Bedømmelse af Oasis Papagayo Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,6 ud af 10 baseret på 67 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,6 / 10
Rengøring
 
7,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
6,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,7 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
De var super søde i receptionen og aftens børnearrangementer var fine.
-
Rengøring af vores værelse bestod kun i at rede senge og skifte håndklæder. Der blev hverken tømt skraldespande, taget opvask eller tørret borde op. Der var kun saltvandspools, og ingen af dem var opvarmet. Vi fik én pizza, og den var ikke gennembagt og smagte af gær = uspiselig.

Bekræftet køb : 2020-02-09


8 ud af 10

+
Maden var lækkert. Dejligt med alt det plads som der er ved poolen, bare generelt meget plads over det hele.
-
Synes at cyklerne som bliver lejet ud er dårlige, ikke vedligeholdt. Mangler en sted hvor cyklerne kan blive parkeret til om aften, så man ikke behøver at slæbe dem op i lejligheden.

Bekræftet køb : 2020-02-03


7 ud af 10

+
Der var god plads og lejlighederne var fint udstyret. ( første lejlighed dårlig med tunge dårlige møbler)
-
Værelserne var meget kolde. Første lejlighed havde ingen sol. De tunge møbler i jern bør fjernes. Vores første lejlighed bare vægge, alt var koldt.(76A)

Bekræftet køb : 2020-02-02


6 ud af 10

+
-
Det er meget slidt og så generelt rengøring, akustikken i spisesalen kunne man nok også gøre noget ved. I vores lejlighed var der en 40 liter varmtvandsbeholder til 3 personer det har jeg har jeg aldrig prøvet før der blev udskiftet håndklæder 2 gange på en uge. Jeg tror heller ikke at lejlighed bliver tjekket særligt godt den var beskidt ødelagte stile uden for, rust i vandet nok fordi den ikke har været lejet ud i et stykke tid. Der var ikke mulighed for at leje pool håndklæder.

Bekræftet køb : 2020-01-30


10 ud af 10

+
Maden og underholdningen Roen omkring
-
Opvarmet udendørs pool vandet var meget koldt

Bekræftet køb : 2020-01-27


8 ud af 10

+
Fantastisk animationsteam, god seng
-
Hotellet er noget slidt og der mangler sol på de fleste terasser i stueplan

Bekræftet køb : 2020-01-27


8 ud af 10

+
Dejlig mad - stor variation og meget velsmagende. Venligt og service mindet personale. Fint pool område.
-
Rengøring - påfyldning på fælles toiletterne ved pool og reception. Manglede sæbe i nogle dage. Lidt bedre info om sports aktiviteter - planen over fx Crossfit hold og Yoga som lå i receptionen var ikke op to date. Til gengæld var indholdet af træningen på de hold SUPER godt så det var godt, at der kom styr på trænings tiderne fra den meget professionelle private udbyder af disse hold. Der var god vilje i receptionen til at løse dette problem.

Bekræftet køb : 2020-01-26


3 ud af 10

+
sengene
-
Nye møbler. bedre TV (der var kun snevejr på skærmen) Lidt på væggene, nyt eller veligeholdelse af køleskab (vores var fuld af is)

Bekræftet køb : 2020-01-20


6 ud af 10

+
Lejligheden var sådan set dejlig, fint beliggende, MEN badeværelset var ulækkert, rust både uden på og i badekaret, man skulle tage sig sammen for at gå i bad der!
-
meget stort støjniveau i spisesalen (selv om der ikke var så mange mennesker)- der kunne godt bruges lyddæmpende lofter/vægge.

