Bedømmelse af Oasis Papagayo Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,6 ud af 10 baseret på 85 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,6 / 10
Rengøring
 
7,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
6,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,7 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-16


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-16


8 ud af 10

+
Der var stille og roligt
-
Ikke noget, det bliver renoveret løbende

Bekræftet køb : 2020-03-09


10 ud af 10

+
Der var ro og en dejlig atmosfære.
-
Det er frygtelig støjende og en stor misforståelse , at der skal være høj musik ved pool området. Det er altså en kæmpe misforståelse

Bekræftet køb : 2020-03-02


4 ud af 10

+
Størrelsen
-
Bedre lydforhold i restaurant. Bedre mad kvalitet morgen-frokost-middag. Bedre rengøring. Ingen opvarmet pool som oplyst i beskrivelsen. Et slidt hotel.

Bekræftet køb : 2020-03-01


9 ud af 10

+
lejligheden, pool (hvor der dog var en del støj fra reparation samt musik), tilbud til aktiviteter
-
mindre støj omkring pool

Bekræftet køb : 2020-02-17


3 ud af 10

+
Beliggenheden - stille og roligt Har ikke benyttet hotellets spise tilbud !!!!!
-
Rengøring omkring poolen, Værelser og Fitness rum (Ingen rengøring - ulækkert beskidt)

Bekræftet køb : 2020-02-09


6 ud af 10

+
De var super søde i receptionen og aftens børnearrangementer var fine.
-
Rengøring af vores værelse bestod kun i at rede senge og skifte håndklæder. Der blev hverken tømt skraldespande, taget opvask eller tørret borde op. Der var kun saltvandspools, og ingen af dem var opvarmet. Vi fik én pizza, og den var ikke gennembagt og smagte af gær = uspiselig.

Bekræftet køb : 2020-02-09


8 ud af 10

+
Maden var lækkert. Dejligt med alt det plads som der er ved poolen, bare generelt meget plads over det hele.
-
Synes at cyklerne som bliver lejet ud er dårlige, ikke vedligeholdt. Mangler en sted hvor cyklerne kan blive parkeret til om aften, så man ikke behøver at slæbe dem op i lejligheden.

Bekræftet køb : 2020-02-03


7 ud af 10

+
Der var god plads og lejlighederne var fint udstyret. ( første lejlighed dårlig med tunge dårlige møbler)
-
Værelserne var meget kolde. Første lejlighed havde ingen sol. De tunge møbler i jern bør fjernes. Vores første lejlighed bare vægge, alt var koldt.(76A)

Bekræftet køb : 2020-02-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

2502 bedømmelser
Meget godt
 
469
Godt
 
955
Middel
 
616
Mindre godt
 
266
Dårligt
 
196

5 nyeste bedømmelser

17-11-2019

Indlæg af Erika B

Slidt resort

Slidt og personale uden sans for service, gulv personalet undtaget. Vi kunne se at rengørings personalet løb stærkt. Det var tydeligt at det har været et rigtig godt Resort . Der lå cigaret skodder hele vejen rundt om vores terrasse, i stykker have møbler og kontakter med blottede ledninger. Ved pool baren hvor en vældig sød pige, sørgede for gæsterne, var der lugt af kloak. Vi har haft en oplevelse her som Resortet ikke tog synderlig notits af. Men den må vi så give videre til Apollo. Man kan sagtens tage her til man skal dog, bare være klar over at der kan være udfordringer. God ferieūüėČ

 
15-10-2019

Indlæg af susannebechandersen Frederiksberg, Danmark

Frokost

Dejlig frokost i lyse omgivelser, burger som var helt speciel og så kan voksne spise børnemad for et lille tillæg, god betjening en rigtig dejlig oplevelse og udsigt til vandet, skønt ferie minde ūüĎćūüėé

 
22-03-2019

Indlæg af Lene Fogh H Brabrand, Danmark

Kedeligt hotel med store afstande og meget mærkeligt stisystem.

Fik en 2 vær. lejlighed havde bestilt en 3. vær. ,som vi fik ,efter vi havde fået besked på vi jo kun var 2. Vandet i hanerne var rustfarvede, ikke varmt vand nok til at gå 2 i bad efter hinanden ,fik skiftet vandvarmeren.Lejligheden var meget mørk og med ringe belysning . møblerne er af meget ældre dato og er tunge og uhåndterbare .Mange af boligerne var udlejet til private. Dem over os bankede og hamrede om aftenen og havde en hund der gøede ofte.Tilkøbte internet ,som vi dog ikke kunne få forbindelse til, så vi fik vores penge tilbage. Fjernsynet signalet var det rene "sne," som teknikeren ikke kunne gøre noget ved.Forfærdeligt larmende animations teams, det spillede meget højt forfærdelig "musik" larm. Måtte have høreværn på ørerne ved poolen Maden var af vekslende og noget ringe kvalitet.Der var en god lidt lang gåtur til centrum.Det bedste ved dette hotel er at de udenoms givelser er pænt holdt Skal aldrig besøge det hotel igen.Har ellers god erfaring med hoteller på Øen, da det var 8. gang vi var der.

 
30-01-2018

Indlæg af lykkeelkrog Østbirk, Danmark

Lejlighedernes møblement er elendigt, Badekar glat og farligt.

Dette hotel er bedst egnet for unge og raske personer, der er dejlige omgivelse, god mad, idrætsfaciliteter fine, og pools med saltvand. Men lejlighederne er under alt kritik. Der er et bord med 4 jernstole, som larmer frygteligt, når man vil flytte en stol, Den lænestol, og sovesofa som er i lejlighederne er elendige at sidde i, giver ingen hvile og støtte til ryg, Dobbeltsengen har en hård madras hvor man tydeligt mærker jernfjedrene. Badekarret i badeværelset, er glat, og farligt for ældre og gigtbesværede. Faktisk er et møbel hvordan virkelig kan hvile sig og slappe af en mangelvare, og ødelæggende for at få en god ferie. Der er ligeledes en lang tur at gå til byen, men taxa er billig, og kan anbefales.

 
27-01-2018

Indlæg af Amalie4444 Slagelse, Danmark

Alletiders dejlige hotel med gode lejligheder og omgivelser.

Uforståelig, med alle de dårlige anmeldelser. Derfor vil vi anmelde hotellet ud fra en positiv vinkel. Vi fik dejlig mad morgen - frokost og aften. Der er poolbar, hvor man kan få ‚Äúlettere‚ÄĚ anretninger. Hotellet fremstår rent og pænt over det hele. Lidt gammeldags, men det betyder ingenting. Personalet over hele hotellet er utroligt flinke og hjælpsomme. Fin gå tur til indkøbsmuligheder. En lille indkøbssted lige i nærheden med det nedværdige. Mange liggestole ved poolen. 3 pools, hvoraf den er opvarmet. Koster 5 EU at benytte. Mod bestilling kan man spise på anden restaurant i hotelområdet. Det koster ingenting.