1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Maxorata Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
7,3 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Hans,
Struer

+
Tæt på alting. Gerne igen.
-

Bekræftet køb : 2019-03-17


8 ud af 10

Jan ,
Solrød

+
Beliggenhed, senge,
-

Bekræftet køb : 2019-03-10


8 ud af 10

Berit,
Slagelse

+
dejlige senge og dyner
-

Bekræftet køb : 2019-02-25


6 ud af 10

Allis,
Ålborg

+
roligt trods mange mennesker
-
Internet i lejlighederne / generelt bedre internet

Bekræftet køb : 2019-02-17


8 ud af 10

Karen,
Odder

+
Stemningen er rar, sødt personale. Det er et froholdvis billigt hotel, men jeg synes man får alt hvad man kan forvente til prisen.
-
Varme på poolen

Bekræftet køb : 2019-02-17


8 ud af 10

Sanne,
Kbh S

+
God beliggenhed Flere solterrasser, så der er god plads, selvom hotellet er fuldt booket Standarden matcher den lave pris
-
Gerne opvarmet pool

Bekræftet køb : 2019-02-10


10 ud af 10

Lene,
Glostrup

+
Lå centralt, roligt og hyggeligt. Tæt på indkøb.
-

Bekræftet køb : 2019-02-03


9 ud af 10

Preben,
Hvide Sande

+
Hyggeligt og roligt hotel og god beliggenhed.
-

Bekræftet køb : 2019-02-03


10 ud af 10

Jørgen,
Ballerup

+
Lejlighedens køkken (værelse 80) Gode senge
-
Dør på klædeskab i soveværelset

Bekræftet køb : 2019-02-03


10 ud af 10

Annelise,
Fredericia

+
Vi har boet der 4 gange, og den 5. er bestilt. Vi kan godt lide ar hotellet ikke er så stort. Og så er der saltvandspool, det er for os et plus
-

Bekræftet køb : 2019-01-27


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

57% af gæsterne anbefaler

663 bedømmelser
Meget godt
 
124
Godt
 
269
Middel
 
162
Mindre godt
 
67
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

21-08-2018

Indlæg af janwetke63 Odense, Danmark

Udemærket hotel/lejlighed

Udemærket lejlighed, der ligger meget centralt i Corralejo. Tæt på gode restruranter og stranden. Lidt nedslidt, men godt til den pris vi gav. Et godt 14 dags ophold, intet at klage over, dejligt, stille og roligt område

 
03-04-2018

Indlæg af SusVedel Horsens

Godt hotel tæt på midtby og strand

Min mand og jeg tilbragte 2 uger over påsken på hotellet og var tilfredse med stort set alt på hotellet. Det virker noget nedslidt, og lejligheden kunne godt bruge lidt udsmykning og evt. nogle knager til overtøj o.lign., men alt i alt var der god plads i skab og reol. En skam, der altid mangler bøjler... ;-) Vi var glade for at bo på hotellet, hvor vi havde en 2 vær. lejlighed med altan. Godt til prisen!

 
12-03-2018

Indlæg af mette b

Overrasket og glad!

Vi købte en uspecificeret rejse fra DK med indkvartering på dette hotel. Vi er så glade! Den fineste lejl med gen terrasse og pool og bagdør ned til vandet. Oplever at der er rent og fint når man ankommer personalet er super søde og der mangler ikke noget.

 
15-09-2016

Indlæg af KimC4969 Korsør, Danmark

ikke nedslidt

Apollo solgte hotel som nedslidt med trafikstøj i området så vi blev rigtig glade da vi fik vores hyggelige rummelige lejlighed med fint køkken og en dejlig terrasse dr var kun 5 min gang til strand hovedgade eller center så en fin oplevelse

 
13-09-2016

Indlæg af Egon B

Skift billederne i katalogerne så de passer på virkeligheden

Vi fik på det nærmeste et chock da ankom til vores del af hotellet, udsigten var et plasticbeklædt trådhegn, det var opsat ca. 4m. fra vores terrasse. lang hele skellet til en tom plads med byggeaffald. Biler kørte i en lind strøm langs med hegnet. det støvede og larmede. omgivelserne var møgbeskidte, sand vand planteaffald over alt. Vi havde fat i hotellet, receptionisten var totalt afvisende, Apollo vil jo ikke betale for bedre værelser, det var svaret, på trods af at vi tilbød at ville betale selv. Han var arrogant, selvhævdende og talte nedsættende om Apollo!!!! Så jeg gik på Apollo, og den sag kører nu, men jeg er sgu ikke imponeret over deres formåen, tvært imod........ De forsøgte at tørre sagen af på os, men det sprang de hurtigt fra da jeg har al korrespondance på mobilen.....