Bedømmelse af Oasis Papagayo Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,7 ud af 10 baseret på 48 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,7 / 10
Rengøring
 
7,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,6 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
6,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Jens,
Horsens

+
gode sports faciliteter
-

Bekræftet køb : 2020-01-13


9 ud af 10

Kasper,
Herlev

+
At der var så meget plads over det hele. Underholdning for børn løbet af dagen og bare rigtig hyggeligt sted
-
Rengøringen kan sagtens forbedres måske med en kost et par gange i løbet af ugen, blev ikke gjort hos os

Bekræftet køb : 2019-12-15


8 ud af 10

Svend Børge,
Faaborg

+
-

Bekræftet køb : 2019-12-09


8 ud af 10

Knud Helmer,
Årslev

+
-

Bekræftet køb : 2019-12-09


5 ud af 10

Louise,
København nv

+
Victor, træneren
-
Rengøring! Der lugtede muggent i soveværelset; der blev ikke tømt skrald hver dag; der var generelt lidt nusset. Service; personalet virkede uengagerede og var ikke imødekommende. Cykeludlejningen var helt utilregnelig; alt for meget spildtid ūü§®

Bekræftet køb : 2019-12-08


7 ud af 10

Linda Marianne,
Svendborg

+
Lejligheden var dejlig stor, men bestik mm rigtig dårlig. Den skarpe kniv kunne ikke skære, ingen vinglas og pande og gryder ubrugelig. Så forstår jeg ikkekan får en lejlighed der ikke har sollys nogen som helst steder på nogen som helst tidspunkt af dagen, når der står masser af tomme lejligheder hvor der er sollys.
-
Se ovennævnte Spiste ikke men det skal jo udfyldes, så dømte på udseendet

Bekræftet køb : 2019-12-05


4 ud af 10

Willy Jørgen,
Brønshøj

+
Brede og hårde senge.
-
Meget dårlige spisebord stole som var meget hårde at sidde på larmede både når vi flyttede og isærnår ovenboende flytte rundt. Tunge og rustne.

Bekræftet køb : 2019-11-28


6 ud af 10

Birgit Skaarup,
Odense c

+
God underholdning for børnene
-
Rengøring af poolområdet. Der var MEGET snavset, så efter ophold på poolområdet skulle alle ting der havde berørt poolfliserne rengøres. (Efter en regnbyge var området fyldt med store "plørepytter")

Bekræftet køb : 2019-11-24


8 ud af 10

Jette Forum,
Taastrup

+
-
Bedre oprydning ved div pools (solsenge), samt udrydning af defekte solsenge.

Bekræftet køb : 2019-11-24


2 ud af 10

Lars,
Middelfart

+
ved ikke vad vi skal svarer
-
Generelt renovering

Bekræftet køb : 2019-11-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

2472 bedømmelser
Meget godt
 
459
Godt
 
944
Middel
 
612
Mindre godt
 
264
Dårligt
 
193

5 nyeste bedømmelser

17-11-2019

Indlæg af Erika B

Slidt resort

Slidt og personale uden sans for service, gulv personalet undtaget. Vi kunne se at rengørings personalet løb stærkt. Det var tydeligt at det har været et rigtig godt Resort . Der lå cigaret skodder hele vejen rundt om vores terrasse, i stykker have møbler og kontakter med blottede ledninger. Ved pool baren hvor en vældig sød pige, sørgede for gæsterne, var der lugt af kloak. Vi har haft en oplevelse her som Resortet ikke tog synderlig notits af. Men den må vi så give videre til Apollo. Man kan sagtens tage her til man skal dog, bare være klar over at der kan være udfordringer. God ferieūüėČ

 
15-10-2019

Indlæg af susannebechandersen Frederiksberg, Danmark

Frokost

Dejlig frokost i lyse omgivelser, burger som var helt speciel og så kan voksne spise børnemad for et lille tillæg, god betjening en rigtig dejlig oplevelse og udsigt til vandet, skønt ferie minde ūüĎćūüėé

 
22-03-2019

Indlæg af Lene Fogh H Brabrand, Danmark

Kedeligt hotel med store afstande og meget mærkeligt stisystem.

Fik en 2 vær. lejlighed havde bestilt en 3. vær. ,som vi fik ,efter vi havde fået besked på vi jo kun var 2. Vandet i hanerne var rustfarvede, ikke varmt vand nok til at gå 2 i bad efter hinanden ,fik skiftet vandvarmeren.Lejligheden var meget mørk og med ringe belysning . møblerne er af meget ældre dato og er tunge og uhåndterbare .Mange af boligerne var udlejet til private. Dem over os bankede og hamrede om aftenen og havde en hund der gøede ofte.Tilkøbte internet ,som vi dog ikke kunne få forbindelse til, så vi fik vores penge tilbage. Fjernsynet signalet var det rene "sne," som teknikeren ikke kunne gøre noget ved.Forfærdeligt larmende animations teams, det spillede meget højt forfærdelig "musik" larm. Måtte have høreværn på ørerne ved poolen Maden var af vekslende og noget ringe kvalitet.Der var en god lidt lang gåtur til centrum.Det bedste ved dette hotel er at de udenoms givelser er pænt holdt Skal aldrig besøge det hotel igen.Har ellers god erfaring med hoteller på Øen, da det var 8. gang vi var der.

 
30-01-2018

Indlæg af lykkeelkrog Østbirk, Danmark

Lejlighedernes møblement er elendigt, Badekar glat og farligt.

Dette hotel er bedst egnet for unge og raske personer, der er dejlige omgivelse, god mad, idrætsfaciliteter fine, og pools med saltvand. Men lejlighederne er under alt kritik. Der er et bord med 4 jernstole, som larmer frygteligt, når man vil flytte en stol, Den lænestol, og sovesofa som er i lejlighederne er elendige at sidde i, giver ingen hvile og støtte til ryg, Dobbeltsengen har en hård madras hvor man tydeligt mærker jernfjedrene. Badekarret i badeværelset, er glat, og farligt for ældre og gigtbesværede. Faktisk er et møbel hvordan virkelig kan hvile sig og slappe af en mangelvare, og ødelæggende for at få en god ferie. Der er ligeledes en lang tur at gå til byen, men taxa er billig, og kan anbefales.

 
27-01-2018

Indlæg af Amalie4444 Slagelse, Danmark

Alletiders dejlige hotel med gode lejligheder og omgivelser.

Uforståelig, med alle de dårlige anmeldelser. Derfor vil vi anmelde hotellet ud fra en positiv vinkel. Vi fik dejlig mad morgen - frokost og aften. Der er poolbar, hvor man kan få ‚Äúlettere‚ÄĚ anretninger. Hotellet fremstår rent og pænt over det hele. Lidt gammeldags, men det betyder ingenting. Personalet over hele hotellet er utroligt flinke og hjælpsomme. Fin gå tur til indkøbsmuligheder. En lille indkøbssted lige i nærheden med det nedværdige. Mange liggestole ved poolen. 3 pools, hvoraf den er opvarmet. Koster 5 EU at benytte. Mod bestilling kan man spise på anden restaurant i hotelområdet. Det koster ingenting.