Bedømmelse af Casthotels Fuertesol Bungalows

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,7 ud af 10 baseret på 401 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,7 / 10
Rengøring
 
7,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mad og drikke
 
5,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,5 / 10
Service
 
7,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Finn,
Vallensbæk

+
Fred , ro og pænt miljø - trods flyene
-
Køkkenudstyret lidt mangelfuldt - dårlig indendørs belysning - der bør være mindst 1 international TV-kanal

Bekræftet køb : 2019-12-05


5 ud af 10

Hans egon,
Skjernskjern

+
Vi boede ikke på hotel, men bungalow Spørgeskemaet er helt forkert. Vi boede i en gammel nedslidt bungalow, Men alt fungerede så nær som emhætten. Det var gode madrasser , men vi manglede vores dobbeltseng under hele turen. Det var en god rundtur over til grotterne og gederne. Vi havde dejlig sol og pool på stedet.. Det ,som trækker virkelig nedad var alle de flyvere, som kom hen over hytten i ca 50 meters højde,der kom 75 flyvere om lørdagen med er øredøvende larm, så selv Nikolai måtte holde pause, i orienteringen hvergang der kom et fly. Min begejstring kan ligge på er lille sted, og vi tvivler på om det skal være Apollo næste gang. mvh Hans Egon Clausen Skjern
-

Bekræftet køb : 2019-12-02


5 ud af 10

Anny,
Rødovre

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-28


1 ud af 10

Åse,
Køge

+
-
Det er forkert af jer at udleje det som lejlighed når det kun er et studio

Bekræftet køb : 2019-11-24


9 ud af 10

Søren,
Nykøbing f.

+
Central beliggenhed.
-
Opvarm swimmingpool det vil give flere der benytter den Solvarmeanlæg kunne gøres for begrænset investering .

Bekræftet køb : 2019-11-21


4 ud af 10

Hanne,
Kbh sv

+
Terrasse for og bag lejligheden
-
Opvarmet pool,

Bekræftet køb : 2019-11-21


5 ud af 10

Mette Bülow,
Vejle

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-18


8 ud af 10

Jørgen,
Struer

+
Flink rengøringspersonale - god pool med masser af plads
-
Vi var opmærksom på, at hotellet var af ældre dato og nedslidt, så det var nok som vi forventede. køkkenservice kunne nok godt være lidt mere "up to date". yderdørene var lidt utætte - kunne mærkes da det blæste meget

Bekræftet køb : 2019-11-18


10 ud af 10

Jens Peder,
Varde

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-18


7 ud af 10

Lena Bang,
Vallensbæk strand

+
-
Bedre senge

Bekræftet køb : 2019-11-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

839 bedømmelser
Meget godt
 
242
Godt
 
339
Middel
 
194
Mindre godt
 
41
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

08-03-2019

Indlæg af BKN44 Skive, Danmark

Godt udgangspunkt til udforskning af Furteventura

Vi fik tildelt en ganske fin bungalow, det rigtig fint levede og til standarden, der var beskrevet hos Apollo. Dejligt og fint pool område, der passede os fint. Bungalow’en rummede det vi havde behov for, alt var iorden og virkede perfekt, vi kan ikke genkende, at der var løse ledninger og kontakter nogle steder, vi sov ganske udemærket. Vi har kun mødet imødekommende personale, der alle var søde og rare.

 
31-10-2017

Indlæg af leneholmsunds Sunds, Danmark

Apollo Rejser uge 43

Fuertesol Bungalows bærer meget præg af slid - stikkontakter virker ikke hver gang - skabslåger hænger - manglende køleskabshylde - revner i badekar Ca 30 fly om dagen lander lige hen over hovedet af Vi var sat 300 meter til stranden i udsigt - fik penge retur, da det slet ikke holdt stik Ingen aircondition eller ventilation

 
05-12-2019

Indlæg af 410maureen

Won't be back!

Initially emailed complex hoping for an apartment in a decent location as we were taking a month and thought this merited a bit more consideration especially as we are elderly. Did not happen. Allocated a bungalow in middle of row. A few days into holiday, I became ill and had to go to the hospital nearby where I was given medication for bronchitis. On both sides of us a party of 8 were allocated 3 bungalows. After their first night, when we had no sleep due to their partying, I went to reception hoping to be changed to another apartment due to my feeling so unwell. They were given a warning which they did not adhere to so there ensued a week of very little sleep. When they departed we did get some rest but felt management could have done more to help. We found staff in general were friendly. The bungalows are extremely shabby but the cleaner did a good job of cleaning. Her standard was high in the face of adversity! We noted that refurbishment has started but, even that, would not suffice to entice us back.

 
09-11-2019

Indlæg af Paul W Merseyside, Storbritannien

Dated and needs some TLC

On arrival I thought the complex was in a good location close to supermarkets,bars and restaurants. Check in was fast and efficient as we walked to our apartment the pool and surrounding areas looked really nice however as we proceeded to our apartment things soon changed We passed a discarded fridge and sofa which remained in place for the whole time of our stay Our apartment was a major disappointment, very dated. We had no air-conditioning,fridge was rusty, furniture was all marked and scratched and generally in a poor condition Although advertised as self catering the kitchen did not have enough utensils, crockery or cutlery for you to self cater. Towel's only got changed every 3 days and the bed linen was not changed at all which I don't think is acceptable If you have young children the TV had no signal All such a shame as this complex has great potential and with some TLC could be really good

 
06-10-2019

Indlæg af 854elizabetho

Sad

We have been coming here for a few years and sorry to say this will be our last time. The bungalows are getting very tired and shabby looking. The bar used to play music, but now it’s silent, food is rubbish and it closes about 20:00hrs. The little shop isn’t as well stocked as it used to be, but the lady who runs it is lovely. WiFi doesn’t work ended up using my data in the end. The staff however are all lovely, friendly and very helpful, but Sorry Fuertesol but it’s a goodbye from us