Vores rejsemål, De Kanariske Øer

byer sorteret efter

Gran Canaria

Velkommen til Gran Canaria - favoritten, der har alt! Øen er som et kontinent i miniatureformat med et dejligt klima og et stort udbud af alt, hvad du behøver på din ferie. Når du rejser til Gran Canaria kan du opleve nogle af øens mange skønne og mere ukendte steder.

Læs mere om Gran Canaria 47 hoteller fra 1.298 DKK
Film

Fuerteventura

De Kanariske Øer er for dig, som er en rigtig soldyrker! Her kan du opleve en storslået skønhed og rene linier. Her hersker sandet, havet og bjergene og en sol der skinner i mange timer om året. Du kan rejse med Apollo til Fuerteventura hele året.

Læs mere om Fuerteventura 29 hoteller fra 1.198 DKK

Tenerife

Tenerife er en fantastisk smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både store og små. Vælg mellem dejlige sandstrande i syd og ægte kanarisk byliv i nord med mange skønne hoteller. Midt på øen byder vulkanen Teide på de mest fantastiske udsigter.

Læs mere om Tenerife 39 hoteller fra 1.198 DKK

Lanzarote

En rejse til Lanzarote er fyldt af magiske oplevelser. Lanzarote er måske den mest stilfulde ø af De Kanariske Øer, med gennemtænkt arkitektur i harmoniske farveskalaer. Her venter dejlige strande og et spændende vulkanlandskab.

Læs mere om Lanzarote 22 hoteller fra 1.798 DKK

La Gomera

La Gomera viser dig en ny og uberørt side af De Kanariske Øer. På din rejse til La Gomera bliver du mødt af pittoreske byer på grønklædte bjerge, venlige mennesker og mange solsikre timer. Du kommer hertil med båd fra Tenerife. Begiv dig ud på en vandretur og oplev øens eventyrlige skove og frodige ...

Læs mere om La Gomera 4 hoteller fra 3.698 DKK