Bedømmelse af Windsor

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 70 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
6,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Karen Vibeke ,
Køge

+
Dejlige receptionister!! Dem besøger vi gerne igen.
-
Værelserne tæller lidt ned pga lydniveauet. Du kan hører alt hvad naboerne laver. Både når de går i bad og har dårlig mave.

Bekræftet køb : 2019-04-04


8 ud af 10

Bent,
Slangerup

+
Placering
-
Opgradering af værelsesmøbler. Klodset opsætning af morgenbuffet.

Bekræftet køb : 2019-03-28


8 ud af 10

Brit,
Fløng

+
Beliggenheden
-
Lidt bedre mulighed for at opholde sig på tagterrassen og bedre service der, når pladsen er trang på værelset. Værelset var meget lille uden mulighed for afslapning, med mindre det var i sengen - og der er jo ikke altan. Men disse rammer kan jo ikke ændres.

Bekræftet køb : 2019-03-21


7 ud af 10

Jørgen,
Hellerup

+
Beliggenheden og taget med pool
-
en engelsk nyhedskanal f.eks. cnn, bbc el.lign

Bekræftet køb : 2019-03-21


8 ud af 10

Lone,
Borre

+
Det lå så tæt på busserne
-

Bekræftet køb : 2019-03-21


8 ud af 10

Karin,
København Ø

+
Beliggenheden. Imødekommende personale. Hyggeligt barområde.
-
Støjreducerende vinduer ud mod gaden

Bekræftet køb : 2019-02-07


8 ud af 10

Annette,
Hørve

+
Beliggenheden og god service
-
lænestole på værelset

Bekræftet køb : 2019-01-31


5 ud af 10

peter,
søborg

+
beliggenheden. Tæt på det meste!!
-
WFI der fungerer i praksis (99% af tiden fungerede det ikke). Blødere senge!

Bekræftet køb : 2019-01-31


7 ud af 10

Jesper,
Ålsgårde

+
Fin og central beliggenhed. Tagterrasse med udsigt over byen op til højderne og ned til havnen og havet. Havemøbler deroppe og lille swimmingpool. Meget venligt og hjælpsomt personale. I forhold til prisen absolut godt hotel.
-
Megen støj i morgenmadslokalet pga af manglende filtdupper under stolebenene! I beskrivelse af hotellet burde have stået, at der var 10 min.'s gang, fra hvor man blev sat af med bussen til hotellet, ad toppede brosten eller mindre gode fortove. Det kunne have været et problem for visse lidt gangbesværede personer!

Bekræftet køb : 2019-01-17


7 ud af 10

Bill,
København

+
Centralt beliggende hotel med gennemgående godt faciliteter, venligt personale, dog noget trafikstøj.
-
Manglende varme på værelserne, der var noget koldt.

Bekræftet køb : 2019-01-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

48% af gæsterne anbefaler

354 bedømmelser
Meget godt
 
45
Godt
 
102
Middel
 
108
Mindre godt
 
60
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

10-02-2018

Indlæg af mike_clausen København, Danmark

Beliggenhed!

Vi valgte endnu en gang Windsor Hotel som base for vores besøg på Madeira. For hver gang vi besøger hotellet bliver tingene bedre og bedre. Sidste gang skrev jeg, at trætheden var ved at tage over, og nu bliver hotellets værelser renoveret, etage for etage! Morgenmaden er blevet meget bedre, dog stadig uden at være prangende. Der er kommet air-conditioning og wi-fi er meget bedre på værelserne. Og så har Windsor stadig den bedste beliggenhed man kan tænke sig. Kort spadsereafstand til alle seværdigheder, bycentrum og havnen og en tagterrasse med fin lille swimmingpool og en fantastisk udsigt. Så denne gang fik Windsor en "stjerne" mere. Det bliver bedre og bedre. Personalet er stadig helt i top: flinke og professionelle.

 
17-10-2017

Indlæg af 907olen Skovby, Danmark

Godt hotel lige i centrum af Funchal

Pænt og rest hotel. Ikke særlig store værelser, men der ophplder man sig også kun lidt. Køleskab på værelset, men ingen AC, ud over en elektrisk vifte. God "continental" morgenmad. Aftensmad også OK. Pool på taget med pool-bar. Venligt personale. Kan anbefales, hvis man ikke stiller 5-stjernede krav, men bare ønsker et godt hotel.

 
02-04-2017

Indlæg af 176perk Hals, Danmark

Godt centralt beliggende hotel.

Ældre rigtig fint beliggende Hotel midt i centrum - tæt til den gl. bydel, havnen, rest. & cafer, kabelbaner & serværdigheder. Mad, bar m m. udmærkede - venligt personale - fin rengøring - lille god pool på 6 sal med kanon udsigt over bugten/havnen & mange solstole ! Tæt på bus & taxa'er - så mulighederne er mange - eks. traveture i den flotte natur masser af flotte blomster. En rigtig flot ø at besøge. Venligst Per Kirchoff Pedersen. 🌞🌞🌞

 
05-01-2017

Indlæg af mike_clausen København, Danmark

Trætheden er ved at tage over!

Så blev det Windsor hotel igen. For tredje gang boede vi på dette lille hotel i centrum af Funchal, med en beliggenhed, der er svær at overgå. Værelse mod gaden, lidt større end gennemsnittet på hotellet, men lidt gadestøj i dag- og aftentimerne må man så tage med. Men trætheden er ved at tage over. Hotellet virker meget slidt og trænger til en grundig renovering. Værelserne virker mørke, sengene er nedslidte og vinduerne utætte. Restaurant, bar og reception virker lidt mørke og gammeldags. Dog var morgenbuffeten blevet bedre end vi havde oplevet de andre år, med lidt større udvalg. Samtidig er personalet ganske glimrende, søde og rare, og der en udstrakt og glad service på hotellet.

 
21-04-2016

Indlæg af Leif M Aalborg, Nordjylland, Denmark

Meget centralt,Prakktisk beliggenhed midt i centrum....

Dette hotel er udmærket til prisen, dog er morgenmaden ikke noget at skrive hjem over...Ligeledes aftensmaden, der er noget kedelig efter min smag....Men beliggenheden er SUPER , der er gå afstand til de mest spændende steder i byen.....Og en hyggelig tagterrasse med opvarmet pool....., men Værelserne er små og uden den store luxus...men rengøringen er fin og hotellet er også fint og ordenligt...Og personalet meget venligt!!!