1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Castillo Beach Club Lake

  • • Enkelt bungalowhotel
  • • Tilkøb All Inclusive
  • • Ca. 1 km til skøn marina

Castillo Beach Club Lake er et enkelt bungalowhotel beliggende i et roligt område ca. 2 km fra marinaen. Hotellet deler faciliteter med nabohotellet, og her findes et poolområde, restaurant og snackbar. Hvis du vil være lidt aktiv, findes her både få fitness-faciliteter og en tennisbane.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder i bungalow for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Hyggeligt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Castillo Beach Bungalows består af fire dele; lake, moon, park og vistas. Apollos gæster bor i lake-delen. Her bor man i rolige omgivelser et stykke fra centrum. Ved lake-delen findes et poolområde med saltvandspool samt solstole og parasoller. Børnepool findes ved moon- og park-delen. På området findes en restaurant og en snackbar som serverer enkle retter. Bar. Tennis mod betaling. Minifodboldbane og et lille fitnessrum. Receptionen er åben døgnet rundt. Gratis wifi i receptionsområdet. Adgang til vaskemaskine og tørretumbler mod betaling.

Til marinaen i Caleta de Fuste er der ca. 2 km. Der er også et tog, der kører til centrum for ca 1,5 euro pr. vej. Ca. 1,6 km til Fuerteventura Golf Course.

Måltider

Ingen. Meget enkel morgenmad, halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Måltider mod tillæg serveres på restaurant El Mirador på Castillo Beach Club Park.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
- Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
- Snacks, kl. 10.30-13.00 og 15.30-18.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, under restauranternes og barernes åbningstider. Barerne har åben om aftenen og i løbet af dagen

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn