

Aktiviteter for hele familien
Hotellet tilbyder mange aktiviteter for hele familien. På hotellet findes et animationsteam, som arrangerer lettere aktiviteter såsom vandaerobics, vandpolo, stretching og boule. Boccia, bowling, bordtennis og tennis mod betaling. Gratis beachvolley. Ny multicourtbane og en bane til strandfodbold. Besøg hotellets surfcenter for kurser og udstyr. I nærheden findes Fuerteventuras bedste bølgesurfing, og der er ikke langt til Flag Beach for kite- og windsurfing.

Træn på hotellet
På hotellet findes et træningscenter med gratis fitness. Sauna og massage mod betaling. Gratis hold i spinning, GAP, stretching, Asthanga-yoga samt cirkeltræning. Aerobox, crosstraining, Hata-yoga, pilates, zumba step og crosstraining/zumba mod betaling. Udendørs fitness for funktionel træning. Personlig træner og kostrådgivning mod betaling. Hotellet arrangerer også forskellige træningsuger, blandt andet for triatlon og cykling.

Cykeltræning på Fuerteventura

Fuerteventura er en populær og vellidt cykeldestination. På Oasis Papagayo findes et cykelcenter med udlejning af cykler. Landevejscykler koster 25 euro/dag (127 euro/uge)* og mountainbikes 10 euro/dag (48 euro/uge)*.

For dig som elsker at svømme, findes en olympisk 50 meters pool mod betaling (en bane 5 euro/dag* eller 20 euro/uge*) og en gratis semiolympisk 25 meters pool, opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde at dårligt vejr.

*Priserne er fra januar 2016. Vi tager forbehold for evt. prisændringer.

Måltider

Ingen. All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
- Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
- Snacks, kl. 13.30-16.30
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. På restauranten serveres nogle gange temabuffeter til middag, f.eks. kanarisk, mexicansk eller italiensk
- Forfriskninger, øl, vin og lokale spritsorter ad libitum, kl. 10.00-23.00 (Efter kl. 23.00 er alle drikkevarer mod betaling.)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn