Bedømmelse af Arena Beach

Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 118 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
vi var der ugen fra 12 til 19 marts den uge hele helvede brød løs. syntes ikke der var noget særligt godt ved stedet
-
rengøringen i særdeleshed, der blev ikke gjort ordenligt rent på værelserne og altanen. Meget mere variation i maden

Bekræftet køb : 2020-03-19


8 ud af 10

+
At der var rent og pænt, stille og roligt og ingen høj musik ved poolen
-

Bekræftet køb : 2020-03-16


8 ud af 10

+
ikke noget specielt godt eller skidt, det hele var bare iorden, og hotellet er absolut anbefalelsesværdi
-
xx

Bekræftet køb : 2020-03-16


8 ud af 10

+
Venligt personale. Rengøring i top.
-

Bekræftet køb : 2020-03-15


10 ud af 10

+
Fint hotel kompleks, i fin afstand til by og strand.
-

Bekræftet køb : 2020-03-12


10 ud af 10

+
rigtig godt internet, meget søde og hjælpsomme personaler, pænt og rent alle vegne
-
alt for højt musik i aftenbaren, underholdningen var egentlig okay, men lyden alt for høj til rummets størrelse, det ville være ønskeligt om man havde en form for solopvarmning til den store pool + til børnepool/badelandet. ikke et barn, så vi i badelandet på en hel uge, fordi vandet var iskoldt. Ærgerligt, når det nu er sådan et flot badeland

Bekræftet køb : 2020-03-09


9 ud af 10

+
Venligt personale, god rengøring og okay aftenunderholdning
-
Opvarmning af pool i forårssæsonen

Bekræftet køb : 2020-03-02


7 ud af 10

+
beliggenheden
-
spisesalen meget stegeos og dårlig akustik man hade ikke lyst til at blive siddene

Bekræftet køb : 2020-02-17


6 ud af 10

+
Venligt personale
-
Den store pool var iskold

Bekræftet køb : 2020-02-16


6 ud af 10

+
Pænt og rent. Grønne planter.
-
Megen billarm udenfor vores soveværelse både nat og dag. Der lugter overalt af kloak eller klor.Men man vænner sig til lugten. Lidt slidt hotel. MEGET koldt vand i poolen.

Bekræftet køb : 2020-02-10


Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.