Bekræftet køb : 2020-01-13


8 ud af 10

+
gode sports faciliteter
-

Bekræftet køb : 2020-01-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

2489 bedømmelser
Meget godt
 
466
Godt
 
952
Middel
 
614
Mindre godt
 
264
Dårligt
 
194

5 nyeste bedømmelser

17-11-2019

Indlæg af Erika B

Slidt resort

Slidt og personale uden sans for service, gulv personalet undtaget. Vi kunne se at rengørings personalet løb stærkt. Det var tydeligt at det har været et rigtig godt Resort . Der lå cigaret skodder hele vejen rundt om vores terrasse, i stykker have møbler og kontakter med blottede ledninger. Ved pool baren hvor en vældig sød pige, sørgede for gæsterne, var der lugt af kloak. Vi har haft en oplevelse her som Resortet ikke tog synderlig notits af. Men den må vi så give videre til Apollo. Man kan sagtens tage her til man skal dog, bare være klar over at der kan være udfordringer. God ferieūüėČ

 
15-10-2019

Indlæg af susannebechandersen Frederiksberg, Danmark

Frokost

Dejlig frokost i lyse omgivelser, burger som var helt speciel og så kan voksne spise børnemad for et lille tillæg, god betjening en rigtig dejlig oplevelse og udsigt til vandet, skønt ferie minde ūüĎćūüėé

 
22-03-2019

Indlæg af Lene Fogh H Brabrand, Danmark

Kedeligt hotel med store afstande og meget mærkeligt stisystem.

Fik en 2 vær. lejlighed havde bestilt en 3. vær. ,som vi fik ,efter vi havde fået besked på vi jo kun var 2. Vandet i hanerne var rustfarvede, ikke varmt vand nok til at gå 2 i bad efter hinanden ,fik skiftet vandvarmeren.Lejligheden var meget mørk og med ringe belysning . møblerne er af meget ældre dato og er tunge og uhåndterbare .Mange af boligerne var udlejet til private. Dem over os bankede og hamrede om aftenen og havde en hund der gøede ofte.Tilkøbte internet ,som vi dog ikke kunne få forbindelse til, så vi fik vores penge tilbage. Fjernsynet signalet var det rene "sne," som teknikeren ikke kunne gøre noget ved.Forfærdeligt larmende animations teams, det spillede meget højt forfærdelig "musik" larm. Måtte have høreværn på ørerne ved poolen Maden var af vekslende og noget ringe kvalitet.Der var en god lidt lang gåtur til centrum.Det bedste ved dette hotel er at de udenoms givelser er pænt holdt Skal aldrig besøge det hotel igen.Har ellers god erfaring med hoteller på Øen, da det var 8. gang vi var der.

 
30-01-2018

Indlæg af lykkeelkrog Østbirk, Danmark

Lejlighedernes møblement er elendigt, Badekar glat og farligt.

Dette hotel er bedst egnet for unge og raske personer, der er dejlige omgivelse, god mad, idrætsfaciliteter fine, og pools med saltvand. Men lejlighederne er under alt kritik. Der er et bord med 4 jernstole, som larmer frygteligt, når man vil flytte en stol, Den lænestol, og sovesofa som er i lejlighederne er elendige at sidde i, giver ingen hvile og støtte til ryg, Dobbeltsengen har en hård madras hvor man tydeligt mærker jernfjedrene. Badekarret i badeværelset, er glat, og farligt for ældre og gigtbesværede. Faktisk er et møbel hvordan virkelig kan hvile sig og slappe af en mangelvare, og ødelæggende for at få en god ferie. Der er ligeledes en lang tur at gå til byen, men taxa er billig, og kan anbefales.

 
27-01-2018

Indlæg af Amalie4444 Slagelse, Danmark

Alletiders dejlige hotel med gode lejligheder og omgivelser.

Uforståelig, med alle de dårlige anmeldelser. Derfor vil vi anmelde hotellet ud fra en positiv vinkel. Vi fik dejlig mad morgen - frokost og aften. Der er poolbar, hvor man kan få ‚Äúlettere‚ÄĚ anretninger. Hotellet fremstår rent og pænt over det hele. Lidt gammeldags, men det betyder ingenting. Personalet over hele hotellet er utroligt flinke og hjælpsomme. Fin gå tur til indkøbsmuligheder. En lille indkøbssted lige i nærheden med det nedværdige. Mange liggestole ved poolen. 3 pools, hvoraf den er opvarmet. Koster 5 EU at benytte. Mod bestilling kan man spise på anden restaurant i hotelområdet. Det koster ingenting.