Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser med tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.
Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Stilfulde junior-suiter som består af et værelse med opholdsrumsdel. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Stilfulde suiter som består af et soverum og et opholdsrum. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Værelser med 4 ord. senge

Fine værelser med 4 ordinære senge. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 4 personer, heraf 2 børn.