1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Barcelo Castillo Beach Resort

 • • Nær børnevenlige strand
 • • Tilkøb All Inclusive
 • • Skønne pools og jacuzzi

Strandnære Barcelo Castillo Beach Resort er et stort hotel med mange faciliteter. Her findes flere pools med saltvand samt en lækker jacuzzi, hvor du kan slappe af. På søsterhotellet er der spa, hvor der også er mulighed for at slappe af. Miniklubben, børnepoolen og minigolfbanen bliver hurtigt børnenes favoritsted!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Castillo Beach Resort er et pænt lejlighedshotel med gåafstand (900 meter) til de centrale dele af Caleta de Fuste og kun et stenkast fra stranden. De fleste faciliteter findes på søsterhotellet, Barcelo Fuerteventura. Flere saltvandspools, separat børnepool og jacuzzi. En pool på hotelområdet er opvarmet i perioden november-marts til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum (det koster 2 euro ved udskiftning). Poolbarer.

På stranden er der solstole og parasoller mod betaling. Der er mange sten på stranden og badesandaler anbefales. Gratis beach volley. Minigolf mod betaling. Fitnessfaciliteter, spa, basket, tennis og paddletennis mod betaling på Barcelo Fuerteventura. Lille fodboldbane. Vaskeservice mod betaling. Kiosk. Minimarked. Valutaveksling, internethjørne og wifi i receptionen mod betaling. Flere restauranter samt bar. Børneklub i hotellets regi samt legeplads. Aftenarrangementer flere gange om ugen.

På hotellet ligger El Castillo buffetrestaurant, pizzeria/snackbaren La Perlita samt paella- og a la carte-restauranten El Camarote. Det er også en lobbybar, isbar og sportsbar samt en teaterbar, El Puerto, som ligger ved marinaen. Der er ca 2 km til marinaen. Stort hotelområde med op til 10 minutters gåtur mellem hotellets forskellige faciliteter. Begrænset trafik.

Måltider

1-værelses lejligheder: Halvpension. All Inclusive mod tillæg. 2-værelses lejligheder: Ingen eller halvpension. Morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive mod tillæg. For gæster med halvpension eller All Inclusive er julemiddag (25/12) samt nytårsmiddag inkluderet.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet på restaurant El Castillo, kl. 07.30-10.00
 • Frokost på restaurant El Castillo, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet på restaurant El Castillo, kl. 18.30-21.30 (pæn påklædning påkræves, mænd skal bære lange bukser)
 • Snacks, kl. 10.00-17.00
 • Kaffe og kage, kl. 15.00-18.00
 • Lokale drikkevarer, sodavand, drinks, vin og øl ad libitum på poolbarerne samt på El Puerto, kl. 10.00-23.00
 • 20% rabat på El Camarote a la carte-restaurant og pizzeria/snackbaren La Perlita

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn