Oasis Papagayo Resort

  • • Aktiviteter for hele familien
  • • Varieret træning og olympisk pool
  • • Stort poolområde

Oasis Papagayo Resort i Corralejo på Fuerteventura er et lejlighedshotel med gode træningsmuligheder, perfekt for dig som vil kombinere en afslappende familieferie med træning og wellness.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der var stille og roligt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotelområdet er frodigt og har et stort, åbent poolområde med saltvandspool med børnesektion og separat børnepool (også med saltvand). Solstole og parasoller. Poolbar. Håndklæder mod betaling og depositum.

Restauranter, wifi og underholdning
Én buffetrestaurant og to barer, heraf én sportsbar. På hotellet findes der også en grill-/pizzarestaurant (indgår ikke i All Inclusive). Lidt udenfor receptionen findes et mindre supermarked. Gratis wifi i receptionen kl. 10.00-12.00, øvrige tidspunkter er mod betaling. Dags- og aftenunderholdning for store og små. Legeplads. Ca. 350 meter til butikker og 850 meter til Corralejo.

Aktiviteter for hele familien
Hotellet tilbyder mange aktiviteter for hele familien. På hotellet findes et animationsteam, som arrangerer lettere aktiviteter såsom vandaerobics, vandpolo, stretching og boule. Boccia, beachvolley, bordtennis og tennis mod betaling. Mulighed for tennislektioner. Multicourtbane og en bane til strandfodbold. Hotellet har også et surfcenter, som tilbyder kurser og udlejning af udstyr. I nærheden findes Fuerteventuras bedste bølgesurfing, og der er ikke langt til Flag Beach for kite- og windsurfing.

Træn på hotellet
På hotellet findes et gratis fitnessrum. Forskellige træningshold pr. uge, fx. indendørs cykling, TRX og stretching. For både fitnessrum og holdtræning er er aldersgrænse på 16 år i selskab med voksen, ellers 18 år. Udendørs fitness-faciliteter for funktionel træning. Mindre crossfitbox, mod betaling og ikke i hotellets regi.

Cykeltræning på Fuerteventura
Fuerteventura er en populær og vellidt cykeldestination. På Oasis Papagayo Resort findes et cykelcenter med udlejning af cykler og cykelture mod betaling.

For dig som elsker at svømme, findes en olympisk 50-meters pool mod betaling og en gratis semiolympisk 25-meters pool. Den olympiske pool er opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde at dårligt vejr. Den olympiske pool er åben dagligt, kl. 07.00-18.00. For at benytte den olympiske pool skal du være over 12 år. Unge mellem 12-18 år kan benytte poolen, men det skal være i selskab med en voksen.

Måltider

Ingen. All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Snacks i poolbaren, kl. 10.30-12.00 og 13.30-16.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00. På restauranten serveres nogle gange temabuffeter til middag
  • Rabat i hotellets pizzeria
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale spritsorter ad libitum, kl. 10.00-23.00 (Efter kl. 23.00 er alle drikkevarer mod betaling.)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Der findes kun elevator i hovedbygningen, ikke i bygningerne hvor lejlighederne ligger.

Afrejselufthavne-billund-københavn