Bedømmelse af Las Marismas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 717 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Tine ,
Søborg

+
Virkelig pæne omgivelser på selve hotelområdet. Sød betjening i reception og poolbar. Vi havde IKKE all-inclusive.
-
At man sparer på vand og sæbe ved, at man selv vælger hvornår håndklæder skal udskiftes. I vores optik udskiftedes for ofte. Der var en vildt dårlig lugt i en del skabe og skuffer - især i skabet med gryder og pander (vær. 2252). Der manglede bøjler til skjorter - der var kun kantede buksebøjler,og de egner sig altså ikke til trøjer og skjorter. Efterspurgte det i receptionen, men fik ingen. Det ville være rart med en opvaskebørste og lidt opvaskemiddel (evt. bare en lille flaske som de flasker man får med shampoo). Vi har intet forhold til mad og drikke, da vi ikke spiste på hotellet. Jeg kan faktisk ikke huske om stedet stemmer overens med hjemmesiden.

Bekræftet køb : 2019-11-07


7 ud af 10

Peter,
Espergærde

+
Vi kender hotellet. Det er et af de bedste. Vi var uheldige med værelset
-
Undgå støj om morgenen fra service personale og små irriterende larmende el vogne

Bekræftet køb : 2019-11-07


10 ud af 10

,

+
god service. jeg lejede en kørestol . .Et familiemedlem havde anbefalet hotellet og sikret tilgængelighed
-

Bekræftet køb : 2019-11-04


6 ud af 10

Anne-Mette,
Esbjerg V

+
Poolområdet og afstand til dejlig by.
-
Alt for meget larm fra musik fra poolbar. Vandland overfor hotellet med larm og musik fra 11 formiddag til 21 aften! Skrækkeligt at bo i lejlighed med have, som vender ud mod den trafikerede gade og vandland. - Blev heldigvis flyttet efter én nat der!! Ganske enkelt ulideligt! Dette bør i oplyse om eller sørge for, at Apollo gæster IKKE får tildelt disse lejligheder.

Bekræftet køb : 2019-11-04


6 ud af 10

Karin ,

+
Pool
-

Bekræftet køb : 2019-11-04


10 ud af 10

,

+
Betjening og omgivelserne
-
Nye møbler til terrasse ved lejligheden

Bekræftet køb : 2019-10-31


7 ud af 10

Katerina,
Århus

+
Børnevenligt med god børneklub Pænt og ordenligt
-
Ventilationen på badeværelset var blottet og skulle fixes

Bekræftet køb : 2019-10-28


10 ud af 10

Suzan,
Kastrup

+
Stilhed beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-10-24


8 ud af 10

,

+
Pladsen i værelserne
-
Rengøring omkring pool området på fliserne. At de bliver fejet og skyllet minimum et par gange om ugen.

Bekræftet køb : 2019-10-21


8 ud af 10

Christian,
Kolding

+
Personalet forstod virkelig og give en et smil på læberne
-
Ens stemmelse over reglerne 1) Den ene dag måtte ungerne gerne lege med ligge måtterne ved siden af poolen, dag 2 hvor svigermor "til hva tror er hotel manager Pedro" ikk synes om det, så måtte de ikk det mere. 2) Der står højt og tydeligt, at man ikk måtte fylde drikke dunke med "All inclusive drikkevarerne", men det måtte svigermor og kæreste self godt. 3) Igen vi andre skulle have bestemt tøj på, når vi skulle spise på restauranten. Men kæresten kunne gå ind med et gennemsigtigt sjal, så der var bikini trus mellem baller til alle.. Den er lidt svær og forklare overfor sine børn

Bekræftet køb : 2019-10-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

2502 bedømmelser
Meget godt
 
1142
Godt
 
928
Middel
 
297
Mindre godt
 
87
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

08-09-2019

Indlæg af KimC4969 Korsør, Danmark

Super omgivelser

Har lige været en uge på dette skønne hotel selve området er en ren edens have med masser af palmer og alle andre vækster med vandfald og rindende bæk kombineret med minigolf 🌴🌴store poolområder med masser af solstole 😎Kan varmt anbefale dette hotel 🌞🌞🌞🌞

 
06-03-2019

Indlæg af Lone W

Velfungerende og flot ressort

Perfekt sted for en familieferie. Rent og flot vedligeholdt med super beliggenhed. Vi spiste kun morgenmad, der hver morgen bød på alt. Rummelige lejligheder, måske ældre interiør - Men vi var ikke kommet for at sidde indendørs, så det betød mindre. Opvarmet pool, dog stadig til den kolde side. Vi anbefaler gerne stedet, og rater det til 4 stjerner.

 
05-03-2019

Indlæg af Oskardo12

Ingen sol på terrasse og værelse

For et par år siden var jeg på dette hotel med kortklubben. Vi boede i 4 værelser uden megen sol på terrassen, ellers var vi godt tilfredse med opholdet. I år fandt jeg "godt tilbud " på samme hotel gennem Apollo rejser. Ved bestillingen gjorde jeg Apollo opmærksom på, at jeg tidligere havde boet på hotellet, at jeg denne gang ønskede et værelse med sol på terrassen. Apollo lovede at sende mit ønske ned til hotellet og gøre dem opmærksom på, at jeg tidligere havde boet på hotellet, at jeg ønskede et værelse med sol på terrassen. At jeg havde været der tidligere ville gøre en forskel fik jeg at vide. Stor var skuffelsen da jeg endnu engang fik et værelse uden ret megen sol på terrassen, denne gang endnu være en sidst, idet værelset lå direkte ud til hotellets parkerings plads med høje beplantninger. Op til receptionen og beklage vores nød, desværre havde hotellet ikke modtaget mit ønske fra Apollo, og kendte derfor intet til vores ønsker, ej heller at jeg tidligere havde boet der. Meget underligt idet der på vores værelse (2215) var sat en rødvin, som tak for et endnu et besøg. Desværre kunne der ikke finde et andet værelse i dag, alt optaget! - kom igen i morgen, sådan blev det ved de næste par dage indtil jeg opgav. Apollos repræsentant på hotellet var til ingen nytte.

 
18-02-2019

Indlæg af Janne R

Tilbage igen

Ja så har vi været der igen. Vi er kommet på hotellet siden 2007 og har altid været glade for at bo her. Hotelområdet er det smukkeste jeg har oplevet og så er det utroligt velholdt. Der er plads til alle aldersgrupper og her er aldrig støjende. Der er masser af solsenge og har man små børn med, er der en rigtig fin og stor børnepool, som er placeret et stykke fra de store pools, så man ikke behøver, at være nervøs for at poderne, falder i vandet hvor de ikke kan bunde. En meget fin minigolfbane er også til rådighed, samt supermarked og andre sportsfaciliteter. Buffetrestaurant, a la carte restaurant og poolbar med frokost er også også at finde. Vi spiser der ikke så tit, da udvalget af restauranter i Corrralejo er stort og godt. Men har man ikke lyst til, at tage ned i byen, er det ikke nødvendigt. Lejlighed og balkon er store, med et fint udstyret køkken. Kun er vi ikke glade for sengene. Det ville være dejligt hvis man kunne få en top madras, da vi begge får ondt af, at ligge i dem, selv om vi hverken er gamle eller affældige. Det ville være dejligt, hvis tæpperne også snart blev udskiftet. De har fulgt os i alle årene og er ved at være lidt ‘trætte”. Derfor bliver vi kun en uge af gangen, men vi ville gerne blive længere, hvis vi kunne sove lidt bedre. Vi kommer dog igen den 4 marts, så der skal mere til, at jage os væk. Vi glæder os til, at se jer alle igen. Mange hilsner J. Ruberg

 
29-01-2019

Indlæg af Winnie P

Fru

Morgenmaden på hotellet er simpelhen det dårligste jeg har fået til en pris af ca. 90kr pr. dag, f.eks en kaffe automat til et par hundrede mennesker, så forestil jer en kø, der kan være, ikke frisk røræg ☹️ Ikke lunt brød, på så stort hotel, der tilbyder morgenmad buffet, til den pris, skal det bare være i orden.... dårlig oplevelse, så mit råd, lad være med at bestille med morgenmad.